Najdi forum

Splash Forum Politični čvek verjamete JJ-ši

verjamete JJ-ši

da ni nič vedel!!!!:)

Krokodil Janez Janša ali Tožba premiera, ki ni ničesar vedel

http://razgledi.net/blog/2009/04/23/krokodil-janez-jansa-ali-tozba-premiera-ki-ni-nic-vedel/

http://razgledi.net/blog/2008/08/30/bosko-srot-v-veceru-o-jansevem-medijskem-nabiralniku/

“Drugače rečeno, če Janez Janša misli, da ga ‘nevedenje’ rešuje odgovornosti in ga ‘moralno legitimira’ za kritiko te vlade, se moti, pravzaprav dela neumnega. Njegovo ‘ekskulpiranje’ je nesramno ceneno in kratkovidno hkrati: če bi ‘nevedenje’ opravičevalo njega, opravičuje tudi vse prejšnje, sedanjo in prihodnje vlade. Drži pa: Če bi vedel, kar ve danes, Janez Janša ne bi dopustil še marsičesa, ne le prodaje Mercatorja (tukaj bi bilo zanimivo izvedeti, kako bi jo preprečil, ampak kar lahko Janša danes o tem pove za nazaj, kakšne ‘uporabne’ vrednosti nima). In če bi sedanja vlada vedela, kar Janša danes zahteva in pričakuje od nje, bi Janša izvedel še marsikaj, česar še danes ne ve. Noče vedeti, bolj pravilno. In še bolj, ne sme priznati, da je vedel že kot premier.”

Na tvoje vprašanje je odgovor zadnji odstavek članka. Težko je temu kaj za dodati.

a tole:

“Drugače rečeno, če Janez Janša misli, da ga ‘nevedenje’ rešuje odgovornosti in ga ‘moralno legitimira’ za kritiko te vlade, se moti, pravzaprav dela neumnega

Noče vedeti, bolj pravilno. In še bolj, ne sme priznati, da je vedel že kot premier.”

kaj zdej sprašujem po vašem mnenju!!!:)))

No to je pa že druga zgodba. Ko se je Janša skregal z Gantarjem se je tako naredilo, ko pa se je skregal z Kosmovo je pa ona naredila tako. Hm užaljenost osebe ki je dobila premalo? Oseba kateri je Šrot pomagal uresničiti njene sanje je verodostojna? V tem primeru nastopa kot mafijski skesanec, le da te zaprejo-obsodijo za manjše prekrške nje pa ni doletelo nič. Ne verjamem ji.
Me pa zanima kaj bomo sedaj slišali o povezavah s Pahorjem če bo NLB res zaprla pipco.

Ninej sem ti skopiral ves del ker je to odgovor.

verjamem, da če bi vedel toliko kot ve danes, se ne bi pustil žejnega pripeljat čez vodo, ampak da ni vedel za mahinacije, o pajade, jaz mu popolnoma nič ne verjamem!!!:)))

boss jaz ne verjamem nobenem!!!:))))

Vprašanje pa je, kdo verjame še tebi, glede Janeza Janše, ker vsi vedo, da ti je kot trn v peti, pa zato karkoli pride od tebe glede Janeza Janše, nima več verodostojnosti !!!

kaj imam pa jaz pri tem, zakaj bi pa morali verjeti meni???:)))

Kako naj verjamem človeku, ki se mu prikazujejo leteči sloni?????

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

New Report

Close