Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek vesoljni potop?

vesoljni potop?

Tvoj izbor je nikakav

NORA SEM NA UNGA TA KOSMATGA
DUO MM & JŠ JE PA SPLOH UNIKATEN !!
NASTOPALA STA ŽE POVSOD , CELO V PARIŠKI OLYMPIJI……
ON IMA ZELO LEPE NOGE, ČE IMA ŽE GLAS NIKAKAV :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Bom jest zadost dober, če mam kosmate ;o))))))))))))))))))))))))))))

če poješ vsaj tko dobr kot Korado :-))) , potem bomo pa tebe poslušal:-))
če si pa še kosmat za povrh, hehehe:-)))

.-)))))

:-)))))))

Upam, da Jani tega ne bo bral .-))))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

a ti mene mal… :)))))))))))) da ti ne bi res to naštimal heheheheheh :)))

no, prov žagal ne bomo bo pa zanimivo :)))

točno… edin punk duet mm & jš je še kr :))))))))

:)))))))))))))))))))))))))))) aja :))

kosmat sem ziher. Sam vprašanje je kje ti je najbolj všeč poraščenost ,o))))))))))))))))))

po glavi .-))
hahahahaha

edin pod nosom ne .-))
hehehe

hahahaha, anede, anede :-)))

a veš, da se prav čudim neizobraženosti (glasbeni) prisotnih :-))
nimajo pojma o tem, kdo je ta narboljši :-))

Po glav(c)i. a pol si moram vse kocine počupkat z nosa ven, ker mi ven štrlijo ;o)))))))))))))

to zna biti zelo sadistično :-)))
bi blo dobr gledat, ko se bo pulilo :-)))

mi pomagaš

SEM ENA ZLO DOBRA DUŠCA..RADA POMAGAM.

No ko boš glih to zrihtala bova pa še uspod zrihtala. Pr uni glav(c)i ;o)))))

ja..anede?
pa dež klicala s čarovniškimi uroki .-))

New Report

Close