Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Veronika Podgoršek

Veronika Podgoršek

Ja saj, po eni strani jo je čisto za razumet, če se toliko pojavlja v medijh je pa že prav, da je urejena in lepa. Če so ji bile dane možnosti za lepotne popravke, čisto prav, danes to več ni noben tabu… Najbolj žalostno je, ko vidiš kakšen prispevek zdravnice z mastnimi lasmi, nepočesana… da ne bom dalje.
se mi zdi da je to bolj žalostno da si zdravnica dovoli dajat izjavo z mastnimi lasmi.
joj koliko se pa zadnje čase pise od dr. Veronike Podgoršek, a ste ji res tako fauš.
saj pa je lepa in urejan, aja to je to

Ja, vse lepo in prav- samo ti se moraš pa tudi naučiti razlikovati med “naravno estetsko urejenostjo” in umetno ustvarjeno, zmodelirano uirejenostjo.

Jasno, nekaterim je všeč appearance od ge. Podgoršek, nekaterim pač ne- in ji niso zaradi tega nič zavistni, če napišejo, da jim nje izgled v javnosti ni všeč. Enako kot tisti, ki napišejo, da jim je všeč. Mnenja so z vso pravico lahko deljena.

Zagotovo paima zdravnica lahko bolj napono in stresno službo ( vemo, na katero ciljaš), kot pa gospa psihoterapevtka, ki se lahko vsede nasproti stranke in kramlja, kima in posluša, gospa zdravnica pa napirmer v eni izmeni v skafandru trenutno rešuje tudi življenja 🙂

Vidim da je očitno Veronika Podgoršek zelo znaimiva tema. Ja ni kaj je lepotica in priznana psihoterapevtka. Zaradi medijske slave in svoje lepote je na tapeti vsake mesec. pa pustite jo, da uživa s svojo družino, saj ta ji pomeni največ. sploh ne tako medijska slava in videz kot jo opisujete

Vidim, da nisi razumela mojega odgovora in da ti je potrebno malce razširiti obzorja. Te 20 letnice ne opravljajo poklic na področju duševnega zdravja. Nekdo, ki pa opravlja delo psihoterapevta in ima pred seboj osebo, ki ma slabo samopodobo pa s svojimi botoksi sporoča klientu, da v svetu lahko uspeš samo in edino z estetsko kirurgijo. Bistvo psihoterapije je, da se oseba nauči sprejeti samo sebe takšna kot je. Tudi če ima določene recimo pomanjkljivosti. Saj ravno te je delajo nekaj posebnega. Zato se mora vzljubiti, najti v sebi pozitivne stvari, okrepiti svojo samopodobo in samozavet, da lahko s svojo notranjo lepoto zasije tudi navzven.
[/quote]

Dober odgovor, se popolnoma strinjam. Če sebe ne sprejema v popolnosti, kako naj uči druge, predvsem pa je zelo slab svojim otrokom.

Saj je lepa, ampak kaže 50 let ali pa še kako več, v resnici pa komaj dobro dopolnila 40. Hudo stara izgleda, pa naj načička nase kar hoče in naj še tako dober stil fura.

Da je slab vzor?
Mislim da ne….predvsem kakšnemu dekletu, ki pride k njen na terapijo, zaradi svojih najstniških težav mogoče videza. Zakaj se nebi operirala, če se lahko… Zakaj bi morala punca ali pa tudi fant trpet če ima velik in kriv nos in zaradi tega trpi. Zato so pa lepotni kirurgi.
Mislim, da na podlagi svojih izkušenj, svojih poporavkov, lahko prav svetuje :):):).
Ne vem pa če je to res, v enem prejšnjem forumu piše, da je izjavila, da svojih otrok nikoli nebi obleka v H&M oblačila.

Mislim, da sem nekje prebrala da je zelo trpela in bila nesrečna pri prejšnjem možu, da jo je maltretital in zaničeval ter varal. Zato se je verjetno tako postrala, pa poleg 4 otrok se kar nadelaš. zato izgleda starejše.

ja če hoče ženska ujagat vedno bogatega, mora biti lepa, starost ni plus.
Ona je kar lepo prisiljena hodit pod nož, pa na strupe, sicer se ne bi več dolgo valjala po vitapur žimnicah. kot hrček, ki teče na krogu vedno hitreje, tako je vedno več gub, vedno več stvari za popravit, čez 10 let bo pravi plastični zmaj, kaj pa drugega.

O, mojbog, a je to sploh ista oseba????
Slike V. Seleš in V. Podgoršek – ne samo kot dan in noc, ampak res kot bi gledal 2 povsem razlicni osebi.

To sem zasledila tudi jaz, da ji ni bilo lepo pri prvem možu, zato se je verjetno zamotila z lepimi in dragimi cunjicami. Z nakupi se je osrečila.
ji je pa ta blond kratka frizura najbol pasala, prava lepotica, škoda da nima več take. res ji je pasala…

Popularna glih ni. Komot je s svojo družino, nihče je ne ovira. Naj malo manj nastopa na TV pa bo imela tudi več časa za družino. Sicer je čisto povprečna, boljše je izgledala pred 4-5 leti.

Tudi jaz nisem mogla verejti, da je to ena in ista oseba. Zdaj vidite kaj lahko vse naredi dober lepotni kirurg :):) lepa je sedaj, ni kaj
Je pa zdaj toliko bolj srečna ob tem novem možu in dveh malih otročičkih. Stara je pa 40 let na njeni spletni strani piše.

