Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek velikost penisa

velikost penisa

Lepo je prebirati vaše misli, ne vem kako sem sicer zašel sem gor, mi je pa všeč tale tema. Po pričevanju nekaterih ženskih znank je debelina pomebnejša od dolžine. Je pa tudi debelina odvisna od življenskega obdobja, na začetku se zadovoljijo z debelino čajne salame, kasneje pasje radosti, na koncu pa tudi mortadela ni več dobra….ok, razen, če so zraven tudi olive…

ej ljudi, js pa mam najmanjšega u velenju xD pa še razdevičit ne znam do konca

Imam 17cm in star sem 15.
A je dovol? :))

Odvisno za kaj ga boš rabil:))

Odvisno za kaj ga boš rabil:))[/quote]
Za lulanje bo dovolj…

24 cm !!

a je to je dolžina tvojga jezika 😉

vsaki vsako luknjo (žal po eno ) naenkrat z njim začepim … do klicanja vseh stopenj Boga ☺
in da mi do krvi zasaja nohte v hrbet ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

a je to je dolžina tvojga jezika ;)[/quote]

mojga tiča v nabreklem stanju….

a je to je dolžina tvojga jezika ;)[/quote]

mojga tiča v nabreklem stanju….[/quote]

24 cm maš ti nigra v riti…

ko boš dobu pivski fasl bo še manjši, in ja, res maš malega in tvoja punca laže ko pes teče, babe hočejo vsaj 17 cm in 14 obsega, take so, kaj jim moreš

še vsaka, ki je celega mojega otepača fasala je prišla po repete ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

mojga ni pa še nobena celga sprejela vase..kuk smo si različni

probej z 2, 3 … sej jih je več ot descov ☺

ja pa kaj mate to neke čudne metre…..al to kar dobite ven pomnožite še z dva…. he,he sami lumpi

pinkponk, ta ribiško mero majo, med očmi…..

Madona, čisto sem postal zakompleksan, od danes naprej spim na trebuhu v viseči mreži in ceglom na onetu..morda pridobim še kakšna 2cm….da se lahko vsaj približno merim z vami sabljači…

kar je res je res..zagva čm lagat?

morgn

spet je blo kt zmer: manj sem ven potegnil kot not nabou … večkrat

bodi vesel, na stara leta boš noter dal tolk kot zdaj ven vzameš…

he he 1raglja kot fantki v peskovniku čigav ati ima večji avto in pol še en vleti, ki pove, da ima njegov ati tovornjak

kolk mejne pa tvoja lahko gosti ☺

kolk mejne pa tvoja lahko gosti ☺[/quote]

da ne bom smetila teme oz. pisala nekaj kar ne paše pod naslov saj ta govori o velikosti penisov bom obdržala to zase

kolk mejne pa tvoja lahko gosti ☺[/quote]

da ne bom smetila teme oz. pisala nekaj kar ne paše pod naslov saj ta govori o velikosti penisov bom obdržala to zase[/quote]
kvalificirana za ljubico ♥♥

da ne bom smetila teme oz. pisala nekaj kar ne paše pod naslov saj ta govori o velikosti penisov bom obdržala to zase[/quote]
kvalificirana za ljubico ♥♥[/quote]

ahhhhh kje pa …………….kot večina ženskega spola tu gor zatežena u passs mater:))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close