Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek velikost penisa

velikost penisa

Pa kdo sploh pravi, da je dolžina pomembna. Pomemben je čas v pripravljenosti (med drugim).

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Pa kdo sploh pravi, da je dolžina pomembna. Pomemben je čas v pripravljenosti (med drugim).[/quote]

Naj si natoči čistega vina. Za kakšno Azijko, te so precej manjše rasti, bi bil ustrezen, za Slovenko pa definitivno premajhen. :))) Ali kaj pravijo Slovenke? Marko, tu moški komentarji nimajo smisla. haha 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Hej, majhen ali celo tanek penis ni težava, če ga pametno uporabiš. Vulva je ponavadi precej ohlapna in se napolni z krvjo, ko je ženska vzburjena. To pomeni, da jo najprej nakuri s prsti, da bo že “tesna”, preden potegneš ven podstandardnega otepača. Nalednja zadeva je pa malo bolj tehnične narave: ne porivaj ga not in ven. Če je tanek, potem bo premalo frikcije za oba. Delaj krožne gibe in obdelaj notranjost nožnice s krožnimi gibi. Zadeva fenomenalno deluje in je v veliko užitka obema. Majhen penis ali velika vulva nista nobena ovira. Malo tehnike, pa si kompatibilen tudi z velikanko.

mene pa zanima koliko je povprrecna velikost penisa pr 14 letih. moj je velik mal vec k strnajst in me zanima ce je to dovolj?

hahah ne morem vrjet s čim se tipi sekirajo. Če znaš predigro potem je velikost irelavantna ker sploh pokapirala nav. Ne vem če obstaja ženska ki začne s tipom pa ga vpraša kolk ma velkega. haha smešn

Moj je zabotrebec, pa sem vseeno navdušil Katenjko. Ne moreš verjet kaj dela karakter prjatu.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

ccc Sadni, pa sem še razmišljala, al naj pogledam v to temo al ne, ker si ziher kaj trapastega napisal 🙂 :))))

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Vsak ptič se s svojim kljunom nazoblje…..

Po tej logiki je bolj pomembno od “hrane” s katerim kljunom hoče bit pozobana.
Tako si kakšna krastača želi, da jo pozoblje štorklja, pšenička pa upa na vrabčka…

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

ccc Sadni, pa sem še razmišljala, al naj pogledam v to temo al ne, ker si ziher kaj trapastega napisal 🙂 :))))[/quote]
Samo trapastega ali resničnega tudi ? :)))

ccc Sadni, pa sem še razmišljala, al naj pogledam v to temo al ne, ker si ziher kaj trapastega napisal 🙂 :))))[/quote]
Samo trapastega ali resničnega tudi ? :)))[/quote]Robi, ti sploh veš, da je to zasebno vprašanje? Saj bi še odgovorila, ampak se tiče tudi Sadnega, ne morem tako netaktno govoriti o njem, to lahko samo o svojem bivšem, ki ne piše na ta forum; njega lahko kritiziram, pišem čez njega, kaj mi je naredil, da še zdaj ne morem spati, ipd… ne morem pa tu pisati o ostalih s foruma noo…

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Potem je pa res že skrajni čas, da se osvobodiš navezanosti na bivšega, če zaradi njega ne moreš spati.
Bom raje nehal, ker nima to nobene veze z velikostjo penisa..Ali pač…Kaj pa vem…

Potem je pa res že skrajni čas, da se osvobodiš navezanosti na bivšega, če zaradi njega ne moreš spati.
Bom raje nehal, ker nima to nobene veze z velikostjo penisa..Ali pač…Kaj pa vem…[/quote]Bom jaz tudi nehala. Z njim sva prijatelja. Nobene navezanosti se ne rabim osvobajati. Nikoli se nisva lastila. Robi, tisto je bila šala–

Mal ti zmanka,mislim pa da bo dost,da boš lahko izpolnin državljansko normo 🙂

Moj je 19 in jajca vsaka pol kile. Bo dovolj za srednjo pičico ali zopet ne?

Pozdrav!!

Mene zanima kakšne kondome naročijo tisti ki imajo 12 centimeterske…sem malo brskal po kondomčkih pa ni manjših od 16 cm….nevem če sem malo slep pri gledanju veličin ali kaj…

Lp

Tiščat ne sme, da se ne naredi žulj kot pri čevljih. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Jst imam 18-19cm in ne menjam za nič!

velikost mojega penisa v erekciji je okoli 13 cm, debel pa je okoli 4 cm, ali je to vredu, ali to vam ženskam zadostuje?

moj penis je v erekciji velik 16cm je pa tud zajeten a je to ženskam vredu al ni

Jaz imam velikega 2cm, pa pol glavič gor

Znanstveno je dokazano, da je ženska zadovoljna že z dolžino 8,5 cm. Vseeno pa je ali je Visa ali Mastercard.

Ko j*be znanost, nimamo vse takšnega kriterija ali potrebe 😉

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

vsaj 16cm pa more met, ipak je pa bolši večji 🙂 sploh pa debelina, ta je pomembna :)))

e si edina ki pove točno in to mi je vsec . jst ga imam 16 cm in objem 12cm al ce ni tehnike ce ni divjenja v sex nepomaga ni 30 cm ni samo jst imam 25 sem car a se niti punce nemarajo samo da dobi velikega punce rabe dober sex da je znori mislim ce punce vzivajo ko dobijo prst v vagino im je col tko da je samo tehnika naj bol bitna .

Star bom 14 let in moj penis je velik 3cm ko ne stoji. A mi Bo še zrasu ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close