Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek velikost penisa

velikost penisa

Si bil mogoče ti malo v komi, ko si to pisal. ?:)

star sm 14 let in kmal bom 15..moj penis je v mlahavem stanju velk 12cm v stoječem pa 16cm…a je to dobr? za moja leta? drgač sm pa gledu po netu da penis raste do 18stga leta 😉

Mamo vpraš?

ja,punce. lahko bi kako vašo fotko dodale. pa, se se nebomo norčeval. zakaj bi se. dejmo punce

Pomembno je da si punci usec…si si ji ti usec ji je tud tvoj lulek…predstavlji si da bi meu 25 cm pa te nobena nebi hotla…to pa je problem…

Imam problem star sem 11 pa imam komaj 7,5 cm dolgega v erkciji pa 9 ali je to zelo malo ?

Eni imajo enako dolgega, ko jim visi in, ko se jim dvigne hahah … Ali pa vsaj tam tam …

Nekaterim pa, ko visi je majhen, ko pa je potrebno sexat, pa zraste v višave 😉 … Sicer pa je odvisno tudi od temperature.

imam velikost penisa 17cm in debelega 3 cm je to preveč…premal?

Če je ta mera za mlahavega, je 17 cm, glih za glih.

17 cm v “borbenem” stanju pa je absolutno premalo.

Fantje, sex s premalim ticem je kot bi hrenovko metal po hodniku 🙂
.
.

Bimbo, pa saj ni hrenovka za po hodniku metat….. Lepše bi se prilegla v kako….ammmm žemljico? 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

A si mislil hot-dog ???
.
.

Za Pigmejke in Azijke je dober, ker so manjše rasti, za Slovenke zagotovo premajhen!
Slovenka ga po moje še čuti ne prav! Vprašaj dekleta na forumu, če mi ne verjameš.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ne vem, kam si ti metal svojo hrenovko, da si imel občutek, kot da je v hodniku, gotovo pa je nisi uporabljal na pravem mestu. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kje pise da sem jaz to pocel ?

Tako slikovito si opisal, kot da si to že sam doživel. :)) Bil je hec no.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

ejla…prvo naj povem govorim resnico in se niti pod razno ne hvalim
imam 17 let in mam dolzino penisa 20cm in se nagiba k 21cm
ampak imam problemček…s punco k seksava mi zmjrm pride pred 10min
ali je to normalno ? nasvet ?
lp riki

ejla…prvo naj povem govorim resnico in se niti pod razno ne hvalim
imam 17 let in mam dolzino penisa 20cm in se nagiba k 21cm
ampak imam problemček…s punco k seksava mi zmjrm pride pred 10min
ali je to normalno ? nasvet ?
lp riki

Če bi imel še krajšega, bi ti prišlo še malenkost prej (par stotink). 🙂 Normalno je tud, če ti pride po 1 minuti. Vprašanje pa je, če je tvoja punca na koncu zadovoljena.

jaz sem star 12 let in v trdenm stanju imam 17cm

10cm not in 10cm ven je skupaj 20cm kar za silo zadosca 🙂
.
.

[youtube]oAffdw9-wmg[/youtube]

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

hahahaha joj:)))

Mišonka, takšen pa ni od muh, a ne? Bi rabil skoraj orožni list. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

haha res je:)

Bi rabla imet očke skoz zaprte..)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close