Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Verjamete v ljubezen na prvi pogled?

Verjamete v ljubezen na prvi pogled?

Ste z zdajšnjim partnerjem/partnerko zato, ker vaju je povezala ljubezen na prvi pogled? In če vaju ni, ali verjamete, da je možna? Se vam je kdaj zgodila, pa ste jo utišali z glasom razuma? In potem obžalovali svojo odločitev? 😉

Zaljubljenost na 1. pogled da, ljubezen ne…

******************* flo ********************* [img]http://shrani.si/f/2/12B/5r2DR1v/ezgifcom-resize.gif[/img]

ljubezen na prvi pogled je sam na prvi pogled, pol k popusti ni več to to.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.
nova
Uredništvo priporoča

Ja na prvi pogled, ko sem pa pogledala drugič, me je pa HB minilo.

Ko sem ga prvič zagledala, mi je bil takoj všeč. Ko sva izmenjala par vljudnostnih fraz, sem vedela, da je to človek, ki bi ga jaz poročila.

Ful sem srečna z njim, prvič se mi je zgodilo kaj takega.

Verjamem, da je možna ljubezen na prvi pogled…Vendar bi bolj rekla, da je to kratkotrajna zaljubljenost, kar ne pomeni da se mora končati.

Zakaj? Lahko se začne, kot ljubezen na prvi pogled, ki vodi v zvezo in ta v nadaljnjo pot (družina, poroka…).

Se mi je pa v prejšnjih obdobjih, veliko takšnih primerov dogajalo, da je bila ljubezen na prvi pogled, utrinek, da sva preprosto za skupaj, da naju nekaj povezuje, preprosto le jaz in on. Vendar sam pri sebi veš, če je to mogoče ali ne. Če ni, je razumljivo, da utišaš z glasom razuma, če ne, tvegaš in se boriš za to ljubezen. Nikoli ni lahko, ampak nikoli ni zaman.

Sicer pa sem vedno zato, da ničesar ne obžalujem. Ljubezen je pač zapletena stvar, katero občuti vsak. Usoda poskrbi, tako kot življenje, da nam je dodeljena le ena prava ljubezen, zdaj pa če je prava ali ne, zvemo z leti, časom in izkušnjami. Je pa prva ljubezen, vsekakor najlepša, najboljša in tista, katere zlepa ne pozabimo.

verjamem

Seveda verjamem, še posebej pri nas moških to velja, smo bolj vizualni tipi. Tako kot poje Riblja Čorba – zaljubim se pet, šest puta u roku od tri minuta.

Seveda me potem ta zaljubljenost v polovici primerov mine takoj, ko ženska odpre usta.

JA.

ih, kako lepo je prebrat tako zgodbo. veseli me za vaju!!! :)))

meni se je pred kratkim zgodilo, da sem srečala nekoga – v družabnih okoliščinah – ki ga ne morem pozabiti, pa čeprav po nobenem od mojih “kriterijev” ni pravi – je tujec, precej starejši, živi predaleč, predvsem pa je ločen in ima odraslega sina!!! haloooo. nič ni “prav”, celo lep ni, niti mlad, ima za sabo čudno zgodovino…. pa vendar… tisti moment, ko sem ga zagledala, me je presekalo nekakšno spoznanje. kot da paševa skupaj in da jaz pašem k njemu.

ne vem… se vam je že zgodilo kaj takega? ko se me je dotaknil, me je streslo (metuljčki v trebuhu itd.). ko je šel mimo mene (kasneje, v teku večera), me je nek magnetni tok dobesedno opozoril na njegovo prisotnost, čeprav je bil stran… že zdavnaj nisem več najstnica, in ta izkušnja me je res pretresla.

od takrat je že več kot en teden, pa še kar mislim nanj.

Ljubezen je, ko imaš nekoga rad, takšnega, kakršen je. Z vsemi dobrimi in slabimi lastnostmi vred.
Na prvi pogled tega ne vidiš, človeka ne poznaš, torej ljubezen na prvi pogled ni možna. Le kemija, ki se ji reče zaljubljenost. Ta pa lahko kaj hitro mine ali pa se prelevi v ljubezen.
Se pa pogostokrat dogaja, da nekoga prvič vidiš in ti je zelo antipatičen, ko pa ga spoznaš, ti pa postane všeč in se vanj zaljubiš.

Ja, vsekakor verjamem, v ZALJUBLJENOST na prvi pogled.

Ja, kar sirene so tulile in rdeče luči utripale… (in my head)

Uf, šele? Pol boš še dolgo mislila nanj… :))

******************* flo ********************* [img]http://shrani.si/f/2/12B/5r2DR1v/ezgifcom-resize.gif[/img]

Ja, saj vem 🙂 poleg tega imam partnerja, kar je največja ovira za kakršnokoli akcijo.

