Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek velikost penisa

velikost penisa

sem vesela zate sploh, če ti bojo viška hodle in jih boš še za frenda neki pusto:)

grenko je tvoje veselje…

matr b biu dobr xxx muvi – midva pa pingpongca & ragla … za oskarja ☺[/quote]

stari jst ne rabim hodit na malco drugam mam kosilo doma[/quote]
od kod pa tebi ideja, da boš kaj dobila??? — boš dala!!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

matr b biu dobr xxx muvi – midva pa pingpongca & ragla … za oskarja ☺[/quote]

stari jst ne rabim hodit na malco drugam mam kosilo doma[/quote]

Ričet, ričet, ričet…………………

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Južna naj bo doma, sladica pa se že dobi….
:)))

pomivanje posode se ne šteje pod južno..☺ ☺☺☺☺☺☺ ☺☺☺☺☺☺ ☺☺☺☺☺☺ ☺☺☺☺☺☺ ☺☺☺☺☺☺ ☺☺☺☺☺☺ ☺☺☺☺☺☺ ☺☺☺☺☺☺ ☺☺☺☺☺☺ ☺☺☺☺☺☺ ☺☺☺☺☺☺ ☺☺☺☺☺

hahhah…uh uh

Čak, mi jo še na roke…zato pač štejem zraven….

:)))

babnica ima, da jo pomije … desc jo pa pobriše … na pijačo v bife ☻☻☻

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

samo nekaj sem med tistimi slovenci ki imam svojega dolgega 25 cm in verjemite vsaka bi bila takega tiča vesela če ne za drugo je idealen za delanje kolonoskopije

lep pozdrav mene pa zanima star sem 14 let in imam penis velik samo 9cm ali 10 zato bi vas prosil ce mi poveste ali je to res full premejhen in ce bo se kej zrastu … lep pozdrav

Mors ga mert od sredine od strani po obliki..ne od zgori ne od spodi..meter un iz papirja..i mog mas vec..sam folk ne ve da po hindu kamasutri mas tri vrste noznic…slonica jelen srna..slonica rab crnca srna tok da udze a jelen pa tko normala…mog za jelen ni fix..in me pase vsak na vsako…najdi si tajko..ozka mala…boljse zene lepse i nobenih frk ne bo..te punce k so j8h menjavale od 15ga leta pa se zgejo po baddoooju…itd itd…pa so zdj 25plus..jebes to…jz sem mel skor frigidno ribo 40 i po 2h mescih je orgazme dozivljala samo z lupckanjem i drzanjem bradavick..sm jo pa tud zgou po 4x na dan..pa nisem nek kalibr..sam stoji k puska. .vse je v glavi..so pa ribe rsztegnjene dost..probi izdelk vigrx baje je top na trziscu par cm baje dodas…bom probu za foro ..bi tud jz pojacu…od viska glava ne boli…ti sam jej zdravo da bo stal i da bo na ukaz delu..nc cikov alko…

OBSEG je bistven. Dolžin alahko meriš tudi v špiralo. Mora biti obsega najmanj mini-poli salame, dolžina pa da je vsaj tako dolga, ostalo je za šov samo. Moraš ga globoko porinit, do jajc, da s svojo težo pritisneš na njen klitoris, pritisk je rajc. PUSH. Samo bedaki ga notr pa ven rinejo kot hotdog, se brezveze žauba suši, moraš dat notr, potem pa pritiskat, zibat, nekako kot da bi avto iz snega rinil. Ne pa sam (cel) notr pa ven k bedak, brezveze:) Aja pomembna je še DOLŽINA fuka, kaj če ti piton, če izbrizgaš kot da bi kokakolo sklomfal..

jas sem zadovoljna že od 10- 16 če je pa nad 17 pa je prevelk pa ni več dobro

vi mejte velke kurce ali pa manjhne jaz mam kar mam pa še niti ena ni rekla da ji ni pasal. hja z kurcem je treba znat pa še z marsičem. uglavnem važno da je krac kvaliteten in da lah žeska na njem uživa kakor dolgo želi. mi je ena rekla jebeš kurca ko mu takoj pride, mene zanima kaki kurac je tvoj.in na koncu ful maš norega kurca taki je pravi. no fantje fukači in jebači naj vas ne skrbi kakega mate,skrbi vas naj a ga znate uporabit preden vam špukne.

Je zajčica, je srnica, je kobila in je slonica… tako sem jaz zasledila velikosti nožnice po kamasutri. Moja je bila zajčica, od poroda dalje pa srnica. Nikakor ne morem biti z moškim, ki ima ogromnega.
In ja, ven not ni nki najbojjši filing… not in not potiskat s težo, vrtet, malo ven pa spet z vso težo not vrtet in pritiskat.. kot je en opisal.. točno to mi je najbolj sedlo.. tisto zajčje nabijanje vn not ni baš neki no… malo že, a ne večino sexa ;).

hja jaz mam svojo tehniko sexa z tem da obužujem oralo potem pa sex kjer ni samo not pa ven je še veliko poleg tega [email protected]

Imam neobrezan penis. Zanima me koliko premajhen je moj penis. Star sem 14 let, penis pa v erekciji meri komaj 8cm. Upam, da boste čim prej odgovorili.

Moj penis v dolžino meri 18,5 in obseg 13,11 pa imam problem da dekleta pravijo da je majhen…

Meru je obseg hahah

star sam 17 let v erekciji je dovg samo 13cm v obseg pa 10,5 cm zanima me če bo še zrastev in do kdaj raste penis ali je 13 cm ovira pri seksu ?

Pri 13 centimetrih te pa res nima kaj ovirat :)))))))))

Moj je 18,5 ampak sem se kar nezadovoljen. Tudi tisti z anakondami niso srecni. Vedno je lahko vecji

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close