Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Veronika Podgoršek

Veronika Podgoršek

V intervjujih govori, ker zeli raja slisati, dela se socutno, prikimava, govori tolerantno, v resnici pa si misli svoje in glede na njen nacin zivljenja se to tudi vidi.
Terapij ima malo, bolj se s knjigami in nastopi ukvarja. Tisti, ki so bili pri njej, niso povedali nic dobrega v smislu sposobnosti in znanja.

Iso kar ocitas drugim pocnes sama. Kratka pamet?

No ali jo kdo s tega foruma oz pozna?
Da potrdi nasa razmusljanja, ali vsi vse povprek nekaj tolcemo mimo?

stik z njo, nič je ni zanimalo, bi jo pa moralo, samo to kako je nekdo o njej napisal, da je lepa, izgleda kot diva, itd.. Takrat je bila še s prvim možem in z njim tudi srečna, kot je dejala. 3 otroke je že imela, po izgledu je bila lepša kot danes, ker še ni bila plastična , ona bi potrebovala psihoterapijo, da bi se lahko sprejela.

Res nihce ni napisal nekaj pozitivnega od nje predvsem od njenega znanja. Razen tega da je lepa in plasticna. Medijska pozornost in slava ji godita zato se temu primerno obnasa. Zviseno!

Lahko je karkoli,saj šole ne diskriminirajo na podlagi videza. 🙂

No ja, lepoto ženske je težko ocenjevat če se skriva za kupom mejkapa, pobeljenih las in kakšnim umetnim popravkom… meni je lepa tista, ki že zjutraj popolnoma golega obraza, torej brez mejkapa, brez umetnih olepšav in naravne barve las izžareva svojo privlačnost.
Saj pa tudi moški ne dajejo vso to navlako na fejs in v sebe (no večina moških :D)… pa ga lahko vidimo takega kot je… večina žensk pa skriva svoj naraven videz… No, tisti tipi, ki padajo na fejk videz nimajo pravice pritoževanja 😀

[img]https://michaelhyatt.com/wp-content/uploads/2015/04/great-minds-760×760.png[/img]

Njena knjiga Ljubezen po ljubezni je čisto solidna in v slovenskih razmerah uporabna, ker se loti tudi pravnega dela ločitev.

Če je to prvi tovrsten priročnik, ki ga človek bere, bo čisto izvrsten. V primeru večje kilometrine s tega področja pa ne bo noben presežek. Simpatična je uporaba termina “Izhodna afera”, kjer se par nezavedno ujame v nek so-odvisen odnos, kjer je potem edini nezaveden način prekinitve prav prevara – t.j. “Afera”.
Imamo torej tisti prekrškasti užitek na eni strani t.j. Transgresija kot povod za nezvestobo, kot podzavestna prekršitev “pogodbe”, da stvari začnejo teči v svoje smeri.
Ester Perel, belgijska psihoterapevtka, specializirana za ločitve, to pojasni še iz popolnoma drugih perspektiv. Ena izmed njih:
[img]https://www.azquotes.com/picture-quotes/quote-very-often-we-don-t-go-elsewhere-because-we-are-looking-for-another-person-we-go-elsewhere-esther-perel-82-13-57.jpg[/img]

Vse tri zapisane stvari se lahko dopolnjujejo.. kompleksnost različnosti ljudi pa stvari vedno naredi v nek unikaten mozaik zavestnega, kot še bolj podtalnega. Bolj, ko se nezavednega ljudje otepajo, bolj tolče drugje ven.

In za ljudi, ki jih ne poznamo, je seveda najlažje ocenjevati njihov izgled. In potem Ad Hominem-sko, na osnovi izgleda oceniti vse ostalo.
Vsi pozabijo na vsebino.

Veronika ne trosi neumnosti, kot jih v Sloveniji bolj popularen Dr. Zoran Milivojević. Očitno posledica vakuma za drugim ekstorvertnim provokatorjem in trosilcem neumnosti druge vrste: Dr. Janez Rugeljem… ker Dr. Andrej Perko ni dovolj, Sanja Rozman je pa itak odjadrala drugam.

Medijska pozornost nas tako nauči zgolj antičnega kitajskega izreka: “Bolj, ko opica pleza na drevo, bolj se vidi, da ima rep.”

Večina kvalitetnih kliničnih psihologov in psihiatrov, ki profesionalno odlično opravljajo svoj poklic, te medijske pokritosti ne bodo imeli. Pri odločanju glede pomoči ali zdravljenja, pa vela star slovenski pregovor: “Če greš tja, kamor gredo vsi; greš zagotovo v napačno smer“.

