Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Velikost pancerjev

Velikost pancerjev

Koliko imate številko noge in koliko imate velike pancarje? Sama imam nogo 38, dobila sem ene alpina pancarje št. 41 pa se mi ne zdijo nič preveliki, samo ne vem kako bo na smučanju?

Ni v redu. Jaz imam nogo 39,5 in imam pancer 40,pa se to zato ker ima technica male cifre. V pancerju ni potrebno imeti lufta,toliko da ne cutis roba. Pomerjas pa jih v smucarskih nogavicah,ki so na dolocenih mestih ojacane.

Imam Nordico, isto stevilko, kot pa normalno obutev.
Poskusati sem jih sla popoldan, s smucarskimi nogavicami in dejansko porabila pol popoldneva, da sem jih kupila. Par pancarjev na nogah vsaj pol ure, ce ob prvem poskusanju ustrezajo.

Jaz imam eno številko večje – samo je zelo odvisno od tipa pancarja in oblike noge: vedno imam vsaj pol št večje od št. noge (ke rimam precej široko stopalo).
Res pa kupujem zelo trde, že skoraj tekmovalne pancarje, ki zelo dobro držijo nogo – vendar me ti že tako stisnejo, da če bi bili ista št. kot noga, zaradi širine stopala ne bi zdržal.

Številko pancarjev imam isto kot št. noge. Ko sem jih kupovala sem vzela notranji čevelj ven, tako da sem točno videla, do kam segajo prsti, ker tudi jaz nisem imela občutka da so preveliki, čeprav so bili. Palec se mora dotikati notranjega čevlja, ko je noga pokrčena.

New Report

Close