Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek velikost penisa

velikost penisa

Oja, v hribih je vedno super. Sicer pa sem bila na Lisci.

Imaš pa dober okus 🙂

aha na lisci lepo lepo… s kom pa..malo me firbec muči :)…
kaj boš kaj za vikend počela?

kam bi me pa ti peljala…recimo spoznavno za prvič 😉 ?

jas imam velikega okrog 13-15 ampak bi rad vprašal kolko bi moral biti debel ž?

Ni važna velikost,ampak tehnika.

Od kot pa meriš? Kje nastaviš meter?

pičipokiju tud tehnika ne more pomagat :))))))))))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

He, he… če meriš od zadnje dlačice ali izbokline riti… so vsi ogromni…

dolžina: 17cm
čas: 1 ura +

če katera ne vrjame, lahko proba!!!

16-17 centi:P

alo kdaj gremo grupnega

če velikost ni taprava tut tehnika ne pomaga, pač pr men je tko. enim je 15cm velik, drugim je to pa bolj za vzorc 🙂

Poskuste zmert s termometrom, bo zihr vsaj 37 🙂

Peteršilj je treba žvečit.

puncee a bi rade sliiko najstniškega kurcaa 😛

hahahaha ti pa si optimist :))))

hahahaha ti pa si optimist :))))[/quote]

pol pa nč, sm mislu da bi rada/e kkšno konkretno slikco :PP

hahahaha ti pa si optimist :))))[/quote]

pol pa nč, sm mislu da bi rada/e kkšno konkretno slikco :PP[/quote]

mali kaj je to zate konkretno?? taki ki se tko ponavad hvalijo s svojim korenjakom v hlačah nimajo nič oz zelo malo pa še brez pametnih izkušenj

pol pa nč, sm mislu da bi rada/e kkšno konkretno slikco :PP[/quote]

mali kaj je to zate konkretno?? taki ki se tko ponavad hvalijo s svojim korenjakom v hlačah nimajo nič oz zelo malo pa še brez pametnih izkušenj[/quote]

hahah 17 cm nevm ce je lih mal 🙂

take ki preveč blebetajo ponavadi še potegnit ne znajo, kaj šele da bi bila luč prižgana:)))))

take ki preveč blebetajo ponavadi še potegnit ne znajo, kaj šele da bi bila luč prižgana:)))))[/quote]

haha to ti praviš, res iz izkušenj tisti ki se je hvalil da ima ful u hlačah več kot 12-15cm še ni mel. tisti ki je bil pa tiho je pa meu uf še pa još.

aja najjstnik – 17cm??kakor za koga zame še zmer premal, mam doma 3cm dalšega in to je šele tapravo. ne se sekirat, enim je že 15cm prevelko

ja res. kolegica ima tipa k ma menda dolgega 15cm kolikor sta ga izmerila in pravi da je to njej ful preveč??jaz osebno sem tudi za une 20take :))

Punce pravimo tako: večji kot je penis, lepše nam je.

Tvoj je res premajhen. Pravi penisi pričnejo pri 20 cm in dalje.

zame se tapravi začne nekje pri 18-19cm manj ne, ker ga sploh ne čutim v globino kar nekje na sred obstane :)) pa debel more bit tut uni cm debeline ni nič k da ga sploh ni notr, dolžina vsaj 18cm pa debelina ene 3cm pa je zakon kar je manj ni nič

spet ena z ogromno, jasno da ga ne čutiš, če imaš pa tako kot bi pes po prazni cerkvi letal…

Mogoče si mislil, da ima takšno, kot siromak peč.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close