Veljaki SDS so se sprli
je Pukšič res samo užaljen???
http://www.finance.si/230509/Veljaki_SDS_so_se_sprli%5B/quote%5D
… kaj bo s tabo pri 80-ih če jih boš dočakala …? Po moje boš največja babja čenča … razen če te ne bo kaj razvsetlilo …
Si lahko sedaj sam odgovorim?
Hahaha, ja pajade …
V bistvu je pri nas ta situacija okrog poslancev precej čudna. Če gre za nestrinjanje, se takoj povesi nos in špila užaljenost. Isto je bilo pri poslancih LDSa in tudi SNSa. A morajo vsi poslanci ene stranke ves čas trobiti v en rog ? Se mi zdi, da je v tujini vseeno bolj normalno, da tudi znotraj poslanskih skupni prihaja do različnih mnenj, pa tudi različnih glasovanj. Zakaj bi zaradi tega stranke razpadale ? Enoumje je itak slabo, vsaj na dolgi rok. No, bomo videli, kako bodo tekle zadeve naprej v SDSu, morda jih čaka enaka usoda kot LDS …
http://www.finance.si/230509/Veljaki_SDS_so_se_sprli%5B/quote%5D
Zdiš se mi kot kakšna Čenča Marina. Drugače povedano – ženska s preveč
časom oz.človek, ki ne ve kam sam s seboj.
Samo res no. Pa kaj se toliko ukvarjate z ninej? In roko na srce, obtoževanja prihajajo s vseh strani. Kaj se delate neumni ali kaj? Kdo od vas pa je sploh imel kakšen dokaz o čemerkoli? Sicer pa nekateri resnično delujete kot trobila določenih politikov. Edino kocinca, Žogca (kar se mene tiče si zaželjena), Jon, ,enen, norton in analitik so mi dali občutek, da razmišljajo resnično s svojimi glavami. In zanimivo, ravno od teh sem najmanj krat slišala obtožbe o opranih glavah.
Boss ti pa s tem tvojim dokazovanjem oz. obtožbo brez dokazov že krepko najedaš. Ja kaj zaboga pa si ti dokazal? Pa kaj je dokazal tvoj ljubi Janša in njegovi junaki? Pa še s temi tvojimi levaki. No, če pa tako rad uporabljaš ta izraz, pa te resnično izzivam, da mi pojasniš, kaj zate pomeni levak? Glede na to, da vem, da boš pobrskal po literaturi, ti priporočam, da si predvsem pogleš Bobbia in Jambreka (eden je pristaš levih, drugi pristaš desnih, skupno pa jim je poznavanje nastanka in razvoja levice in desnice).
Sigurno te bom razočaral ker en bom pogledal v slovar. Za mene ste levaki vsi ki še vedno zaupate komunistični partiji in njihovim mladičem. Če boš poskušala slovenske stranke umeščat v kalup po strokovni razlagi desnica levica boš imela kar nekaj problemov. Kar se pa tiče dokazov jih bom pa pri vaših več kot bolanih obtožbah vedno zahteval. Preveč se držite Kučanovih besed” najprej diskvalifikacija nato likvidacija” pa čeprav je s temi besedami on obtoževal nasprotno stran.
Glede na to, da je blokirana (kar je zgovorno samo po sebi) je verjetno nezaželena … kar je priznala sama … Moje mnenje tu nima veče teže … Večkrat jo še celo pogrešam … in si želim z njo čvekati … Me pa moti kadar nastopa kot da je persona non plus ultra … in to se zgodi dostikrat, čeprav imam občutek, da manj frekventno … Ne maram namreč arogantnih ljudi, in ona to je in zna biti … Čeprav, ni samo to … to je pa tudi res … vsaj če v ozir vzamem dejstvo da ji brezpogojna ljubezen veliko pomeni … vendar bi me ob tem zanimala njena interpetacija brezpogojnosti … in razlaga ljubezni nasploh … Vendar … Veš kakšen odgovor lahko pričakujem? Tebi tega že ne bom razlagala ali kaj podobnega … No, tudi izničevanje sočloveka in nizko intoniranje je njena vrlina … preverjeno … In tudi tega ne morem najbolj … A kot pravim pravgotovo ni samo to … Tako kot vsak izmed nas ni zgolj in samo enoznačen … Sem se pa za zgornje opravičil.