De omnibus disputandum..

Veronika je majhna, jo večkrat vidim, ker sem blizu doma. Nima več od 168 cm.

Hvala Tasinka,
To me je res zanimalo, ker na tv vcasih zgleda velika (verjetno petke)… drugace pa ce stoji poleg koga pa mi je delovala majhna…no saj 168 ni majhna…ampak saj ves kaj sem mislila…hvala se enkrat

kaj jo spravljate na tv…na orbanov tv planet…. Karkoli je napisala je pobrala od tujih avtorjev. Noben od teh pa ne prisega na izumetničenost, kot ta sinjora, ki jih kaže 60.

Mislim da ima oddajo na planet tv: Zaupno z Veroniko😁
Zato se pa mora uredit in spedenat…
Saj ni slaba za videte prav ok zenska je…

Ni mi dalo mira in sem sla gledat Veroniko pred in po, oziroma 10 let nazaj in sedaj.
NE MOREM VERJET, KAKSNA RAZLIKA!! KAR JE PREVEC JE PREVEC!!!
Razumem in celi podpiram lepotne popravke ampak vse v mejah normale.
Nic takega ce si das botoka in filerje, da zgledas malce lepse, da povecas malo volumna svojem obrazu. Ampak ta zenska je neprepiznavna kako se je nafilala!!!
Res mora bit nesrecna in nezadovoljna da je 100% preibrazila.
Ne morem verjet…
Po poklicu sem kozmeticarka in moje stranke vsaj plovica so na botoksu, polnilih… ampak vse v mejah normale. Ene imajo tako lepo narejeno, da ce mi nebi povedale da naj pazim…ma sploh ne ves…
Res prav imate, ne more svetovati ce sama nima razciscenih stvari…ker to kar je naredila iz sebe je cisti dokaz, da ni zadovoljna s sabo, da je nesrecna..
Eh groza….

Saj sam ne vem, kaj bi vam naj napisal na te vse poste… v glavnem Veronika je očitno zelo popularna, drugače se nebi toliko pisalo o njej.
Ene zanima koliko je visoka, koliko tehta, zakaj je šla s prvim možem narazen, ali je srečna…
Drugi pametujete, da je materialistka, da je umetna, da je lepa, da je pregrda…itd.
Očitno je zelo pomembna na naši sceni, da se je začelo toliko pisati….

Pa to ne moreš verjeti, pa to ni ista oseba
Leto 2015:
https://4d.rtvslo.si/arhiv/dobro-jutro/174374449
Leto 2020
https://siol.net/planet-tv/novosti/pari-se-najpogosteje-kregamo-zaradi-seksa-in-denarja-522607

Zdaj razumem zakaj toliko napisanega od nje. Ampak to je pa res sprememba, pa kaj si nor :):):)
prav smešno mi je, da se lahko tako zoperiraš in napolniš s filerji. saj vem, da lahko ampak ma ni si podobna čisto nič… SMEŠNO…

Hvala za lepotne kirurge,
ja zdaj vsaj zgleda normalno in lepo. lepa je pa čeprav z pooravki. Zakaj pa ne?! če ji je to omogočeno vse lepo in prav. Razumela bi, če bi sedaj izgledala grozno. Ampak ona sedaj izgleda super in prav da se je popravla.
sem jo pa šla gledat, pa pa ful bogat stylig, same ah in oh firme (burrbery, gucci, chanel), ni kaj.
ženska ima okus in stil.
lepo

Grda je bila prej in sedaj s popravki. Glede na to,da se okvirja s psihoterapijo ji močno manjka v betici…a narcistično motnjo pozna? Groza! Meni je mimo z afnanjem,ali se tako vse lj koze obnašajo??

meni je pa tako lepa, tako fascinantna, da si ne morem pomagat. Lepotni popravki so zakon, res je superca…. od postave do lepote…
nekaj posebnega, njena karizma, njena mimika, vse kaže na neko damsko prefinjenost.
res z užitkom gledam njenje oddaje 🙂

