Veronika Podgoršek
Meni se zdi ta ženska zadnje čase tako spremenjena v obraz..Taka čudna kiot da bi bila cela otekla v obraz.Zelo se je spremenila v zadnjih 2 letih. Pa tudi neka strokovnjakinja se mi ne zdi. Ogromno je na TV pravzaprav je že njen inventar. Popolnoma enako kot MARIJA merljak popolnoma neprimerna za TV.
Žalostno, da je podlegla plasticnim operacijam. Torej ne sprejme samo sebe taksno kot je. Ko bi pa ravno ona morala biti vzgled svojim klientom. Bo prisla k njej oseba, ki je nezadovoljna z lastnim videzom, kaj bo ji ta Veronika svetovala, poglejte mene, pojdite na plasticno operacijo in pocutili se boste bolje. No ocitno ze tako deluje, ne rabi cisto nic verbalno pomagat, ze njen videz pove klientom vse. Nestrokovna. Ona rabi sama pomoc, ne pa da bi jo še kje ona nudila drugim. Klientu lahko naredi samo skodo.
Redko se oglasim, ampak tole pa ne morem molcati. Katastrofa. To je tipicna neuravnotezena estetska kirurgija. Res je, da je Veronika nasploh videti starejsa, ampak zdaj je videti se kot spaka- duck face. Ni lepa sprememba in je predvsem bila nepotrebna. Me pa zanima, kdo je kirurg, ki ji je to naredil na obrazu in ustih… Enako me je razocarala Mirjam Poterbin, ko sem ravno tu videla video z njenim grozljivim obrazom.
Slovenski estetski kirurgi so se dalec za tujimi s facialnim pomlajevanjem. Gre jim pri obrazih do 40. leta, ko botox res deluje samo na gubo. Ko gre za turn back time pa zal ne.
Estetska kirurgija je namenjena polepsanju in ne da cloveka pogrsa. Vse tole pa je ocem neprivlacno. Kako je sele videti v zivo…
Logično je, da “fillerji” voluminizirajo, napihnejo, dvignejo – to je njihov namen. drugače ne gre. Od tukaj tudi izgled klovnovskih lic in obraza in duck face. In zabuhlostiv stilu lunastega obraza, kot bi bila oseba na kortikosteroidih, pa čeprav je precej plačala za poseg estetske kirugije.
Vedeti morate pa tudi še nekaj. To je vbrizgavanje tujkov, telesu nepoznanih snovi. Polnila so tujki za telo, tudi hialuronska kislina v takih količinah.. In telo se odzove z avtoimuno reakcijo ( oteklost, zabuhlost)….Tega večinoma lepotni kirurgi nočejo povedat uporabnikom.
Bolj kot berem vaše zapise (vse po vrsti), bolj se zdi, da bi vsak izmed vas lahko koristil kakšno srečanje z njo. Vprašajte se malo od kje prihaja to vaše obsojanje in ocenjevanje? Zakaj imate takšno potrebo, da žalite druge ljudi?
Voditeljica izgleda kot izgleda in to je njena odločitev, ki nima popolnoma nič z njeno strokovnostjo. V psihoterapiji ni pravilnih in napačnih odgovorov na življenska vprašanja, te mora vsak odgovoriti sam zase. Nekdo bo poskušal sprejeti svoj “naravni” videz, drugi se bo raje odločil za plastično operacijo in s tem ni nič narobe. Bodite malo pozorni na svoje predsodke, ker z njimi ne škodite le drugim, ampak predvsem sebi, saj v sebi namesto empatije in sprejemanja, kultivirate nevoščljivost, sovraštvo in zavist.
Ocenjevanje pride iz videnega. Ne gre za zaljenje, temvec za mnenje. To ni primer dobre estetske kirurgije, ampak pretiravane in pika. Estetska kirurgija je elektivna in tu ne gre za sodbo o odlocitvi pacienta, ampak za posledico na videzu, ki je vse prej kot polepsanje in osvezitev v njenem primeru.
Ko sem njeno sliko pokazala mozu je povedal, da lahko spakiram, ce mislim biti kdaj taka. Evo- je pometel pred svojim pragom vnaprej.
Od kje pa veš vse te podrobnosti iz njenega družinskega okolja in ozadja, češ, da jo je prvi mož maltretiral. To so hude obtožbe, če niso resnične. Kaj sta imela vesta samo onadva.
Ni treba, da bi vztrajala v razmerju, da bi dokazala, da je strokovnjakinja. A če je nekdo pravnik pomeni, da mora tožit vsakega, ki mu pride na proti, da dokaže, da je strokovnjak na svojem področju?
In še, če jo je mož res varal, ve samo on in ona. Če nisi bila zraven ali ti tista, s katero jo je domnevno varal in če ne veš ozadja, potem je bolje, da si tiho. Najlepše je enim tuje ljudi obirat ane…..kako že gre ….naj kamen vrže prvi, ki je brez greha.