Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Veseli december! ;))

Veseli december! ;))

Ola!!

No, pa se bom po vsej verjetnosti tudi jaz bolj aktivno vrnila nazaj na forum-a!
Tole, kar se je zgodilo zadnji teden mi je kar všeč in mogoče se res spet celo najdem tu! ;))
Vsaj do nekje konca decembra, ko pa mislim, da bo že naš Timi prijokal na svet. Takrat bo pa po moje spet mala krizica zaradi pomanjkanja časa…saj veste…tudi Tio bo treba navaditi, da ni več edinka, pa seveda crkljanje…
Včeraj sem malo razmišljala in kot vsakič tudi včeraj na koncu vsega ugotovila, da gre čas ekspresno naprej. Res samo še čisto malo, pa bo tu že december, z njim pa prazniki, Miklavž, Dedek Mraz, Božiček…
In sem se spomnila ( mislim da je bila Alina, ne vem čisto točno ), da se je lani tako zelo angažirala v pripravo zabave za Dedka Mraza nekje v okolici Lj, potegnila za sabo še nekaj punc, ki so ji pomagale pri organizaciji, Primož je baje izvrstno odigral vlogo Božička….skratka odziv je bil zelo velik in vsa stvar je uspela…
Žal smo bili mi lani še premajhni, sem pa z zanimanjem vse spremljala in kar žal mi je bilo, da nismo mogli biti zraven.
Vem, da je s tem OOOOgrooomnoo dela, volje…ampak, vseeno me zanima, ali vsaj katera tule razmišlja v to smer, da bi se vse skupaj morda ponovilo tudi letos? Vem, da je še malo kmalu govoriti o tem, a od ideje do realizacije je tudi kar nekaj dela, zato sem to napisala že zdaj.
Sama kaj dosti ne bi mogla narediti, saj sem v sedmem mesecu in doma imam eno enoletno navihanko, bi pa lahko in z veseljem sprejela kakšno manjšo odgovornost, nalogo… ne vem, bi se bilo za zmenit.
Imeli bomo Dedka Mraza pri očiju ( KUD Španski borci ), pri meni v službi dobi le denar…zato bi še toliko bolj rada, da gremo še kam in prav lepo bi vas bilo spoznati Vas in Vaše škrate!
No, kaj mislite?
Je kaj tako pogumnih in ustvarjalnih med vami, ki bi si upale spustiti se v tak “projekt”?
V upanju, da morda pa le kaj rata, vas pozdravljam in šibam ven na sončka k svoji Bubi, ki se že veselo igra v peskovniku z babico!
Res en lep sončen dan vsem!
Vallery!

Ja, Analina se je lansko leto res izkazala s pripravo Bozicka… pa Bozicek se je tudi izkazal :-))) Letos bo imela pa veliko dela s svojim podmladkom :-)), ceprav so jo nekaj casa nazaj obhajale misli glede ponovitve zadeve…

Pustite(mo) se presenetiti :-)))

Tudi mi navijamo za Božička 🙂

New Report

Close