velikost penisa
Hej, sanjski, tukaj je govora o velikosti lulčka:)…. ne pa o gledanju nekih intimnih delov:))
Ker si zaprosil za oceno “tvojega” sem ti napisala, da bi bilo treba v resnici videt in sprobat, ali je to to :))
Če bi:) sprobala, potem bi ti lahko povedala, kako se bi mi zdelo v praksi. Tako ti pa žal ne morem:)
ma kje si začel teh 18cm…od riti.[/quote]
ma se mi zdi, da si mu malo fauš)))[/quote]
tako je…prav imaš:))
ps: vzem meter pa poglej kolk je 18cm…pa mu boš ti tud:D:D
ma se mi zdi, da si mu malo fauš)))[/quote]
tako je…prav imaš:))
ps: vzem meter pa poglej kolk je 18cm…pa mu boš ti tud:D:D[/quote]
kaj češ bikk, midva sva pač bolj tehničarja, a ne?)))
Sicer pa je to kar o.k. Saj je celotna stvar v tehniki :)) al pač ne?[/quote]
jah no, s tehniko se ponavadi pri ženskah ne pride daleč, večina jih prisega na velikost, al pač ne?)))
Sicer pa je to kar o.k. Saj je celotna stvar v tehniki :)) al pač ne?[/quote]
jah no, s tehniko se ponavadi pri ženskah ne pride daleč, večina jih prisega na velikost, al pač ne?)))[/quote]
Ponavadi, še ni pravilo:)) da je tako.
Ja, to boste pa bolj moški vedeli, na kaj ženske prisegajo?
jah no, s tehniko se ponavadi pri ženskah ne pride daleč, večina jih prisega na velikost, al pač ne?)))[/quote]
Ponavadi, še ni pravilo:)) da je tako.
Ja, to boste pa bolj moški vedeli, na kaj ženske prisegajo?[/quote]¸
ah ženske prisegate na pozornega, ljubečega,nežnega in podobna navlaka ljubimca…vse dokler ne da gat dol..pol pa ena malenskot rata velik problem in zasenči vse ostalo))) saj, kaj čte, ste pač plitke))) se ne spomnim da bi kak dec, vprašal žensko, ti, kako veliko pa maš ti?))) ai pač?))
he he he he… ti pa poleg vseh ostalih “vrlin” več kot očitno obvladaš tudi humor:)))) Bi lahko Serptentinška zamenjal:))) pa še dobro bi ti plačali:)
he he he he… ti pa poleg vseh ostalih “vrlin” več kot očitno obvladaš tudi humor:)))) Bi lahko Serptentinška zamenjal:))) pa še dobro bi ti plačali:)[/quote]
ti, pa misliš da bi se serpentiškova baba strinjala če bi ga jaz zamenjal? kaj pa če ne bi tak dober oral ko on? kaj pa pol? pol bi me šele žrla)))
he he he he… ti pa poleg vseh ostalih “vrlin” več kot očitno obvladaš tudi humor:)))) Bi lahko Serptentinška zamenjal:))) pa še dobro bi ti plačali:)[/quote]
ti, pa misliš da bi se serpentiškova baba strinjala če bi ga jaz zamenjal? kaj pa če ne bi tak dober oral ko on? kaj pa pol? pol bi me šele žrla)))[/quote]
Tega pa jaz ne vem, ali bi se njegova strinjala, ali ne. Mogoče bi bil še boljši. Potem bi pa njegova kar hotla s teboj zamenjat. Malo strahu pa nikoli ne škodi:)
ti, pa misliš da bi se serpentiškova baba strinjala če bi ga jaz zamenjal? kaj pa če ne bi tak dober oral ko on? kaj pa pol? pol bi me šele žrla)))[/quote]
Tega pa jaz ne vem, ali bi se njegova strinjala, ali ne. Mogoče bi bil še boljši. Potem bi pa njegova kar hotla s teboj zamenjat. Malo strahu pa nikoli ne škodi:)[/quote]
eh ne, ne bomo rušili družinske idile serpentinškovih)))
Bibita in kdaj bi sprobala?….greva,potem pa mu boš tu gori dala skupo oceno..da vidimo koliko še drugih atributov ima 😉
Oooo, sanjski_26, ti bi kar z mano sprobal :)) Očitno ti vlivam neko “zaupanje”, da bi mi potem kar dovolil, da javno objavim oceno :))
Drugače pa, jaz nisem nikjer namigovala na to, da bi s teboj kaj sprobala. Sem samo podala mnenje, da se takšna ocena, kot si ti želel, ne more dat, brez da se sproba v praksi. Zato sem tudi napisala:
Če bi:) sprobala…. to pa še ne pomeni, Da bi:) :)))))))))))
saj tudi nikoli neboš looooolll :))
ne bikk, signal je že dober, sam jaz ne morem k sebi pridet, ker sem bila tako direktno zavrnjena.
kar jokam in jokam, smrk, smrk :))
Melitka jaz bi te pa rad sedaj osebno potolažil… in to ne javno :))) kaj sladkega bi te prav gotovo spravilo v dobro voljo,kaj meniššš? 🙂
Kaj menim? Da si še krepko krepko v pleničkah, fantek moj!
ka pa ko ga je pojedla:)))
in ti.. imaš že sive sramne dlakice…in osušeno spodaj… prijetno s koristnim.. oz. mlado s starejšim ????
ooo, to je pa presenečenje, za sladko sem pa jaz vedno. Čeprav zdaj trenutno mi bolj paše vroč čaj, sem bila dva dni v hribih in me predvsem zelo zebe 🙂
In kaj od sladkega si imel v mislih? 🙂
v hribihhhh superrrr :)))) kje paaa??
vroča bela vanilijeva čokolada.. in bo vroče ter sladko 😛 …počasi,da steče po grlu..medtem ko se zreva s pogledi v očiii mmm ;))
Forum je zaprt za komentiranje.