Veronika Podgoršek
Za nekoga, ki dela na področju psihoterapije mi je nesprejemljivo, da se kot oseba ne sprejema, takšna kot je. To dokazuje z raznimi lepotnimi popravki na obrazu in telesu. Ona bi morala biti vzgled svojim klientom s svojim vedenjem in trdnimi stališči, da se je potrebno vzljubiti ter sprejeti samega sebe takšnega kot si. Tu se pokaže, da je sama kot oseba zakompleksana.
Ampak zakaj? Verjetno ne zato, ker so tako zadovoljne s sabo in s svojim videzom, ampak ravno zaradi tega, ker si želijo popolnosti? Ali pa zato, ker je popolnost postala že skoraj zapoved – koža brez gub in nepravilnosti, polne ustnice, popolni nohti in narisane/oblikovane obrvi, vedno urejena pričeska, skladna oblačila itd. Pa je to res tisto, kar želimo prihodnjim generacijam prenesti kot vrednote?
Vidim, da nisi razumela mojega odgovora in da ti je potrebno malce razširiti obzorja. Te 20 letnice ne opravljajo poklic na področju duševnega zdravja. Nekdo, ki pa opravlja delo psihoterapevta in ima pred seboj osebo, ki ma slabo samopodobo pa s svojimi botoksi sporoča klientu, da v svetu lahko uspeš samo in edino z estetsko kirurgijo. Bistvo psihoterapije je, da se oseba nauči sprejeti samo sebe takšna kot je. Tudi če ima določene recimo pomanjkljivosti. Saj ravno te je delajo nekaj posebnega. Zato se mora vzljubiti, najti v sebi pozitivne stvari, okrepiti svojo samopodobo in samozavet, da lahko s svojo notranjo lepoto zasije tudi navzven.
o hvala senza tacchi, tude mene je to zanimalo, predvsem koliko je visoka. Jaz še vedno trdim, da je zelo lepa, visoka in suha. Tudi ti poporavki, so jo naredili še lepšo…prej ni bila ne vem kaj… tako, zakaj pa nebi če laho in če upaš 🙂
na tv pa ni nič več? že dolgo je nisem zasledila…
v enem prejšnjem forumu sem zasledila, da je bila že prej poročena (Seleš), sedaj z Podgorškom (Vitapur) in da je baje ful materialistka, da gleda samo na status in videz…. in da vedno najde dobrega “sponzorja” za svojo razkošno življenje….
mogoče veste če je to res? ali je to samo slovenska foušija?
Sem mislila napisat, da je bila že prej lepa, a sem šla pogledat slike še pod Seles…in ja, se je noro izboljšala, nos je npr čist drug, da o botoksu in hialoronu ne govorimo. Na slikah izpred 12ih let izgleda staša 40+, sedaj pa slabih 30. Ne bi rekla, da gre za isto osebo.
A ni več kot očitno, da ji največ pomeni status, razkošje? Že po obeh možeh? Ji pa ne bom odrekala sposobnosti, kot terapevtka nimam pojma, a je prodorna, zna nastopati, ima doktorat…tako da ja, vsa čast. In še bogve koliko otrok.
No da še jaz oglasim glede videza Veronike Podgoršek.
Ne poznam je v živo, prvič sem jo videla v oddaji Dobro jutro. Moram priznat, da me je takrat zelo fascinirala. Ženska bila zelo urejena, porihtana, simpatična. Sem jo takoj šla spremljat in bila presenečena, nad kritikami nad njenim videzom. Predvsem to, da se je psihologinja operirala, le kako lahko potem svetuje, če je sama nezadovoljna s svojim videzom, da se je ločila in potem svetuje glede zakona in družine…itd.?!
Da je zelo preračunljiva glede izbira moža, da se oblači samo v drage zname in da ji videz ter status pomenijo vse!
Moram pa priznati, da mi je sedaj, ko se je napolnila s filerji in botoksom, popravila zobe veliko lepša kot je bila pred leti. Zakaj pa ne!!! prej ni bla za pogledat, sedaj pa je baba na mestu 🙂
Zakaj smo vedno fauš ne žensko, ki se je v življenju znašla? Si je pač našla bogatega moža, ki je vse to omogoča, če ji je to zadovoljstvo in ji to pomeni vse, je srečna če ne pa ni…
ali se motim?
Pred desetimi leti sem jo videla v živo Veroniko , privlačna za pogledati je bila. zakaj se je šla popravljat …., ker se je pogršalla. Če pogledaš čepinovo urško pred operacijami kako je
bila prej naravno simpatična, prav luštna. Zdaj sta pa obe grdi. Narcisi si ne morejo pomagati , nikoli niso zadovoljni s sabo.
Zanimivo, kako različno gledamo na isto situacijo – pa ni v povezavi z osebo, o kateri teče tema.
Da se ženska v življenju “znajde” tako, da ji nekdo drug omogoči ležerno življenje, pa res ni neka silna vrlina. Zato bi bilo prav, da izrečeš (te citiram): “Zakaj sem vedno fauš ne žensko, ki se je v življenju znašla?” Jaz osebno cenim čisto druge kvalitete žensk.
ja taka je, sem jo poznala bežno še iz prejšnjega zakona. Že takrat ji je pomenilo, da se obleče v cunjice prestižnih znamk, da vse na videz, to sta ji je seveda omogočo prejšnji mož in zdajšni, tako kot je že napisano. Vsaka ženska ima svoje vrilne in prioritete, kako jih doseže, se nas ne tiče.
v glavne smo različnega mnenja, za ene je lepa za druge katastrofa. Tudi jaz moram priznat, da je sedaj veliko bolje zgleda kot pa pred leti, ko je še bila Seleš.
pa res je pohvale vredna za svojo postavo, glede na to da ima 4 otroke.
jo pozna mojo sestra, otroci hodijo na isto šolo. Je zelo predana mama, družina ji pomeni vse. Nič ni zvišena kot je opisano, zelo prijazna in predana možu ter vzgoji otrok.
Vedno z dobrim staylingom, za kar same pohvale poleg 4 otrok. Baje da imajo hišo (vilo) imajo veliko, tako da ima kar veliko za delat
Estetski popravki so smiselni, ce se zaradi njih zenska/moski boljse pocuti v svoji kozi. Mentaliteta povprecnega prebivalca Slovenije je nazadnjaska. Na zahodu kirurske korekcije obraza in telesa ne veljajo za nic nenavadnega. Otoplastika je med ljudmi sprejeta kot nekaj normalnega, medtem, ko je rinoplastika se kar tabu. 🤔