velikost penisa
Lepo je prebirati vaše misli, ne vem kako sem sicer zašel sem gor, mi je pa všeč tale tema. Po pričevanju nekaterih ženskih znank je debelina pomebnejša od dolžine. Je pa tudi debelina odvisna od življenskega obdobja, na začetku se zadovoljijo z debelino čajne salame, kasneje pasje radosti, na koncu pa tudi mortadela ni več dobra….ok, razen, če so zraven tudi olive…
ej ljudi, js pa mam najmanjšega u velenju xD pa še razdevičit ne znam do konca
Imam 17cm in star sem 15.
A je dovol? :))
Odvisno za kaj ga boš rabil:))
a je to je dolžina tvojga jezika 😉
vsaki vsako luknjo (žal po eno ) naenkrat z njim začepim … do klicanja vseh stopenj Boga ☺
in da mi do krvi zasaja nohte v hrbet ☺
a je to je dolžina tvojga jezika ;)[/quote]
mojga tiča v nabreklem stanju….[/quote]
24 cm maš ti nigra v riti…
ko boš dobu pivski fasl bo še manjši, in ja, res maš malega in tvoja punca laže ko pes teče, babe hočejo vsaj 17 cm in 14 obsega, take so, kaj jim moreš
še vsaka, ki je celega mojega otepača fasala je prišla po repete ☺
probej z 2, 3 … sej jih je več ot descov ☺
Madona, čisto sem postal zakompleksan, od danes naprej spim na trebuhu v viseči mreži in ceglom na onetu..morda pridobim še kakšna 2cm….da se lahko vsaj približno merim z vami sabljači…
morgn
spet je blo kt zmer: manj sem ven potegnil kot not nabou … večkrat
he he 1raglja kot fantki v peskovniku čigav ati ima večji avto in pol še en vleti, ki pove, da ima njegov ati tovornjak
kolk mejne pa tvoja lahko gosti ☺
kolk mejne pa tvoja lahko gosti ☺[/quote]
da ne bom smetila teme oz. pisala nekaj kar ne paše pod naslov saj ta govori o velikosti penisov bom obdržala to zase
kolk mejne pa tvoja lahko gosti ☺[/quote]
da ne bom smetila teme oz. pisala nekaj kar ne paše pod naslov saj ta govori o velikosti penisov bom obdržala to zase[/quote]
kvalificirana za ljubico ♥♥
Forum je zaprt za komentiranje.