Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Veljaki SDS so se sprli

Veljaki SDS so se sprli

Veš kaj, JOn, mene pa moti, da večino volivcev SDS kar tako štejete za privržence kulta in za malikovalce JJ. A mi pa ne moremo voliti stranke in njenega programa? Za to smo pač opredeljeni.

=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=: Kocinca med zobmi je moteča. Kot las v juhci.

Predvsem sem te imel za bolj realno , no vsaj do sedaj , pa upam , da bo tako tudi naprej !!
Očitno vi , ki ste opredeljeni ne razumete , da neopredeljeni volilci volimo PROGRAM stranke in ne njihovega vodjo za razliko vas opredeljenih , ki ne glede na program volite zaradi osebnosti ( kult osebnosti ), ki to stranko vodi in to velja tako za BP privržence kot za JJ privržence !!
In , da , če bi imel Jelinčič program , ki bi mi odgovarjal bi ga volil !!
Ampak samo , če bi imel program , za razliko od vas opredeljenih , ki bi volili svojega vodjo , ne glede na to v kateri stranki bi takrat bil .
Tukaj gor čedalje bolj prihajam do spoznanja , da sem se zmotil , ko sem mislil , da je čaščenje kulta osebnosti umrlo leta 80 dokončno pa naj bi ga pokopali 91 leta , očitno v nekateri še kako živi in ga še vedno gojijo , samo osebnost so si izbrali drugo !![/quote]

hehehe jon, ja potrebujejo kult da jih vodi!:)

Zato ker volilci SDS-a in SD-ja ne dovolite nobene kritike svojih vodij in krčevito branite vsako dobronamerno kritiko kot neutemeljeno .
Primer :
Dimitri Rupel !!!
Minister pod Drnovškovo vlado !!
Minister pod Ropovo vlado !!
Minister pod Janševo vlado !!
In sedaj naj bi bil ( ampak ne bo ) minister pod Pahorjevo vlado !!! zakaj ?? ker ga je predlagala vlada JJ in vi trdite , da je tako prav .

Japajade!
Ne vem, kako ti bolje veš od mene, kaj mislim. Enako velja za Ninej.

=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=: Kocinca med zobmi je moteča. Kot las v juhci.

Ninej, živjo!

Vidim, da ste kar pridni, novic ne zmanjka in jih tudi ne bo!:-)

Joj, kaj vse sem že bila v teh treh letih in pol.:-)
Ja, trdo kožo moraš imeti, je dejala Andreja, da vstrajaš in vzdržiš.:-)
Hahaha. To ni za MEVŽE.:-)
Še dobro, da se nisem utopila v “pljunkih”, Veliko jih je bilo:-)

Včeraj sem brala izjavo dneva, o “komunizmu” in se oglašam, dal jo je igralc, IVO GODNIČ, evo link: http://www.indirekt.si/izjava_dneva/igralecv_ivo_godnic_o_komunizmu/117372

Sem bila danes tudi jaz kar pridna, ker sem firbčna, sem morala pogledat kaj počnete.:-)
In da se še od tebe za nekaj časa poslovim in SREČNO zaželim.

Imej se dobro in lep pozdrav!

P.s.
PRABABI ni utonila, kljub temu, da je mnogo pljunkov dobila.:-))))

Ninej, živjo!

Vidim, da ste kar pridni, novic ne zmanjka in jih tudi ne bo!:-)

Joj, kaj vse sem že bila v teh treh letih in pol.:-)
Ja, trdo kožo moraš imeti, je dejala Andreja, da vstrajaš in vzdržiš.:-)
Hahaha. To ni za MEVŽE.:-)
Še dobro, da se nisem utopila v “pljunkih”, Veliko jih je bilo:-)

Včeraj sem brala izjavo dneva, o “komunizmu” in se oglašam, dal jo je igralc, IVO GODNIČ, evo link: http://www.indirekt.si/izjava_dneva/igralecv_ivo_godnic_o_komunizmu/117372

Sem bila danes tudi jaz kar pridna, ker sem firbčna, sem morala pogledat kaj počnete.:-)
In da se še od tebe za nekaj časa poslovim in SREČNO zaželim.

Imej se dobro in lep pozdrav!

