Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ventilator

ventilator

Vsako poletje ista pesem….odločam se za stoječi ventilator, pa ga ne kupim.
Ga kdo ima?
A se zadeva sploh obnese, ali je bolj ‘blažev žegen’ ?

Kupila letos stoječega za 18 eur, jih dobiš povsod (Merkur, Mercator,..) in se zelo dobro obnese, ker premeša zrak ni ni tistega občutka pritiska vročine. Tem. zraka se ne zmanjša, samo bolj prijetno in vzdržno je. Jaz ga uporabljam v spodnjih prostorih dnevna+kuhinja, zgoraj v mansardi pa imamo klimo. Aja, pa kupi tistega na stojalu, ker namizni zavzame kar nekaj prostora in ga ne moreš veliko prestavljati kot stoječega.

Ja, saj bi stoječega.
Hvala, samo bala sem se, da bi bil brezvezen praholovec….

V bistvu so ti ventilatorji najboljši za transportitanje hladnega zraka iz kakega prostora s klimo v druge prostore, da je po celem stanovanju prijetno hladno

Še nasvet iz prakse… Naj ne piha direkt vate, ampak ga npr. usmeri v steno, da se zrak odbija – preventiva pred heksenšusom, pa še malo steno ohladi…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Imam. Dela. Vreden denarja.

Odkar mi je povzročil najhujši glavobol v mojem življenju, za ta klump še slišat nočem več. Saj samo meša zrak, ga ne hladi. Efekt je torej samo, če piha vate.

New Report

Close