Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Vesoljci so prisli po nas – lahko klicem policijo?

Vesoljci so prisli po nas – lahko klicem policijo?

Letos kupimo bajto na podezelju. Zenska je nekaj vihala nos ces koruza okoli naselja novogradenj pa gnojsnuca pa boomefekt pa to ampak dobro. Pac dva dni ne jes jagod z vrta in gremo dalje.

 

In se spravljam nocoj vesel na staro, da jo pred spanjem se kresnem posrteno za lahko nac (baba boljse da je nataknjena ponoci kot pa podnevi), ko zacne hrescat okoli bajte, ruzit, brnet, bobnet in zarka svetloba presveti celo bajto in obsveti mojo rit in zenine joske ki so ze po celi postelji. Jebela vesoljci so!!!

Z zenske vec ni blo njc ker ona mora imet mir in tisino in trdo temo da se zbere.

 

Cel napaljen grem na balkon gledat ce mi vesoljci misiljo odpelat kosilnici pesa pa babo in ugotovim da je zunaj ob 23.00 sred tedna kombanj v koruzi 2 traktorja s prikolicami in en s plugi. Pa si normalni?!?! A ni po 22.00 mir in tisina? Lahko to klices policijo?

 

Zena pravi da ja ce hocem imet fasado z gnojsnico zalito…

Ob 23:00 ih. To je v redu. Koruzo se žanje ponoči, ko je visoka vlaga. Ti vesoljski stroji opremljeni z neskončno mnogo reflektorji lahko pridejo na obisk tudi po polnoči, ob enih, dveh, treh. Za tistega, ki teh stvari ni vajen zna biti prvi kontakt kar šokanten. 🙂

Če te prav razumem, so vesoljci želeli odpeljati kombajn in 2 traktorja? Maščevali pa bi se ti tako, da bi ti polili fasado?

Kakšni pa s bili? Si jih videl?

nova
Uredništvo priporoča

In takoj si sel 23.05 pisat na Mon, v minutki napisano, babo so ti pa vesoljci hm hm?😃

Odgovor na objavo uporabnika
Šnelca_783, 20.10.2021 ob 08:24

In takoj si sel 23.05 pisat na Mon, v minutki napisano, babo so ti pa vesoljci hm hm?😃

ja saj povprečen seks ne traja več kot minuto pa pol. Če šteješ moledovanje dedca za seks kot predigro?

New Report

Close