Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Veronika Podgoršek ustnice

Veronika Podgoršek ustnice

Men se zdi pa lepa zdaj po filanju, prej je bila preveč postarana za svoja leta, globoke gube med obrvmi in na čelu, zgleda da ima kožo, ki se hitro stara.
Pač si je napolnila gube, kot si napolniš zob po kariesu. In zgledaš lepše.
Groteskno pa nekaterim verjetno zgleda zaradi frizure, ki ji res ne laska, pa zaradi platinaste barve, vsaka bi bila groteskna s tako barvo. Pa zaradi obnašanja, to je pa čist mim, strokovnost pod nivojem.

Stara je 39. Deluje starejša. Najbrž zaradi nenaravnega videza. Škoda, pred leti je bila čisto luštna .
[/quote]

Rodila je 4 otroke…
Je pa nenavadno, da izobražena in pametna ženska, ki deluje v stroki, kjer je fokus predvsem na duševnosti, da toliko na (ceneno) zunanjost.

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

Rodila je 4 otroke…
Je pa nenavadno, da izobražena in pametna ženska, ki deluje v stroki, kjer je fokus predvsem na duševnosti, da toliko na (ceneno) zunanjost.
[/quote]

…ooo, moski glas razuma. Tocno to je asociacija, ko jo zagledas – pretirano licenje, barva las povsem neprimerna…

…kot da zakriva neko praznino, kljub dokazani sposobnosti (doktorat), venomer rabi zunanjo potrditev – biti opazena vedno in povsod. ….

mislim, da je obeh fotkah nafilana.
moje mnenje: -škoda-

Spoznala sem jo pred leti, ko je bila še v prvem zakonu. Bila je luštna, mlada, lepe dolge lase spete v čop, sicer se je že takrat videlo, da se rada oblači tako, da je videti malo bolj “bogato”, ampak ni bilo moteče.
To, kar je pa zdaj, je pa res smešno. Res ne vem, zakaj se je treba luštni ženski “popravljati”, afektirano govoriti. Da o objavah na FB-ju ne govorimo: sebe fotografira na TV, oddajo mislim, in potem tisto objavlja. Malo je zašla. Vedno si pa najde bogatega dedca.

Poglejte si tole oddajo:

https://www.youtube.com/watch?v=DVFnCleAXeg

in vendar je vredna greha…

Mah ja, a res?
Roza škornji zmagajo!
Pogovor sem gledala 5 minut, ne da se mi več. Vodeb itak čudak, pa ves zrejen, Podgorškova pa … ne vem no, za TV neprimerno oblečena oz. obuta in mislim, da je res popravljena okrog ust.

se pališ na silikon in druga polnila v ženskah?

Mene pa samo nekaj zanima glede Veronike…. pišete da je velika in suha… a je res tako velika, deluje mi tu nekej 168 cm, nič več. Jo je kdo videl v živo? Drugače pa ful simpatična in vedno v nulo urejena 🙂
pohvala za dober styling

Hoy,
tudi mene zanima, če jo je kdo od vas videl v živo koliko je približno visoka? Tudi meni zgleda zelo zelo urejena in vitka ženska in za spremebo od ostalih se mi zdi, da ji ta kratka blond frizura najbolj paše 🙂
Je pa res, da za svojo leta zgleda starejše kljub lepotnim popravkom. Sicer pa poleg 4 otrok.
A kdo ve kje živijo? Nekje sem zasledila da imajo v Domžalah novo lepo vilo, a je to res?
Ker ko v google maps vtipkaš naslov njene firme, hiša ni bog ve kaj….(glede na to, da piše, da ima pisarne doma…)

a nihče ne ve odgovrit na moje vprašanje:):)

ja tudi mene zanima… predvsem glede njene višine, a jo je kdo videl v živo?

New Report

Close