Veronika je doktorirala na Teološki fakulteti. Toliko o njenem znanju s področja psihologije. Dela po modelu relacijske terapije. V strokovnih krogih ni cenjena. Glede bogatega življenja, na uro računa precej mastno, najbrž ima torej svoj denar, za vse tiste, ki ste se obdregnili v to, da jo mož financira. Ja, morda ji je zgradil vilo, prej je bila namreč to navadna hiša, so jo precej razširili, poglejte si slike Perkove ulice iz Domžal na Google maps pa bo vse jasno, ampak kljub temu, da ji je zgradil vilo, gospa služi dinarčke, tako, da ni ravno doma pa v luft gleda. Ima pa doma pomoč, ne puca vsega sama in slednjo je imela že, ko je delala v Celju, kjer je imela prav tako terapije v hiši. Kaj ji paše je njena stvar, žal pa se je za vprašat ali je res tako dobra, kot trdi zase, sodeč po njeni strani in kot je nekoč dejala v eni pogovorni oddaji Zaupno z Veroniko, da ima za seboj izjemno bogato prakso in večletne izkušnje. Upam, da je komu že pomagala, ampak če bi res želela veliko delati, potem ne bi imela tako malo časa namenjenega terapevtskemu delu, sodeč po njeni spletni strani dela samo do nekje 14h pa še to ne vsak dan. Med tednom si naredi pazue, pa odsotna je vse šolske počitnice in čez poletje. Hm. Ljudje s težavami s slednjimi ne odtavajo proč, tako, da ne bi bilo slabo, če bi imela več časa za obravnave, ker bo s tem tudi dobila tudi prepotrebne izkušnje.
Glede videza pa nimam komentarja, vsake oči imajo svojega malarja. Je pa enkrat rekla enkrat pred leti moji kolegici, s katero sta se poznali, ko je še bila v Celju, da se ji gabi folk, ki si dela botoks in popravljajo obraz. Hm. Takrat je rekla kolegica, da jo je ta izjava kako je izrekla presenetila, ker se nakremžila in pokazala do tega odpor, sedaj fast forward, je popolnoma nabotoksirana sama. Ne vem kaj je šlo potem narobe.

Veronika P je s svojo žemljico prilezla tja, kjer je. Znanje oz izkušnje so skope, TV pa potrebuje klovneso za večjo gledanost, saj roko na srce, vemo kdo njo gleda oz posluša. Pravi terapevt se ne bi kirurško operiral za dosego boljšega videza!!! Haloooo??? Vsi, ki so inteligentni in imajo znanje, ne težijo k temu. Poglejte gospo Vesno Godino, ki je na račun takšnih frajlic že mnogo kaj pametnega povedala.

Hvala Koleraba za informacijo. Moram priznat, da sem šla gledat hišo na Perkovi v Domžalah in mi ni zgledala nobena vila….
Seveda, je google maps ..katerega leta to že snemal?!
Ja sedaj mi je logično ko ste pisale, da živi v vili, hiša pa ne zgleda ravno vila 🙂
Ja takarat ko je bila še v Celju, ni bila na ljubljanski sceni in je imela drugačna mnenja… sedaj se pa gospa mora prilgodit in primerno uredit za finjaka, ki ga tera, ni kaj…in temu so primerne operacije, styling….
Sprašuješ se kaj je šlo narobe, da se je zbotoksirala?! Dokaz da je sama zakompleksana, nesamozavestna, pučuti se manjvredna in kmečka v sceni v kateri želi biti prisotna, v novem življenju, ki ga ima sedaj… ni mu dorasla kot oseba, zato žgejo iz nje vsi ti njeni kompleksi….

Veronika je napovedala svojo prekinitev ali zaustavitev dela kot terapevtka, rekla je v enem intervjuju link tule Vaš link, da se umika iz terapiranja, obenem se umika povsem iz medijskega sveta in vsega, kar je spadalo poleg. Dramatično me je zadelo, ko je rekla, da je ne bo več. :/ 🙁 To je dejala sama v tem intervjuju na 36.38 minute na posnetku.

Zakaj, zakaj, zakaj? Tako luštno jo je bilo poslušat, predvsem pa je imela vedno kaj zanimivega za povedati.

Kaj se je moralo zgoditi, da človek svojo tako veliko kariero obesi na klin oziroma kako sploh lahko rečeš stop svojemu delu, ko si mu posvetil toliko let dela in truda???

Če kdo ve kaj več, naj napiše, sicer pa Veronika srečno!

Hvala k***u, da spoka! Nihče je ne bo pogrešal. Čao nona, pa pojdi vnuke s kraševimi bonboni futrtat!

Baje, da bo sedaj nekaj drugega počela, ampak jaz ne štekam, kako lahko reče, da je vse dala pri komaj 40-ih in se počuti izpolnjeno kar se tiče svoje stroke. 300 kosmatih, ali nisi takrat komaj dobro dozorel za kaj takega in se delo šele začne? Hmmmmm…….

New Report

Close