P.s.
PRABABI ni utonila, kljub temu, da je mnogo pljunkov dobila.:-))))[/quote]

hahaha, dobro plavamo ni kaj, kaneda Prababi!:)

LP

Pozdravljena Prababi,

Sem se tudi jaz vrnila. Sem bila dalj časa službeno odsotna. Ja Prababi me zanima, ali ti mogoče kaj veš, a še letos dobimo MAJČKE – ŽLEHT BABE. Kmalu bo konec leta, o majčkah pa ne duha ne sluha.

Se slišimo in lep pozdrav
vrabček

Ooooo, vrabček se je vrnil,:-))))))
pozdravljena tudi ti!

Sem mislila, da si z lastovčkami odletela bolj na toplo, ker te ni.:-)))
Pa še nekaj sem jih pogrešila, ni kaj vsak ima svoje obveznosti.
Hja, kaj dosti se mi ne da pisati, včasih pa le koga malo popraskam, ker sem “ŽLEHT BABA”!:-))) Še dobro, da imam trdo kožo!
Si imela srečo, da si me dobila, ker tudi jaz odhajam, samo ne službeno.
Na tiste MAJICE, se večkrat spomnim tudi jaz.:-) Ja,jih bomo imele, če jih bomo dale same poslikat.:-) Mogoče jih bodo dobili “TAPRIDNI”, za NOVO LETO?

Že Žogca, mi je pred časom omenila te majice. Žal, Žogce ni več tukaj.
Če boš pridna v branju za nazaj, boš že videla zakaj. Jaz sem jo rada brala. Včasih skočim na njen blog, in si zavrtim kakšno pesmico.:-)
Pa ne tukaj, tukaj ga nima več!
Lepo se imej, pa Miklavžu nastavi, bo kmalu tukaj.:-) Potem se pa mogoče še kaj slišimo, tipkamo, če bo čas?

Lahko noč in lep pozdrav!

PRABABI, ŽLEHT BABA, kar lepo se sliši:-)))) Aneda?

Sem vesela, da sva se slišale. In kam potuješ Prababi. Ali greš na lepše? Ja z Miklavžem bo bolj slabo, ker sem žleht baba in ne bo nič.
No kot vidim tudi z majčkami ne bo nič. Si jih bomo morale kar same kupit.
Tudi meni je žal, da Žogce ni več tukaj na PČ. Je pa ena nova Tamara od Bajage. Tudi ta je o.k.

Sicer pa kot sem že enkrat pisala, Žogca je imela in še ima daleč najboljši blog. Piše tako doživeto in resnično, da ji človek lahko samo čestita. Dobro, da si me opozorila, da je ni več tukaj. Sem malo poguglala in jo našla. Prebrala sem tudi, kaj se je zgodilo. No moje osebno mnenje je, da je s tem, da so jo pobrisali izgubil samo MON. Žogca ne. Žogca je bila in bo.

Prababi lepo se imej in piši kaj, da se slišimo.

Ja pa ti tudi na Miklavža ne pozabi. In nastavi škorenjc. Mogoče pa bo kaj padlo. Nikoli se ne ve. Hec mora bit. A ne, No lepo se imej.
VRABČEK ŽLEHT BABA, Aneda, da se tudi to lepo sliši!!!

Predvsem sem te imel za bolj realno , no vsaj do sedaj , pa upam , da bo tako tudi naprej !!
Očitno vi , ki ste opredeljeni ne razumete , da neopredeljeni volilci volimo PROGRAM stranke in ne njihovega vodjo za razliko vas opredeljenih , ki ne glede na program volite zaradi osebnosti ( kult osebnosti ), ki to stranko vodi in to velja tako za BP privržence kot za JJ privržence !!
In , da , če bi imel Jelinčič program , ki bi mi odgovarjal bi ga volil !!
Ampak samo , če bi imel program , za razliko od vas opredeljenih , ki bi volili svojega vodjo , ne glede na to v kateri stranki bi takrat bil .
Tukaj gor čedalje bolj prihajam do spoznanja , da sem se zmotil , ko sem mislil , da je čaščenje kulta osebnosti umrlo leta 80 dokončno pa naj bi ga pokopali 91 leta , očitno v nekateri še kako živi in ga še vedno gojijo , samo osebnost so si izbrali drugo !![/quote]

hehehe jon, ja potrebujejo kult da jih vodi!:)[/quote]

Prej ali slej se bo izpela tvoja pesem o Janši, kaj pa te bo potem vodilo? Tvoj kult osebnosti bo zamrl in s tem tudi ti, ali pa boš mogoče nov osebnostni kult odprla. Preden nas zmerjaš raje pred svojim pragom pometi.