Glede na to, da je blokirana (kar je zgovorno samo po sebi) je verjetno nezaželena … kar je priznala sama … Moje mnenje tu nima veče teže … Večkrat jo še celo pogrešam … in si želim z njo čvekati … Me pa moti kadar nastopa kot da je persona non plus ultra … in to se zgodi dostikrat, čeprav imam občutek, da manj frekventno … Ne maram namreč arogantnih ljudi, in ona to je in zna biti … Čeprav, ni samo to … to je pa tudi res … vsaj če v ozir vzamem dejstvo da ji brezpogojna ljubezen veliko pomeni … vendar bi me ob tem zanimala njena interpetacija brezpogojnosti … in razlaga ljubezni nasploh … Vendar … Veš kakšen odgovor lahko pričakujem? Tebi tega že ne bom razlagala ali kaj podobnega … No, tudi izničevanje sočloveka in nizko intoniranje je njena vrlina … preverjeno … In tudi tega ne morem najbolj … A kot pravim pravgotovo ni samo to … Tako kot vsak izmed nas ni zgolj in samo enoznačen … Sem se pa za zgornje opravičil.[/quote]
Pa ti sploh veš zakaj je blokirana? In zakaj povdarja, da je nezaželena? Verjetno nisi dolgo na forumu ali pa si ta del pač prešprical. Ni dobro tako hitro sklepat Adam, sploh če ne poznaš celotne zgodbe.
Glede na to, da je blokirana (kar je zgovorno samo po sebi) je verjetno nezaželena … kar je priznala sama … Moje mnenje tu nima veče teže … Večkrat jo še celo pogrešam … in si želim z njo čvekati … Me pa moti kadar nastopa kot da je persona non plus ultra … in to se zgodi dostikrat, čeprav imam občutek, da manj frekventno … Ne maram namreč arogantnih ljudi, in ona to je in zna biti … Čeprav, ni samo to … to je pa tudi res … vsaj če v ozir vzamem dejstvo da ji brezpogojna ljubezen veliko pomeni … vendar bi me ob tem zanimala njena interpetacija brezpogojnosti … in razlaga ljubezni nasploh … Vendar … Veš kakšen odgovor lahko pričakujem? Tebi tega že ne bom razlagala ali kaj podobnega … No, tudi izničevanje sočloveka in nizko intoniranje je njena vrlina … preverjeno … In tudi tega ne morem najbolj … A kot pravim pravgotovo ni samo to … Tako kot vsak izmed nas ni zgolj in samo enoznačen … Sem se pa za zgornje opravičil.[/quote]
Pa ti sploh veš zakaj je blokirana? In zakaj povdarja, da je nezaželena? Verjetno nisi dolgo na forumu ali pa si ta del pač prešprical. Ni dobro tako hitro sklepat Adam, sploh če ne poznaš celotne zgodbe.[/quote]
No, razsvetli me …
no forumaši jo pogrešamo, kar pomeni da je bila zaželjena!:)[/quote]
… a tudi težka in zbadljiva … in kar je že bilo napisanega … včeraj, danes, …[/quote]
Vsi smo mi težki in zbadljivi, hkrati pa je Žogca imela veliko pametnega za povedat in je bila dober sogovornik (no saj je še zdaj, čeprav pod drugim neregistriranim nickom), pa ne govorim samo o političnem čveku.
Prvenstveno je Žogca blokirana zaradi zasebnega spora med njo in Primožen, kar sta oba tudi potrdila na tem forumu. Zakaj pa sta se zasebno sprla pa ne vem, ni moj problem in me ne zanima. Seveda je bila tudi med nekaterimi forumaši nezaželjena, tako kot mi vsi.
… a tudi težka in zbadljiva … in kar je že bilo napisanega … včeraj, danes, …[/quote]
Vsi smo mi težki in zbadljivi, hkrati pa je Žogca imela veliko pametnega za povedat in je bila dober sogovornik (no saj je še zdaj, čeprav pod drugim neregistriranim nickom), pa ne govorim samo o političnem čveku.
Prvenstveno je Žogca blokirana zaradi zasebnega spora med njo in Primožen, kar sta oba tudi potrdila na tem forumu. Zakaj pa sta se zasebno sprla pa ne vem, ni moj problem in me ne zanima. Seveda je bila tudi med nekaterimi forumaši nezaželjena, tako kot mi vsi.[/quote]
Ja, saj to mi je pa jasno … Samo da morda ne veš v kakšni obliki se je bil bolj … No, saj verjetno tudi jaz ne … posvem … sem domneval … kar sem imel moč preleteti … in spremljati … Ja, je bila ravno zaradi marsičesa kar sem omenil …
No, evo za Žogco … http://www.youtube.com/watch?v=JLB_wMYAJ9E …
Edino kaj imam jaz skupnega z besedo levak je to, da pišem z levo roko. Glede na to, da si me identificiral s komunisti (kar je zame žalitev) zahtevam, da mi zadevo dokažeš oz. mi predočiš dokaz. To smatram kot bolano obtožbo in zahtevam, da jo dokažeš. Poleg tega zahtevam, da mi dokažeš, kje sem jaz kadarkoli in kogarkoli obtoževala česarkoli brez dokazov, argumentov in dejstev. Moji posti so javno dostopni na forumu in mi prosim prilepi vse, ki dokazujejo tvoje obtožbe.
