Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Velikost pancarjev

Velikost pancarjev

Vprašanje za tiste, ki smučate. Kaj imate oblečeno na nogah? Navadne nogavice, termo nogavice, ali oboje? Kako velike imate pancarje? Tako kot čevlje ali eno številko večje?

navadne malo toplejše nogavice, pancarji morajo obvezno biti večji številko ali dve od navadnega čevlja, le v tem primeru te ne bo zeblo, prsti morajo migat, pa taprave pancarje primerne tvoji nogi moraš kupit.

Termo – smičarske nogavice do kolen.

Nakup pancarjev pa je podvig za en popoldan 🙁
Obvezno jih pojdi kupovat popoldan (kot vso ostalo obutev) in si vzemi čas.
Ko boš našla model, za katerega se ti zdi, da ti ustreza, ga imej na nogi še vsaj 15 minut, raje še kaj več in hodi z njim po trgovini. Šele potem boš ugotovila, ali ti res ustreza ali te bo takrat začel kje tiščati ali pa preveč stiskati..

Točno tako.
Moji so pol številke večji od čevljev.

Malo večji je koristno da so, saj je koristno kadar smučaš v ekstremnih (ali vsaj zelo hladnih) razmerah natakniti dva para nogavic. Sam to ponavadi počnem kadar pričakujem temperature pod -10 ali -15.

Jaz že 20 let imam iste, ne dobim nobenih tako udobnih. Me je groza kupovat druge, sem jih veliko poskusila, pa mi nobeni ne odgovarjajo.

zdravo..zanima me ce kdo slucajno ve za pancarje st. 50. res mam probleme ker jih ne najdem nikjer. najvecja st. ki sem jo nasel je bla 48. smuco sem res odlicno zejle pa ze tri leta nic. a kdo ve kje bi se kaj naslo……..hvala

New Report

Close