Verniki ali imate take tezave?
Verjamem da ne. Ampak vseeno vprasam.
Vsako leto je isto ob praznikih. Pa al je to za bozic, veliko noc, veliki smaren, na moj krstni dan( sv.Blaz- blazev zegen). Edino se lokacija bolecin menja. Jakost pa za 9/10. Ja in na te dni je vecja nespecnost, hujsa utrujenost.
Vceraj krizev pot. Zunaj se udelezim krizevega pota. Vse ok. Pridem domov, oz odklenem vrata (in kot bi nekdo bil v zasedi pa me z nozem zbadal na pragu), grozne bolecine v max.sinusih ( licnice), potem kot prebadanje z iglo v oceh, potem se v vseh zobeh…altroke veliki petek Tako da potem nisem sla na obrede velikega petka. Pokrila sem si glavo in obraz s toplo kapo, pravtako ponoci, ampak ni pomagalo.
Na krstni dan sem se v cerkvi udelezila sv.mase, sla na blazev zegen, doma krstni svecko prizgala, se zahvalila za botre…zahvalila za zdravje. Pridem domov zacnem bruhat…trajalo en dan.( nisem clovek ki bruha oz ne vem sploh kdaj sem nazadnje)
A se se komu dogaja? Verjamem da ne!
Vseeno vprasam.
Meni ta zadeva poraja sume, da pac tista vlaska zenska izvaja kako vudu magijo na te praznike.
Ampak zakaj mene Jezus ne zasciti in ji njej med ritualom ne vrne bolecino v sinusih, zobeh…
Mene so vceraj tako preklemansko vsi zobje boleli, da sem se po obrazu potila od muke, ce bi to trajalo nekaj dni, bi jih sla vse izpulit, ker je prehudo.
Sorodniki mi pravijo, da na mojem mestu ne bi vec v cerkev hodili. Bi se izpisali. Saj bi jim bilo ponizujoce in krivicno da bog sciti vlasko babo, ne zasciti pa vernika.
modrivrag, 19.04.2025 ob 11:55
Šnelo, ti rabiš samo pošten fuk. Da ti vidiš kako bi težave v hipu izginile.
Bolje bi bilo da bi mi odg v temi nekaj dni nazaj glede kamere. Al si spregledal al pa noces odg ne vem
Vceraj so po tv govorili o histeriji, v oddaji o Lurdu pa sem se takoj spomnila nate in na tvoje norenje z babjo histerijo.
Sem tudi pomislila, da je čisto možno, da je to vpliv vlaške magije. Verjetno se še okrepi, če si v stiku s cerkvijo.
Po drugi strani pa se nagibam k psihosomatiki. Tudi meni se bolečine ali kakšna bolezen najraje zgodi čez vikend, prvi dan praznikov ali dopusta, ko se telo sprosti in misli, da je čas za veselje. Mogoče kot neko samo kaznovanje, da si ne smem privoščiti sproščenega uživanja. Je pa čisto možno, da je včeraj pri vas pihalo in si tako fasala sinuse. Kaj pa če bi praznike praznovala doma, ne bi hodila v cerkev, ne po točnih pravilih, ampak tako bolj po svoje, iz tega kar čutiš. Mislim, da, bi ti znala. Mogoče bi bila potem sprememba.
- Pa če ste res pod črno magijo, so to reakcije nanjo v kontaktu s cerkvijo. Ne da se magija krepi, ampak reagira na Boga in cerkev. Sem vam že napisala, da če se želiš tega rešit, ne smeš želet slabo tistemu, ki ti to dela. Ampak ne, vi skoz isto trajbate in se vrtite v začaranem krogu in tko vam tudi Bog ne more pomagat pa čeprav hoče.
Eh, 19.04.2025 ob 14:27
- Pa če ste res pod črno magijo, so to reakcije nanjo v kontaktu s cerkvijo. Ne da se magija krepi, ampak reagira na Boga in cerkev. Sem vam že napisala, da če se želiš tega rešit, ne smeš želet slabo tistemu, ki ti to dela. Ampak ne, vi skoz isto trajbate in se vrtite v začaranem krogu in tko vam tudi Bog ne more pomagat pa čeprav hoče.
Da bom za njo molila? Tolk nisem v glavo vpiljena.
Zdaj si me prav razkurila, sem se spomnila da bi jo vceraj na veliki petek mogla na kriz pribit pa jo vlacit po asfaltu od kp do izole, pa da vidimo ce jo buba, pa kok se ji vrti
Vsako leto isto pozabim. Ko je veliki petek mimo se pa spomnem.