Glede strokovnega umeščanja levice in desnice v slovensko politiko imaš ti probleme, ker govoriš o komunistih, ki jih ni (mimogrede strokovno so tudi komunisti levičarji) in o desničarjih, ki jih tudi ni ne po strokovni in ne po laični razlagi. Če pa misliš na vse tiste, ki so bili komunisti, pa imaš velik problem, ker boš zelo težko našel tistega, ki to ni bil. Pa ne mi prosim načenjat kako je Janša nehal bit komunist. Če bi nehal bi ga spoštovala. Glede na to, da pa je bil izgnan iz stranke (kar bi še prebavila) in jo je celo prosil naj ga vzame nazaj (tega nikakor ne morem prebavit), je zadnji, ki lahko trobi o svojem uporu oz. spoznanju in nirvani, ki jo je ob tem doživel.
ksantipa22:
Brezveze zahtevati pojasnilo , zakaj si levičar ???
NE hvališ ljubljenega vodje JJ ?? LEVIČAR !!!
Pohvališ SDS kot stranko , ampak je tvoje mnenje , da imajo preveč avtokratnega vodjo ??? LEVIČAR !!!
Imaš mnenje , da v prejšnem sistemu le ni bilo VSE zanič ?? LEVIČAR !!
Poslušaš Hr. muziko in celo hodiš na Hr. morje ?? LEVIČAR pa še Yugonostalgik povrhu !!!
Sicer voliš desno stranko , ampak ne SDS , ker je tvoje mnenje , da je SDS stranka enega človeka ??? LEVIČAR !! in to tisti najhujši , PRIKRITI !!
Se ne strinjaš z državno podporo cerkvi ??? LEVIČAR , pa še antikrist povrhu !!
In desničarji ???
Hja v današnjem sistemu vsi , ki občudujejo JJ kot nezmotljivega vodjo desnice , ki nas bo popeljal v lepšo prihodnost .
Kaj pa mi , ki se nimamo ne za leve ne za desne ???
Mi , ki vemo , da so v obeh političnih opcijah bivši komunisti , ki se sedaj med seboj sovražijo zaradi starih zamer v bivši Yugi .
Mi , ki pravimo , da so spreobrnjenci ljudje najslabše sorte , ki so se poskrili v raznih demokratskih strankah na desnici in levici .
Nas seveda uvrščajo v neopredeljene , karkoli naj bi to pomenilo , seveda nas takoj po volitvah uvrstijo v neko politično opcijo in ožigosajo z desnim ali levim in nikakršno prepričevanje , da si volil neko stranko zaradi njenega programa in ne zaradi tega na katero stran se nagiba , ne pomaga !!!
Na prejšnjih volitvah sem volil DESUS in bil proglašen od znancev za desničarja !!!
Na teh volitvah sem zopet volil DESUS in bil proglašen za levičarja ???
Sedaj pa razumi , če moreš ??????
Hja, to sem že itak dojela. Ampak, da mi nekdo naprti, da sem komunist in da bolano obtožujem brez dokazov. Halo? To pa ni več niti smešno niti se ne da spregledat. To je zame žalitev.
Po drugi strani pa s tem samo potrjujejo, da sem imela prav glede svojega mnenja o SDS in o Jnaši. Kar je svetla točka celotne debate.
Predvsem sem te imel za bolj realno , no vsaj do sedaj , pa upam , da bo tako tudi naprej !!
Očitno vi , ki ste opredeljeni ne razumete , da neopredeljeni volilci volimo PROGRAM stranke in ne njihovega vodjo za razliko vas opredeljenih , ki ne glede na program volite zaradi osebnosti ( kult osebnosti ), ki to stranko vodi in to velja tako za BP privržence kot za JJ privržence !!
In , da , če bi imel Jelinčič program , ki bi mi odgovarjal bi ga volil !!
Ampak samo , če bi imel program , za razliko od vas opredeljenih , ki bi volili svojega vodjo , ne glede na to v kateri stranki bi takrat bil .
Tukaj gor čedalje bolj prihajam do spoznanja , da sem se zmotil , ko sem mislil , da je čaščenje kulta osebnosti umrlo leta 80 dokončno pa naj bi ga pokopali 91 leta , očitno v nekateri še kako živi in ga še vedno gojijo , samo osebnost so si izbrali drugo !!