Veronika Podgoršek
Nekaj sem brala in gledala o tej famozni terapevtki Veroniki pODGORŠEK. oNA SVOJ PARTNERSKI ODNOS Z MOŽEM OPISUJE KOT ODNOS, KAKRŠEN JE ZANJO IDEALEN. nJEN MOŽ JE MIREN, prilagodljiv, toleranten, zelo ljubeč. Oba ljubita motorje, se prilagajata drug drugemu, pijeta kavo v postelji….
Potem pa berem, da sta ločena.
Ali vi to razumete ?
Nekaj podobnega kot dobra vila Maja je za moje pojme.
Zdaj če komu pomaga, fino, ni pa ne ena ne druga moj stil.
S tem da ima ta Veronika še eno prednost, mislim, da se podpisuje kot dr.
Pa menda je naziv pridobila nekje v tujini, kjer vemo, da lahko za pravi denar ubereš lažjo pot.
Meni so vsi, ki poudarjajo svoj naziv brez potrebe, zgolj nek se vidi, zakompleksanci.
Pa imam naziv tudi sama, ampak se mi zdi smešno, da bi se tako podpisovala.
kaj pa Zoran, 12.10.2017 ob 14:51
Zoran Milivojević je tudi priznani in zelo znani terapevt, ki je sam že 3 x ločen. Očitno nima sreče v ljubezni. je pa zanimivo teorijo obvlada v nulo, njegove knjige so res super, sam pa žal ne more vzpostaviti nekega trajnega odnosa.
Tudi psihoterapevt Pečjak je ločen. Ampak zdaj je spet poročen. S svojo klientko.
Veliko psihotetapevtov je ločenih in folk kar dere k njim, ker so potem kao bolji terapevti k svetujejo iz svoje izkušnje.
zoran pravi, 12.10.2017 ob 16:00
Milivojević pravi, da so za mlade ženske najboljši izbor zasedeni moški, saj je pri njih manj verjetno, da se bodo bodo hoteli čustveno vezati.Poročni prstan je zank, da bo vse manj zapleteno.
Milivojević je 3x ločen zato, ker se ženske uštejejo in mislijo, da lahko preživijo z moškim brez čustvenega efekta, erosa, strasti. Njegova idealna ženska bi bil kip ali pa kakšna AI robotka, da bi odnos vodil zgolj na razumski ravni.
Gospa Veronika ima že kar nekaj zakonov za seboj, je sama povedala v intervjujih, ki jih rada daje. Izgleda simpatično, je tudi že večkrat mamica. Če se ne motim, ima 4 otroke z različnimi očeti. Drugače je teologinja po izobrazbi, ne psihologinja. Ženske se jezijo nanjo, ker ima look Merlin Monroe in moški radi pogledajo za njo. Pač ljubosumje. Koliko je strokovna, pa ne vem.