velikost penisa
aha na lisci lepo lepo… s kom pa..malo me firbec muči :)…
kaj boš kaj za vikend počela?
kam bi me pa ti peljala…recimo spoznavno za prvič 😉 ?
jas imam velikega okrog 13-15 ampak bi rad vprašal kolko bi moral biti debel ž?
Od kot pa meriš? Kje nastaviš meter?
pičipokiju tud tehnika ne more pomagat :))))))))))))
dolžina: 17cm
čas: 1 ura +
če katera ne vrjame, lahko proba!!!
16-17 centi:P
alo kdaj gremo grupnega
če velikost ni taprava tut tehnika ne pomaga, pač pr men je tko. enim je 15cm velik, drugim je to pa bolj za vzorc 🙂
Poskuste zmert s termometrom, bo zihr vsaj 37 🙂
puncee a bi rade sliiko najstniškega kurcaa 😛
hahahaha ti pa si optimist :))))
hahahaha ti pa si optimist :))))[/quote]
pol pa nč, sm mislu da bi rada/e kkšno konkretno slikco :PP
hahahaha ti pa si optimist :))))[/quote]
pol pa nč, sm mislu da bi rada/e kkšno konkretno slikco :PP[/quote]
mali kaj je to zate konkretno?? taki ki se tko ponavad hvalijo s svojim korenjakom v hlačah nimajo nič oz zelo malo pa še brez pametnih izkušenj
pol pa nč, sm mislu da bi rada/e kkšno konkretno slikco :PP[/quote]
mali kaj je to zate konkretno?? taki ki se tko ponavad hvalijo s svojim korenjakom v hlačah nimajo nič oz zelo malo pa še brez pametnih izkušenj[/quote]
hahah 17 cm nevm ce je lih mal 🙂
take ki preveč blebetajo ponavadi še potegnit ne znajo, kaj šele da bi bila luč prižgana:)))))
take ki preveč blebetajo ponavadi še potegnit ne znajo, kaj šele da bi bila luč prižgana:)))))[/quote]
haha to ti praviš, res iz izkušenj tisti ki se je hvalil da ima ful u hlačah več kot 12-15cm še ni mel. tisti ki je bil pa tiho je pa meu uf še pa još.
aja najjstnik – 17cm??kakor za koga zame še zmer premal, mam doma 3cm dalšega in to je šele tapravo. ne se sekirat, enim je že 15cm prevelko
ja res. kolegica ima tipa k ma menda dolgega 15cm kolikor sta ga izmerila in pravi da je to njej ful preveč??jaz osebno sem tudi za une 20take :))
Punce pravimo tako: večji kot je penis, lepše nam je.
Tvoj je res premajhen. Pravi penisi pričnejo pri 20 cm in dalje.
zame se tapravi začne nekje pri 18-19cm manj ne, ker ga sploh ne čutim v globino kar nekje na sred obstane :)) pa debel more bit tut uni cm debeline ni nič k da ga sploh ni notr, dolžina vsaj 18cm pa debelina ene 3cm pa je zakon kar je manj ni nič
spet ena z ogromno, jasno da ga ne čutiš, če imaš pa tako kot bi pes po prazni cerkvi letal…
Mogoče si mislil, da ima takšno, kot siromak peč.
Forum je zaprt za komentiranje.