velikost penisa
jst pretiravam, jah sory če vi nimate takega
zgleda tko, da ma usta zategnjena v bedast nasmešek k da bi slabo face lifting naredil :))
zgleda tko, da ma usta zategnjena v bedast nasmešek k da bi slabo face lifting naredil :))[/quote]
ti si opisala izraz, ko človek želi za publiko izgledati zadovoljen… v resnici ga pa razžira.
a sperma misliš :)?
:))))))))))))))) a tko to zgleda pri vas? :))))))))))
tok hudo pa spet ni hahaaaaaa
mu daš nagobčnik pa ne pljuva ven :))
po moje, pri teh rečeh ne more biti človek nikoli preveč zadovoljen, temveč ravno prav. 🙂
glede nagobčnikov… preveč podcenjuješ moške, pa čeprav samo v hecu.
na kondom sem mislila bemu ženska k nč ne razumeš 🙂
važno je, da tiste k jih cenim zadost cenim
na kondom sem mislila bemu ženska k nč ne razumeš 🙂
važno je, da tiste k jih cenim zadost cenim[/quote]
a kondom? :)))))))))))))))) crkneš! :))))))))))))
evo vzamem nazaj!
no, pa ti je pršlo a ne :))))
in kok je zdej bl fajn k je mal kasnej haha
aha, torej sem zdej celo preveč zadovoljna?! :)))))))))
evo puls mam na 120.
Jz mam 35 cm in mi je super sm našo eno črno in brazilije in gre celi notr 😀
arkyca
z svojo nokio sem čisto zadovoljna,včasih celo preeveč :)) večje in debelejše sem tudi že probala pa nevem no, mal preveč. 19-20cm dolžine ter 3,5cm debeline is simply the best ouuujeee :)))
a ni 3.5cm nekam mal …jz mam tok u normlnem stanju …. Drgač pa pobi jz mam 17cm pa 4.5-5 pa verjemte sm meu kr neki punc pa je vse že po 10 min bolelo pa sm mogu nahitr neki… tam 15+ je dovol če mene vprašate moje mnenje .. seveda pa majo ene take vlke muce da rabijo veče hehe drgač pa ne se sekirat če nimaš u spodnji glavi maš pa u zgornji 😀
adfa
Napak je, da na velikost penisa gledamo samo iz enega zornega kota, namreč sem imam povprečnega in sem super zadovoljen z njim, bi pa rad povedal, da sem po svojih dolgoletnih izkušnjah prišel do zaključka, da skoraj bol pomembna kot velikost penisa je velikost vagine. Namreč so ble take pri katerih sem moral zelo pazit in nisem smel/moral celega noter dat, so ble take da blo obema super fajn, in sem lahko nabijal, bolelo jih je mogoče po koncu ali drugi dan, in so ble take, da sem moral sam pogledat če je noter ali ne.
Tako da ženske z velikimi vaginami, nehajte nas obremenjevat kolko rabi moški da vas zadovolji in podobne zadeve, rajši naredite kaj same in natrenirajte svojo muco z keglovimi vajami in podobno in predvsem ne uporabljajte cele dneve tiste pol meterske dildote in se pol čudite, zakaj vam povprečni tič ni dovolj.
Tako da moški, nehajte se obremenjevati z velikostjo vašega korenjaka, ker je bol pomembna velikost vagine in pač odslovite tiste z postojnsko jamo:>
P.S. Lahko bi odprli novo temo in sicer ‘Velikost moje muce’ :p
Velikost penisa je zelo pomembna, za nas pa je bolje, da je večji. Dober penis je dolg vsaj za DVE ženske pesti.
Meni so všeč večji, kot 12 cm
moja nožnica je dolga 8 cm in sem čist zadoovljna z 12 cm, še pol ga gre u škodo, hehe.
Je pa res da vse tiste ki si želite velikega in ga gre itak velik v škodo, ste pač ene tumpike ki sam nabijate brez veze.Fuk*at je treba počaaaaassssssssiiiiiiiiii, počas notr in še bolj počaaassss ven, pa spet poččaaass notr in počas ven…..
ej a boš jezen sanjski_26 če ti dam jst še en komentar na slikco? 🙂
djte ša kako sliko gor! rad bi še mal gledu.
drgač pa mam jez 21cm in 4,5cm.
a ne bi bilo bolj enostavno; dejmo fantje, mobitele na mizo! :)))))))[/quote]
Najbolje, a se zraven oglasov ob merah o višini in kilah, doda še dolžina in obseg orodja…:)
Tako bodo ženske imele lažjo izbiro in bo manj razočaranj….:))
SI ti kaj v sorodu s Salome ali pa z Mario Galuničem? 🙂
Dekletu na zmenku pa je to zelo pomembno, zato je obvezno, še preden jo prav spoznaš, kar z merami na plano, da ve, pri čem je in kako zadeve stojijo, ker kak centimeter manj lahko odtehta, da zmenek spodleti, tako da še raje enkrat vzemi meter v roke in bodi do milimentra natančen. Vse šteje! 😀
Dober dan!
Jaz bi tudi dal kakšno svojo sliko gor, sam…naj da še kdo prej gor, pol bom pa še jaz 🙂
a je moj penis dost velik:
dolzina 17 cm
obseg pa okol 15 cm 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.