verski sektaši
Eno par vprašanj za verske fanatike.Zakaj posiljujete nas ,ki ne verjamemo vašim pravljicam,da bi tudi mi ,ki smo naravni normalni ljudje,morali pod nujno klečeplazit?Zakaj mislite,da ste edina verska sekta,ki je pristojna za določitev norm življenja?Kje vam je ponižnost?Zakaj se rinete na oblast povsod in vedno vas nekdo odslovi.In zakaj mislite,da morate samo vi odločat o splavih in kontracepciji in skratka o vsem kar je možno?
Nekateri zbirajo celo denar po hišah za obnovo vaših verskih objektov.Zakaj bi jaz morala dajati denar za to ,kar me sploh ne zanima?
Moti me nevednost. In totalno nepoznavanje naše civilizacije, ki je do današnjega napredka potrebovala tisočletja dolgo pot. To, kar si napisal je divjaštvo, ne pa drugačno mišljenje. A ti tega seveda ne razumeš. Ker si divjak .[/quote]
To jaz nisem napisal se pa strinjam z vsem,ker vera pomeni zaostanek v napredku.
Kdaj ti preneha dežurstvo?[/quote]
Kakšno dežurstvo? Dežuraš ti, al si pa tolk pameten, da TI sploh ne pišeš na forumu. Pameten človek ne postavlja takih vprašanj, da sam sebe tunka.[/quote]
Dežurni si in loviš vse ,ki niso verni .Dej se ne glupiraj.Edini te vrste si tukaj.Na tisoč metrov te voham zgodovinar.