Eni pa gredo na vse ali nič…. bi kdo od vas to naredil?? Pustil vse za seboj, če bi bila stvar prava? Imate pogum? Jaz … ne vem ali ga imam.

Ne ker vsakega 2x pogledam

Mene pa zanima, kaj menite, ali je lahko ta silna energija enostranski produkt – da jo občuti le ena oseba. Ali je vedno vzajemna, pri obeh?

Taki občutki so redki. In vedno se sprašujem, kaj tako močna kemija predstavlja. Predvsem ob primerih, kot ga opisuje avtorica. Moški ji ni lep … vendar, ko je zraven pa seka 😉
Tudi sama sem že imela take občutke, pa jih nisem razvijala naprej, tako da bi bila zeo hvaležna za kakšen konkreten primer, izkušnjo …

… je bila kemija zelo zelo močna. tudi pogovarjala sva se vsaj pol ure – povedala sva si življenjski zgodbi- imam miren, tih, zaupljiv glas. dal je skozi hude hude reči. čisto mirno sva položila karte na mizo. rekel je: Ti bi bila prava zame. Ostani. Sem rekla: Ne morem, nimam ščetke. Je rekle: Ti jo bom jaz dal. Jaz pa: Če bi , pridem za vedno. In je odgovoril: Pridi za vedno.

To je blo to. Tako močne povezave še nisem čutla. Ko sva se pol v prostoru srečavala, me je vleku nase ko magnet. Ni bogat, ni lep, nič…. saj sem že naštela. A kljub temu, v nekem trenutku je stal ob meni, me rahlo zelo narahlo pobožal po bradi, mi zamrmral “jabolček moj” in od tistega bežnega stika z njegovim prstom me je spreletavalo skor do orgazma.

Kako naj si to pojasnim, no!

Hja… to je to. Osnovno ujemanje, bazična privlačnost.
Po moje skoraj nujna osnova za dobro zvezo, čeprav ni nujno, da je vedno tako intenzivno.

To je osnova na kateri lahko gradiš. Ali pa ne.

Če s tem misliš tudi na prvega moškega, prvo ljubezen, potem ne, ni se obdržalo. Vse prve ljubezni so se končale po nekaj letih.

Sem pa se zaljubila na prvi pogled, dejansko na pogled, (saj je imel čudovite iskrice v očeh) v sedanjega moža. Najprej sva se pogledala v oči in takoj sva oba vedela, da sva za skupaj. In sva res že 26 let ….
Ni pa vse v očeh. Mogoče se tako začnejo vse ljubezni. Za to, da sva skupaj, se oba trudiva in si to oba želiva (biti skupaj namreč).

Jaz sem se zaljubila na prvi pogled. On vame tudi. Je bilo prav filmsko 🙂 Drug drugega sva opazila v polni dvorani 🙂 Potem je prišel k nam in kolege prosil, da naju predstavijo :))) Začela sva se pogovarjat in sva tičala skupaj naslednjih pet ur :))

žal je bila na njegovi strani le zaljubljenost zelo kratkega veka… Je bilo pa strašno lepo, dokler je trajalo…

Vaše zgodbe mi prav vlivajo upanja – so zelo lepe. Ostanite srečni!

Pri mojem sedanjem partnerju te iskre ni bilo, partnerstvo je zraslo ciz prijateljstva in naklonjenosti. Pogrešam pa tisti bam-bum-bang, ki se mi je zgodil v nekaterih prejšnjih zvezah, ko je bilo ozračje dejansko naelektreno, ampak se je izkazalo, da je bila samo spolna privlačnost, oni pa so zame hitro izgubili zanimanje.

V zdajšnjem primeru pa… seks ni bil nikoli močna stran, pravzaprav sva zadnjih nekaj let že brez njega, ker on nima želje po tem. Tako sem spet začela sanjariti o ljubezni na prvi pogled, ki pa bi zrasla v kaj več.

Jaz verjamem v ljubezen na prvi pogled .
Mislim tudi če vidim kakšno dekle ki mi je všeč grem do nje in jo povabim na ples .
Vendar če je dekle zelo vesela z menoj se lepo zgovarjava ter se vrtiva ob glasbi ,
Vendar kadar vidim kakšno pijano dekle ki se nastavlja kakšnemu fantu si mislim da jo bi jas malce stisnil v objem ljubezni ali jo poljubil na lice .
Drugače mi pa punca pravi da se imava resnično rada samo da ne upa da bi jo posilil zato mi je lansko leto rekla ko je šla sama brez mene na tabor da se je z drugim fantom poročila .
Mislim jas nisem bil nič hud nanjo v glavnem da se zastopiva ter da uživava v družbi .

New Report

Close