Si njena prijateljica, da jo tako hvališ? ;).

Meni se pa zdi da je popularna in to zelo. Ima močno medisjko zaledje…

Ne nisem, se mi pa zdi pač lepa in to je to. Zakaj je nebi pohavlila če jo drugi pošinfajo.
Se je pač znašla v življenju.

ali kdo ve, kdaj bo spet na Planet TV njena oddaja Zaupno z Veroniko?
So jo mogoče ukinili? ali kaksna druga njena oddaja?
hvala

Vsak s sabo dela kar hoce. Motece pa je ozkogledno razmisljanje, da je Zahod zvelicavni kriterij za to, kaj je in kaj ni, kaj je dobro, kaj je slabo. Kaj pa ce bi vsak razmisljal s svojo buco? Aja, lahko si oznacen za nazadnjaskega, rovtarja, ker se ti Zahod ne zdi tisto ta boljse.
p.s. A to je samozavest, da kopiras Zahod? Ker tam, moramo tudi mi.
p.s.2 zenska dobro izgleda.

Zelo težko bi upoštevala kakšno njeno svetovanje. Da ne bbi bila zadovoljna s seboj in bi mi plastično obdelana ženska govorila, kako morem delat na sebi in se sprejet. Kot da bi šel pijanec na zdravljenje, tam bi mu pa en pijanc z litrco v roki govoril, kako je alkohol škodljiv. Lool, res redki so še danes psihoterapevti, katerim lahko resnično zaupaš in jih imaš za vzgled. Po spletu okoliscin sem spoznala se dve drugi psihoterapevtki, spoznala, kako sta tudi v privat, obnasanje, navade, mi je padlo upanje, da bi mi lahko kak psihoterapevt pomagal. Pa sem imela ze dolgo v planu. Ocitno se najbolj drzi, pomagaj si sam pa kaksna dobra knjiga zraven.

Je samo popularna, ni pa priznana, v stroki in med kolegi, ki so dejansko psihoterapevti, ze ne, to je treba lociti.
Kakorkoli je estet, ne enega ne drugega moza ni izbrala, ker bi bila lepa, je moral biti drug motiv 🙂
Ce bi se zelela bolj posvetiti druzini, bi se lahko samo umaknila iz medijev in bi bilo, noben problem.

Sem slišala, da si je oba moža izbrala predvsem zato da bo dobro situirana (kot je že je prejšnjih postih napisano, ji to pomeni največ, dobra eksistenca), nič drugo, da bo sedela na “debelih pojštrih”. Ma kaka družina, baje da sploh ni to to, za kar se izdaja v svojih intervjujih, da sta dom in družina na prvem, mestu. Samo ona njen videz, mož poln denarja in potem dolgo, dolgo nihče drug… ne vem to rekla sodelavka, ki jo pozna. Baje se z navadnimi ljudmi oziroma srednjim slojem sploh ne druži, ker pikira samo na hight klaso ljudi, lujdi ki nekaj pomenijo. Da nima ne vem kaj terapij, pač toliko da se lahko medijsko izpostavlja. Pacinetov oz, strank pa nič od nič. glavno ji je da ima razkošno vilo, stayling kot hollyodska diva in to je to. Sosedom se ne pozrdavlja razen tistim, ki nekaj pomenijo.

Za višjo klaso je ona nevidna. Ne spustijo v svoj krog ljudi brez ‘pedigreja’. Ona ga NIMA!😇

joj, joj, se mi zdi, da ste vse na tem forum ljubusumne na dobor žensko, njeno lepo postavo višino in težo. Pa kja zdaj če se je obdelala? Hvalabogu da se je? Zato ne sme biti psihoterapevtka????!!!! alo pa kje živmo. Ženska je lepa in čist odkaz da se za dobrim konje vali prah. Tao se sedaj dogaja ravno z njo. Očitno ena izmed lepih medisjo izpostavljenih žensk in še pametna povrh pa smo takoj vsi ljubusumni in navoščljivi, namesto da bi bili veseli, da lahko tudi v SLO gledamo nekaj lepega po TV, ne samo zanemarjene in ….. ženske. Ne takoj jo moramo začet blatiti, njeno privat življenje… sploh nihče od vas je ne pozna in ne ve čisto nič od nje, samo nakladate…. kako pa vi veste, zakaj je vzela enega moža zakaj drugega, kdo je koga varal? čisto lepo in prav, če ženska nekaj da na sebe in se ne zanemarja. Bravo Veronika, čestitke za tako dober izgled.

ja verjamem, da je ne spustijo v svoj svet in da je za njih nevidna, ker nima pedigreja. A največji problem je to, da ona misli da ga ima in da je ona nekaj več….
to je žalostno….

Aja pa še to?! Jo pozna katera od vas tu, da lahko potrdi vsaj 10% tega kar je tu slabega napisano. Ne nobena je ne pozna, tako da ne nakladajte o njenem karakterju, kaj njej pomeni, kako je dobila moža, kake zname kupuje….

Slovenija je premajhna, da je nihce ne bi poznal. 😁
Anonimneze se prepozna in pozna, osebe z imenom in priimkom toliko bolj.😀

New Report

Close