Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek velikost penisa

velikost penisa

Ha, ha… res ste me nasmejali!

Hvala bogu, da ste ženske različne – prav tako kot tudi moški.

ja sej zato pa rabim ogromnega kaj mi bodo uni mali pimpeki k se z njimi še igrati ne moreš :))

maš tako da te kap…jo pogledaš čisto od blizu, odpreš oči kar jih moreš, odpreš tudi usta od presenečenja in počasi jecljajoče izdaviš bolj naglas: MADONA !!!
in slišiš odmev iz tvoje široke, velike…DONA….DONA….DONA….D O N A …….

Zelo redke so ženske ki zanjo res dobro fu*kat.
Jaz nimam 20 cm, imam pa 16, ampak to sploh ni pomembno.
Pomembno je samo to, kako izvežbana je ženska.
Moja že več let uporablja kroglice in ko ji ga dam notr, mi ga tako stisne, kolikor ona hoče.
Včasih se zafrkava in mi ga tako zelo močno stisne, da ne morem nič.Skratka z mojim tičem
dela kar želi.Zakaj je zadnje čase tako “popularno” fu*kanje v rito, zato ker imajo vse ženske
pretegnene češple in fantje nič ne čutijo.Men ni treba natepavat v rito, ker moja ženska zna uporabljat svojo češplo.Ko njej pride, potem mi ga stiska tako, da samo vriskam.
Ženske itak dobro veste, da po porodu ste vse pretegnene in maš lahko 20, ali pa 15, nič ne čutiš.
Uporablajte kroglice in trenirajte, vadite, bo tudi za vas dobro.

hehe, a zdaj ste pa kar tiho???

hehe kaj naj pa rečemo? smo že povedali svoje :))te kroglice kaj pa vem kakor se jih komu da uporabljat, tudi če bi mela premajhno za 15cm mi uni 20cm še vedno lepše zgledajo, nevem uni manjši me avtomatsko odvrnejo kaj čm zdej??

haha arkyca ti pa si ena smota, hahah js mam majkemi moje 17 cm sam se s tem ne hvalm ker je tehnika bl pomenbna …

Moj partner:19cm

Živjo, velikost mojega je 15.7 cm, star sem 16 let, zanima me koliko naj bi še zrasel in se odebelil.Kakšno moško ali žensko mnenje, izkušeno?

nevem a ste tu sami devičniki ali kako…ampak če niste vedeli je pri seksu zelo pomembna kondicija…fizična pripravljenost…vzdržljivost…itd.

..no to ne velja za tiste lenuhe ki se samo vležejo in čakajo kaj se bo zgodilo:))

da citiriam eno kolegico:
“rajše imam 16cm eno uro, kot pa 22cm 5minut”

zrasel?? kaj a vam rastejo celo življenje ali kaj? velikost trdega je včasih čisto odvisna od vzburjenosti, ni vedno isto dolg ter debel. kolikor je dolg v “mehkem” stanju pri 16 tolko bo tut pri 50 letih

se mogoče motim??

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
če je že tvoja kolegica izjavila da ima raje 16cm eno uro kot pa 22cm 5 minut?? raje nimam nobenega, eno je premal eno je preveč, ali ravno prav ali pa ga raje sploh nimam

te je kdo vprašal kaj maš rad?…če si lenuh v seksu to ne pomeni da so ostale tudi…drgač pa afnast stavek si napisala:)

te je kdo vprašal kaj maš rad?…če si lenuh v seksu to ne pomeni da so ostale tudi…drgač pa afnast stavek si napisala:)[/quote]

sem samo napisala komentar na tvoj post nič drugega. 16cm eno uro je kr neki, 22cm 5 minut je kr neki, raje mam 19cm 30minut :))

te je kdo vprašal kaj maš rad?…če si lenuh v seksu to ne pomeni da so ostale tudi…drgač pa afnast stavek si napisala:)[/quote]

sem samo napisala komentar na tvoj post nič drugega. 16cm eno uro je kr neki, 22cm 5 minut je kr neki, raje mam 19cm 30minut :))[/quote]

bogi tvoj moški…kaj imaš štoparco pri sebi ko seksata:))))…upam da mu ne zaračunaš preveč..hihihi

sem samo napisala komentar na tvoj post nič drugega. 16cm eno uro je kr neki, 22cm 5 minut je kr neki, raje mam 19cm 30minut :))[/quote]

in kaj, hodiš z metrom okoli? in ko se ljubi sleče, če ne doseže željenih cm, ga odsloviš?
ali že ob spoznavanju takole: kako ti je ime, kaj rad ješ, koliko dolgega imaš?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

eh kakšno ime…samo čas in dolžina:))

sicer pa dober *uk paše vsaki ženski…ko jo ustrezno pripraviš:)…a je zaljubljena al ne ni tolk pomembno.
Res pa je, da je pri enih nekakšna blokada in prepreke ampak samo v glavi.

in kaj, hodiš z metrom okoli? in ko se ljubi sleče, če ne doseže željenih cm, ga odsloviš?
ali že ob spoznavanju takole: kako ti je ime, kaj rad ješ, koliko dolgega imaš?[/quote]

vsakega moraš čimprej sprobati da vidiš če je oprema tista taprava ali ne. moj vedno doseže željene cm tako da ni panike. lahko da je tip prijazen, zabaven, nežen,…me ma fuuul rad. če nima prave opreme nima nič. na srečo ma moj vse v kompletu. njemu je na men neki zelo pomembno (nujno) da imam, meni pa nekaj na njemu. pa je vse ok

a ne bi bilo bolj enostavno; dejmo fantje, mobitele na mizo! :)))))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

japkica nevem če razumeš to arkyco…želi nam povedat da je zadovoljna z svojim…ampaaak probala bi tudi kaj večjega, debelejšega…skratka mogoče kako večjo nokio ki bolj močno vibrira:))))

z svojo nokio sem čisto zadovoljna,včasih celo preeveč :)) večje in debelejše sem tudi že probala pa nevem no, mal preveč. 19-20cm dolžine ter 3,5cm debeline is simply the best ouuujeee :)))

arkyca, prav je, da si zadovoljna.

ampak daj ti meni povej kako to zgleda, ko je človek celo preveč zadovoljen.

to je takrat ko te preseneti še z kakšnim dodatnim cm-jem :)) ne ne to sm sam tko napisala

aha, potem si samo nagnjena k pretiravanju. :)))))))
jaz sem pa mislila, da bom zvedela kaj novega.

Kaj pa Samsunu, razmišljaš kaj ?

itak da pretirava…ma bi rada drugega fasala pa neupa priznat…češ moj je že dober a kaj ko obstajajo še boljši:)))…heh če bi pa še vedla za DP potem pa itak bi bil cirkus:))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close