Veseli naslovi
Pozdravljeni “moljčki”!
Sem čisto nova na teh straneh in rabim kakšen vaš nasvet in sicer: sita sem težkih in morečih tem iz vsakdanjika (komplicirani odnosi med sodelavci, moreča svetovna situacija itd.) in si želim brati res kaj veselega in sproščujučega, pa ne kakšnih “ženskih” romanov!
Prosim za kakšen naslov, prepuščam se vaši izbiri!
LP, B.
Breda,
priporočam ti knjige izraelskega pisatelja Ephraima Kishona. Na žalost so v slovenščino prevedene le tri, vendar so zelo zabavne, posebej všeč so mi bile Družinske zgodbe (ostali dve sta Herkules in sedem mačkic in Kamela v šivankinem ušesu). Gre za kratke zgodbe iz vsakdanjega življenja, napisane na zelo zabaven in hkrati realen način.
Sporoči, če so ti bile knjige všeč.
Veliko užitka pri branju,
Sandra
Robert Fulghum 😉
Breda, ce te zanima kaksen roman o virtualni ljubezni, preberi [email protected]. V nekaj uricah bos gotova 🙂
Super, tudi jaz sem si zapisala vaše predlagane naslove. Anja, “[email protected]” je res super. Sploh konec (mislim, ni tako super, ampak učinkovit in nevsakdanji). Breda, preberi si jo, ne boš je odložila, dokler ne prideš do zadnje strani. Pa ne preberi konca že na začetku!!! 🙂 Resnična knjiga za sprostitev in možgančke na pašo. (Saj Brižitke se ti pa sploh ne upam predlagati, ker verjetno si ju že prebrala.)
Janja
Nisem bila pozorna na vpise, mislila sem, da odgovarjam na posameze, zato se naj zdaj ponovim: prebrala sem že “[email protected]” že pred časom, je kar lušna;
prav tako sem čitala Steinbeka že v gimnazijskih letih.
V prejšnjem vpisu pa govorim o psihotu – še enkrat: ni, ni in ni!!!!
LP, B.