Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Veronika Podgoršek rodila sina

Veronika Podgoršek rodila sina

Meni je pa smešno , da je ona neka zakonska terapevtka, sama ima pa za sabo že dva zakona.
A sebi pa ni mogla pomagat?

Enkrat se je ločila.

Kdo je ta. Ne poznam.

Populisticna psihoterapevtka, zaljubljena sama vase in lovaca na dobro situirane moske
:-))

Slučajno sem jo v živo videla na nekem festivalu, kjer je sodelovala v nekem intervjuju.
Spomnila me je na Marilyn. Bila je zelo simpatična:) Nasmejana in oddajala je pozitiven vibe;)

Nevezano na dotično osebo v tej debati:

si nekdo od tistih, ki bi si z veseljem doktorat “na čelo” nabilo in hodilo tako naokrog, ker napisano na poslovni vizitki ni dovolj ? 🙂

V Sloveniji marsikdo priplava po župci, samo ti tega ne vidiš, ali pa nočeš videti .

Otročke je zelo luštno delat ( nastanejo ob seksu, ja), s prvo puberteto se pa vidi, koliko si (bil) uspešen pri vzgajanju svojih otrok :P. Kvaliteta je pa dostikrat pred kvantieto 🙂

Marsikatera ženska, ki je bila že prej v razmerju in ima potomce s prejšnjim moškim, da si vsak nov moški v njenem novem razmerju ko je še v fertilni dobi želi tudi svojega potomca, svoje meso in kri, ne samo pripeljanih v zvezo ….. Njegov ego mu to narekuje. in veliko psiholoških študij je tudi na to tematiko.
[/quote]

Vsak bi bil ponosen nase, če bi prišel do doktorata.Ti mogoče ne? In tega ti – meni verjemi – ne dajo na lepe oči!
Če imaš rad otroke in jih vzgajaš v ljubezni in spoštovanju, ni problema z vzgojo.Otroci imajo v odraslem lahko dober vzgled.
Vse psihološke študije in neke statistike je treba jemati z rezervo.Vsak moški je malce drugačen.
Sicer pa – njena prva dva otroka imata očeta, ni umrl .Torej bo poleg nje – tudi on poskrbel zanju.

Je morala zamenjat očeta in potem je bil sin. Ona že ve, saj je doktorirala.

Saj tudi ti lahko doktoriraš.Imaš vse možnosti.
Ali pa ne…

Saj tudi ti lahko doktoriraš.Imaš vse možnosti.
Ali pa ne…
[/quote]

Meni do doktorata manjka 10.000 evrov, kolikor stane šolnina. Tako da že iz tega razloga ne more doktorirati vsak, kar je žalostno, da to postaja privilegij bogatih.

Morate vedet, da ona ni doktorirala na neki uradni fakulteti Univerze v Lj., Mariboru, Kopru. Gre za študij terapije pri Gostečniku na Frančiškanskem družinskem inštitutu, potem je res delala nekaj v Ameriki, ampak verjemite, definitivno lažje kot na Univerzi. Pa če ti ni treba hodit za 8 ur v službo … pa če ti mama pomaga pri otrocih … itd.

Ne bo ji hudega. Ima gospodinjsko pomočnico, ki ji čisti, pere in lika, verjetno ji na pomoč priskoči mama. otroke ji vzgajajo drugi, z njimi gre občasno samo kam na lepše, da se pokaže z otroki oz. modnimi dodatki, težji del in nego opravijo drugi, medtem ko si gre na perfektno zmanikirat nohte.
Razen, če dela samo 4 ure na dan.
Sem poznala kar nekaj sodelavk s štirimi in več otroki, ki so delale kariero in zraven še študirale, potovale – šlepale so se največkrat preko svoje mame in jo klicale, kaj naj pripravi, v službi pa preko pripravnic in javnih delavk.

Nic nimam proti zenskam, ki hodijo v službo in imajo otroke – ampak delati kariero, se zraven šolati, pisati, biti brezhibno urejena in imeti kopico otrok brez pomoči in finančnega zaledja pa žal ne gre.

Jaz poznam eno, ki se tudi ima za “perfect mamo” 4im otrokom ( no 2 sta še doma, 2 odseljena po slili razmer, ker je družina žal razpadla, oče se je odselil, imela sta tudi prevelike poslovne apetite, pa je šlomarsikaj zu grunt – življenaska šola). Pa ji žal osnovne stvari, uhajajo iz rok – tisto, ko je fasada narejena za javnost, znotraj pa ni ravno vse pri 45ih pošlihtano. Od bontona do narejene fasade za javnost na obrazu naprej.

V prvi vrsti je zelo lepa ženska. In dejstvo je, da so lepe ženske z mal pameti uspešne!
Ljudje imamo pač radi lepe stvari in lepe ljudi.

Tiste, ki jo kritizirate, se mal poglejte v ogledalo.

Veronika, čestitam!
.
Kaj si pa misliš ti, pa je vredno en drek.

Nihče ne oporeka, da je lepa ženska. Saj je ob vsem tej fasadi tudi lahko. Urejenost dela čudeže.

Škoda le, da se je postrigla – z daljšimi lasmi je bila lepša.

Nihče ne oporeka, da je lepa ženska. Saj je ob vsem tej fasadi tudi lahko. Urejenost dela čudeže.

Škoda le, da se je postrigla – z daljšimi lasmi je bila lepša.
[/quote]
Meni je pa s krajšimi veliko lepša, super ji paše frizura. Mi pa deluje nekako vase zagledano in taki ljudje so mi odvijajoči.

»Ni kritik tisti, ki šteje; niti tisti, ki s prstom kaže, kako je spodletelo človeku dejanj in kje bi lahko kaj storil bolje. Čast gre tistemu, ki je v samem središču arene, katerega obraz je umazan od prahu, potu in krvi; ki smelo vztraja; ki se moti, ki ne doseže cilja spet in spet, ker ni truda brez napak in neuspehe. Ćast gre tistemu, ki se dejansko potrudi nekaj storiti; ki pozna najvišje navdušenje in najvišjo predanost; ki se zavzema za častno stvar; ki ve, da bo v najboljšem primeru slavil veličastno zmago, v najslabšem pa, če ne uspe, vsaj neizmerno pogumen …«
Roosevelt

Živi kot habzbužanka, ima hišne pomočnice, avte višjega ranga vse nemško, polna garaža motorjev…

Teoloska fakulteta oz. smer druzinska terapija pri Gostecniku vsekakor spada po Univerzo v Ljubljani in je tudi edini studij te vrste, ki je v Sloveniji priznan!

Sposobna in lepa ženska, ki se dobro zaveda svoje vrednosti. In seveda večini folka v Sloveniji gre prav zato v nos, ker je uspešna in samozavestna. Otroci, ki jih rojeva so finančno in drugače dobro preskrbljeni ampak seveda ni vam prav kdaj in s kom se je odločila imeti otroke. Mogoče, če bi dejansko imeli svoj life ne bi toliko pljuvali po drugih. In ne poznam jo osebno, le iz medijev, tudi ni tip ženske s katero bi se lahko družila ampak pameti in podjetniške žilice ji res ne manjka. Bravo gospa Veronika, čestitke za novorojenca.

eh, ena sponzoruša z diplomo filo faksa, ki zna dat noge narazen in glumit po medijih. Zeh, zeh!

Ne, tole ne drži. Družinsko terapijo ima Frančiškanski družinski inštitut, in to ni isto kot Teološka fakulteta. To ni Univerza v Lj.

New Report

Close