veronika podgoršek, aaaaaaammmmm
Ah nekoč je bila to ženska, ki je znala kaj pametnega povedat. Zadnja leta pa se ji je strgalo. Ločila se je, začela vozit motorje, se dala potetovirat, afnat po socialnih omrežjih, spremenila celoten style. Kot da je prej živela v nekem balončku, zdaj pa je iz nje končno izbruhnila potlačena “bad girl”. Njenega strokovnega dela je vedno manj, njenega afnanja pa vedno več.
Prav tragikomična je, čeprav se tega ne zaveda.
Saj na SČ sodelujete tudi sami strokovni glede mnenj menda.
Slovenski narod po večini, ali živeči v njej, vedo, kakšen bi kdo moral biti. Če ne po luni, pa po astro znanju. Ki ga je tudi polno na SČ. 🤣😂😂😂
Očitno izstopa iz kalupa.
Tudi ‘am’ je treba prav zapisati. Če ne bo dala tršica spet kermu staršu cvek. In bo oseba z odvetnikom hodila v šolo. Ker je dobila tudi za nedomišljiski spis, neprimerno oceno.
Letos, pa smo mesec julij, tudi ne ustreza vremenskim razmeram nekaterih, kjer vreme sploh nima glavne vloge.
Lačen ne kritizira. Polna rit morda. Če jo še tu požirate. Get a life.
Nekoč sem ji v kviru moje stroke postavila nekaj vprašanj. Iz nje se ni dalo nic potegniti vztrajala je, da bo odgovorila po e,- posti in večino časa ponavljala kako jo je nekdo iz časopisne hiše hvalil, občudoval, povzdigival njeno lepoto. . Tako plitke osebe nisem pričakovala. Osebno dvomim, da ima sploh ksko šolo iz psihologije, ampak je njena diploma prišla po čudnih poteh.. Sicer bi znala odgovoriti, vendar ni. Vse po istem kopitu, prepisano… Nimam nič proti njej, tudi me ne zanima.
Poznan ljudi z njenega podrocja, in ja, ne cenijo je, ne priznavajo ji strokovnosti. Ona bi rada, pa ne gre, ker nima znanja. Zato trzi svoj izgled (mislim, da vedno bolj plasticni, kar je skoda, ker ima sicer lepe poteze), Ima zelo mocno medijsko podporo – rtv slo, casopisne hise … njeno govoricenje in afnanje ocitno privabljajo, in ima tudi dobrega sponzorja doma, prej in zdaj, zato se igra zvezdnico, populisticno, ni pa strokovnjakinja. Se pa ukvarja s podrocjem, ki je ljudem zanimivo (odnosi, prevare), zato se tudi njene knjige berejo. Ne pise pa nic znanstvenega – ne clankov ne knjig. To je prava referenca strokovnjaka in ne nacickan izgled!
Nekoč sem ji v kviru moje stroke postavila nekaj vprašanj. Iz nje se ni dalo nic potegniti vztrajala je, da bo odgovorila po e,- posti in večino časa ponavljala kako jo je nekdo iz časopisne hiše hvalil, občudoval, povzdigival njeno lepoto. . Tako plitke osebe nisem pričakovala. Osebno dvomim, da ima sploh ksko šolo iz psihologije, ampak je njena diploma prišla po čudnih poteh.. Sicer bi znala odgovoriti, vendar ni. Vse po istem kopitu, prepisano… Nimam nič proti njej, tudi me ne zanima.
[/quote]
V okviru svoje stroke – kdo pa ste? Da se boste tudi vi znana iz nenavadne stroke. Najprej pljuvanje, pljunek pa vseeno naj obdrži, s konkretnimi obtožbami? Shut up s hudobnostjo. Ker sama informacij nisi dobila, v praksi ali prej v šoli ali iz googla.
Kaj bi ti človek sploh odgovarjal, če javno pljuvaš iz zasede? In še to celo strokovno, right 😂
V okviru svoje stroke – kdo pa ste? Da se boste tudi vi znana iz nenavadne stroke. Najprej pljuvanje, pljunek pa vseeno naj obdrži, s konkretnimi obtožbami? Shut up s hudobnostjo. Ker sama informacij nisi dobila, v praksi ali prej v šoli ali iz googla.
Kaj bi ti človek sploh odgovarjal, če javno pljuvaš iz zasede? In še to celo strokovno, right 😂
[/quote]
Potrebovali so jo zaradi oblikovanja določenega psihološkega profila, povabili so jo po priporočilu.
Toliko. In… Za tvojo provokacijo.
Pozabila sem za sabo popraviti pisne napake v prejšnjem komentarju.
In..
Ne kritiziram je kot ženske, koliko je retorična ali njen izgled, me to nič ne briga. Strokovna pa ni niti malo.
Potrebovali so jo zaradi oblikovanja določenega psihološkega profila, povabili so jo po priporočilu.
Toliko. In… Za tvojo provokacijo.
Pozabila sem za sabo popraviti pisne napake v prejšnjem komentarju.
In..
Ne kritiziram je kot ženske, koliko je retorična ali njen izgled, me to nič ne briga. Strokovna pa ni niti malo.
[/quote]
Zakaj se za pljuvanje meni ooravičuješ?
Nisi se predstavila. Komentirati ne moremo tvojega zaprosila, niti njenega odgovora.
Dopiši tri pikice. Retoričnost ter strokovnost, s popravki 😂? Težje me kdo meče na limanice gospa. Verjetno tudi omenjeno gospo.
Nekatere so pač In. 🤣😂😂😂
Izvoli kontakt in ji lahko osebno poveš:
https://www.pti.si/kontakt/
Da bolj malo dela – do sept. nič, cene previsoke za njeno afnanje in koketiranje s partnerji na terapijah, kar ji je bilo očitano že večkrat s strani klientk. Njena velika potreba po ugajanju in občudovanju je prisotna povsod, ja, tudi pred kamero se ves čas gleda, kako bo izpadla, da jo bo kamera dobro ulovila 🙂 O strokovnosti pa žal ne duha ne sluha.
Zakaj se za pljuvanje meni ooravičuješ?
Nisi se predstavila. Komentirati ne moremo tvojega zaprosila, niti njenega odgovora.
Dopiši tri pikice. Retoričnost ter strokovnost, s popravki 😂? Težje me kdo meče na limanice gospa. Verjetno tudi omenjeno gospo.
Nekatere so pač In. 🤣😂😂😂
[/quote]
So me dopolnili ostali.