verz
Mami ima 50 let in naredila sem ji spominski album slik od njenega rojstva do danes. Pred osmimi leti smo izgubili atija in za tisti čas sem nalepila njegovo veliko sliko, tu pa se je ustavilo. Ne znam in ne znam napisati zaven verza, ki bi pasal zraven in ne bi bil preveč žalosten ter bi vlival upanje, vseeno pa povedal za vso bolečino ob taki izgubi. Ali ima katera kakšno idejo???
Če imate kakšno idejo za presenečenje za abrahama, bom vesela predloga, saj je vse kar je na forumu do sedaj, neuporabno!
Hvala že v naprej!!!
Alenka!
Najlepši verz bi se porodil v tvoji glavi,saj sama najbolj poznaš tako mamo kot očeta in veš kaj si ob njegovi izgubi občutila in kaj bi bilo najbolj primerno napisati sedaj,ko je treba gledati na prihodnost z optimizmom in obenem pa ohranjati lepe spomine nanj.Najbolje je,da glavno misel ob tej sliki posvetiš temu,kako dober človek,oče in mož je bil,za tolažbo pa lahko omeniš,da je šel sedaj na lepše-med oblake,kjer vas bo počakal,da se znova srečate.
No to je nekaj mojih misli-tako si jaz to predstavljam.
Predvsem napiši tisto kar ti ob tej sliki pride na misel,pa četudi bo zaradi tega potočena kakšna solza-takšno je pač življenje!
Upam,da sen vsaj malo pomagala!
tudi jaz se strinjam z isabel…poslušaj svoje srce, piši kar misliš, čutiš…take misli so najbolj iskrene in čustvene, tisti zlajnani verzi se mi zdijo totalno neosebni in prav butasti, zato napiši nekaj svojega, edinstvenega…pa saj ni treba da se rima, lepše je da v besedah začutiš pristnost in toplino tistega ki je to napisal! pa veliko sreče!