Jaz ne potrebujem nobenega kulta, še posebej pa ne potrebujem ljudi, ki mi govorijo, da potrebujem kult osebnosti.
Vi ste bolni.

hehehe jon, ja potrebujejo kult da jih vodi!:)[/quote]

Prej ali slej se bo izpela tvoja pesem o Janši, kaj pa te bo potem vodilo? Tvoj kult osebnosti bo zamrl in s tem tudi ti, ali pa boš mogoče nov osebnostni kult odprla. Preden nas zmerjaš raje pred svojim pragom pometi.[/quote]

hahaha boss, kaj te muči sem ti že miljonkrat poveda, da ne verjamem nobenemu politiku, kaj šele da bi imela željo, da me nek politik vodi skozi moje razmišljanje!:)))

Prej ali slej se bo izpela tvoja pesem o Janši, kaj pa te bo potem vodilo? Tvoj kult osebnosti bo zamrl in s tem tudi ti, ali pa boš mogoče nov osebnostni kult odprla. Preden nas zmerjaš raje pred svojim pragom pometi.[/quote]

hahaha boss, kaj te muči sem ti že miljonkrat poveda, da ne verjamem nobenemu politiku, kaj šele da bi imela željo, da me nek politik vodi skozi moje razmišljanje!:)))[/quote]

Eh punca moja draga. Pa ravno to, kar si nazadnje napisala, se dogaja s tabo. Vsi tvoji odprti posti so pod vplivom prve informacije, ki jo slišiš bodisi od politika ali novinarja. Pa tudi da ne verjameš politiku ne drži. Pravilno bi morala napisati; ne verjamem določenim politikom.

ne boss, ne verjamem nobenemu politiku( no ja enim manj drugim pa še manj), novinarje pa imamo zato da nas seznanjajo z dogajanjem, pa ti mi res čisto nič ne verjameš!:)))

ajd pa mi povej, katerim politikom po tvoje jaz verjamem?:)

Katerim? Samo svoje pisanje poglej pa vidiš komu. Vsakemu ki je kakorkoli govoril čez Janšo. Res ninej, dovolj je bilo samo to , da se je spotaknil obenj pa si že pisala in dodala svoj kozarček pelina.

Kar se tiče novinarskega obveščanja pa je potrebno v komentarju tudi navesti, na tebe mislim, novinarjeve dodatke v obliki dodanih besed( mislim, se govori v koluarjih ipd). Ker te dodane besede v članku povejo bistvo napisanega članka.

ja ni kaj, potem veš ti več od mene same!

ma zaboga, zato pa lepim linke, da si sami preberete in presodite, moj komentar zraven, je samo moje razmišljanje na temo, ki jo odprem, seveda se pa strinjam da je za nekatere to pelin, žal!:)

Na morjeeee, pa še za Vrabčka in Ninej sem malo brcala, tudi lepo je bilo.
Več sem napisala po sili razmer v temi, ki si jo iskala in novo odprla.:-)
L.p.

Pozdravljena Prababi nazaj. Evo vidiš, kaj se sedaj dogaja tukaj na PČ. Pa saj človek ne more verjeti.

Nekateri so se spreobrnili, drugi preimenovali,…. človek bi rekel narobe svet.

Pa saj nima smisla. Važno je, da si se imela lepo, sedaj prihajajo prazniki in bo še lepše…. in tako življenje teče in ….

ja, Miklavžu sem nastavila, majce sicer nisem dobila, je pa bilo kar nekaj sladkega.
Lep pozdrav in se slišimo.

hahaha, lepo da si malo pobrclala še zame!:)

PRABABI, morda bi te pa sedaj radi brali, so čez noč obrnili stran, nikjer več nobenih komunistov!!! se vsak dan bolj smejim!:))))

AFŽ, v novi-stari preobleki.

tole te pa glih ne zastopim ,AFŽ je lahko marikaj???

Ja, ja, ja, zgodovina le kaj je to.

a ti si misli na žensko enakopravnost, hahaha od a do Ž pa še F umes, ampak preoblekle se pa nismo vsaj v drugo barvo ne!:))))

aja al pa Antifašistična Fronta Žena, a bo to, al še kaj drugega???:))))

No čestitam.

New Report

Close