Velikost prsi
75b … so čisto vzorčne :))). vsi nederčki se delajo na osnovi takšnih prsi. potem, pa grejo navzgor ali navzdol.
in paco je lepo napisal! sem enkrat slišala, da so vsake prsi dost velike za moškemu gob*c zapret!!
Počakte no, a vemo, kaj pomeni 75, pa kaj B?
75 je obseg telesa pod prsmi, kar pomeni, da je dekle čisto fejst bejba, da nosi konfekcijo cca.36-38, se pravi ima normalno težo.
B košarica je pa najbolj pogosta in nekje povprečna velikost, torej, žvižgat pri B ne moreš zdraven;)
75B je korektna mera:)
Za pogledat tapravi so po moje 75 C. (pa to ni mojj obseg;))))
Ampak prave joške naredi komaj taprava babnca, pol so lahko tudi A:)
hah… loool tipsoni pac :)) jst mam 70 b pa so vsi tipi do zdej bli zadovolni pa so jih radi dal u uste.. polek tega pa sploh ni bitn kake vlke joske ma zenska glavn d jih ma.. k tipe itak ne zanima al bojo dobl joske u uste al bojo kej druga lah namocl
zenske,pa ne sekirajte se zard svojih velikosti… tip k te ma rad jih bo sprejel tut ce so A :))
jaz sem resno mislila s svojim vprašanjem, pa noben ne odgovori: a vas moške motijo dlake na ženskih prsih ali ne? in ženske, kako jih odpravite, če jih.[/
mah, še kaj drugega me do sedaj ni motilo, pa bi me par dlak))
resno, do sedaj še nisem imel prilike videti poraščenih ženskih prsi, če pa sem odkrit si jih tud v bodoče ne želim)