Veronika Podgoršek rodila sina
Nekje sem ujela, da je Veronika Podgoršek po treh hčerkah rodila sina. Presenetilo me je, koliko je ta ženska stara. Je letnik 1980, pravi google, sem mislila, da je krepko čez 40.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10214004626007527&set=pcb.10214004683368961&type=3&theater
Še ena od uspešnih zdravnic, učiteljic, pravnic, novinark, doktoric s štirimi in več otroki, ki so cele dneve v službi in na seminarjih, istočasno pa uspešno in povsem same vzgajajo otroke, brez da bi poklicale mamo, naj ji opere oblačila. Pa še nohte si naredijo povsem same, perfekten make – up, pa zjutraj na tek in zvečer na jogo.
Kje ste to zasledile, da je letnik 1980??
Ta ženska je ziher okol 1970 – če kje drugač piše, se laže! In kaj vse ima za sabo – osebno.
To gobcavo ženšče ima 40 le in čez ! Pa ne bit tok naivni, nooo.
Kot profesionalka pa meni deluje izredno sitno. Moraš/ta bit res na nuli, da greš k njej po ‘dragocen’ in preplačan nasvet! 🙁
Včeraj je bila prisotna na valeti svojega otroka v dvorani komunalnega centra v Domžalah.
Najprej je sedala s partnerjem in komaj rojenim otrokom v njegovem naročju na enem koncu dvorane.
Ker pa je bilo občinstvo na tem koncu dvorane kjer je sedela očitno “preveč plebejsko” , ona pa očitno ne dovolj opažena v enem kotu, se je presedla potem drugam. Classy 🙂
Pa kaj ti bo vila za 2 mio eur, če pa razpade primarna družina :PP
Očitno je že vedel, zakaj se jo je hotel losat in je to naredil 😛
[/quote]
Ona ima doktorat.
Torej ni priplavala po župci.
Mislim, da ste ji precej fouš.
Naj se torej javi tu gor tisti ali tista, ki ji je enak /a.
Torej, koliko vas je tu z doktoratom in štirimi otroki?
Ona ima doktorat.
Torej ni priplavala po župci.
Mislim, da ste ji precej fouš.
Naj se torej javi tu gor tisti ali tista, ki ji je enak /a.
Torej, koliko vas je tu z doktoratom in štirimi otroki?
[/quote]
Nevezano na dotično osebo v tej debati:
si nekdo od tistih, ki bi si z veseljem doktorat “na čelo” nabilo in hodilo tako naokrog, ker napisano na poslovni vizitki ni dovolj ? 🙂
V Sloveniji marsikdo priplava po župci, samo ti tega ne vidiš, ali pa nočeš videti .
Otročke je zelo luštno delat ( nastanejo ob seksu, ja), s prvo puberteto se pa vidi, koliko si (bil) uspešen pri vzgajanju svojih otrok :P. Kvaliteta je pa dostikrat pred kvantieto 🙂
Marsikatera ženska, ki je bila že prej v razmerju in ima potomce s prejšnjim moškim, da si vsak nov moški v njenem novem razmerju ko je še v fertilni dobi želi tudi svojega potomca, svoje meso in kri, ne samo pripeljanih v zvezo ….. Njegov ego mu to narekuje. in veliko psiholoških študij je tudi na to tematiko.