Najdi forum

Splash Forum Politični čvek verski sektaši

verski sektaši

Eno par vprašanj za verske fanatike.Zakaj posiljujete nas ,ki ne verjamemo vašim pravljicam,da bi tudi mi ,ki smo naravni normalni ljudje,morali pod nujno klečeplazit?Zakaj mislite,da ste edina verska sekta,ki je pristojna za določitev norm življenja?Kje vam je ponižnost?Zakaj se rinete na oblast povsod in vedno vas nekdo odslovi.In zakaj mislite,da morate samo vi odločat o splavih in kontracepciji in skratka o vsem kar je možno?
Nekateri zbirajo celo denar po hišah za obnovo vaših verskih objektov.Zakaj bi jaz morala dajati denar za to ,kar me sploh ne zanima?

govoris o muslimanih? strinjam se…

Ne govorim o muslimanih.Muslimani se ne rinejo v Sloveniji na oblast in muslimani ne pridigajo v cerkvah na nedeljo političnih pridig.Malo se motiš .Sedaj vidiš kako slabo vero imamo,da ima več napak kot muslimanska.

Kdo pa pravi, da bi morala ?
Pošlji jih v PM, pa boš imela mir, razen, če v svoji glavi nimaš miru.

Kdo pa pravi, da bi morala ?
Pošlji jih v PM, pa boš imela mir, razen, če v svoji glavi nimaš miru.[/quote]
Imaš popolnoma prav ampak oni nas sledijo,ne moreš jih poslat v pm in imaš mir.Povsod so.Uničili so neverjetno veliko podjetij ,silijo se v ospredje.Skratka žleht so.

Že spet se je oglasil forumski provokator. IN DIVJAK!

A te moti drugače misleči?

Že spet se je oglasil forumski provokator. IN DIVJAK![/quote]
A ti kaj sploh spiš ,ko vahtaš tukaj vse ,ki niso verni firerju.Fak ,mislim,da bom počil od smeha.hahahahaha

Misleči? :)))

Kuk te plača pastir,da širiš njegovo propagando?

Moti me nevednost. In totalno nepoznavanje naše civilizacije, ki je do današnjega napredka potrebovala tisočletja dolgo pot. To, kar si napisal je divjaštvo, ne pa drugačno mišljenje. A ti tega seveda ne razumeš. Ker si divjak .

Moti me nevednost. In totalno nepoznavanje naše civilizacije, ki je do današnjega napredka potrebovala tisočletja dolgo pot. To, kar si napisal je divjaštvo, ne pa drugačno mišljenje. A ti tega seveda ne razumeš. Ker si divjak .[/quote]
To jaz nisem napisal se pa strinjam z vsem,ker vera pomeni zaostanek v napredku.

Kdaj ti preneha dežurstvo?

Kdaj ti preneha dežurstvo?[/quote]

Kakšno dežurstvo? Dežuraš ti, al si pa tolk pameten, da TI sploh ne pišeš na forumu. Pameten človek ne postavlja takih vprašanj, da sam sebe tunka.

Kdaj ti preneha dežurstvo?[/quote]

Kakšno dežurstvo? Dežuraš ti, al si pa tolk pameten, da TI sploh ne pišeš na forumu. Pameten človek ne postavlja takih vprašanj, da sam sebe tunka.[/quote]
Dežurni si in loviš vse ,ki niso verni .Dej se ne glupiraj.Edini te vrste si tukaj.Na tisoč metrov te voham zgodovinar.

Samo stran od verskih norcev. Tako rad bi jim človek povedal, da se motijo, da nimajo prav. Pa te niti pozdravijo ne, niti pogledajo ne.Kot obsedeni pojejo pesmi in krilijo z rokami v zrak, niti ne vedo kaj se dogaja okoli njih. Samo stran od tam.

New Report

Close