Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Veste kakšno sodelavko mam?

Veste kakšno sodelavko mam?

skodrano rdečelasko, visoko, vitko, zelo čedno na pogled! Mucko ima nepobrito z rdečimi dlakicami, mmmmm!
Najraje obleče črno minico in oranžno bluzico, takrat pa tudi tangice in nedrček iste barve!!! Včasih mi pokaže….

Samo ona ni kot aviv in Rubyfruit, ko spizdita in tudi ne kot moja najljubša, ki jo ljubim, pa ni hotla lulčka not dat, ona ga tudi vzame! Imam srečo ali ne? Moški navalite, Heep zate bi bla prav za dušo…

Jap, imaš srečo!!!

O, lunca, moja Štajerka, ali je danes kaj več odmora?

KONC ŠIHTA!!!!

Pol pa hitro pisat kaj se je zgodilo na tisto sexi noč!

A je še samska;-)))

Ne, Heep, saj sem napisal, da bi bila zate prav za dušo! Poročena, dva otročka, ampak fuka pa rada!

Jao, jao kje so tebe našli;-))), če je vse to res, potem pa res nimam pojma o ničemer več.

No, prav!
NA KRATKO TOREJ:
Prva sem se stuširala, si oprala lase in se spokala v pižamo. Pa sem še nekaj mrdala okoli, zato sem prišla spat za možem. In v spalnici me je čakalo presenečenje – medeno kadilo, svečka in masažno olje…….. mm….. Najprej masaža….. ramena, hrbet…………. ritka……….. stegna……….joj je pasalo, zdelo se mi je, da se bom kar stopila…… Če je bilo v meni kaj napetosti, je popustila že po nekaj pritiskih njegovih močnih rok! Dolgo me je takole mrcvaril, bila sem popolnoma mehka, voljna in sproščena…… Med dotiki rok sem čutila vedno pogosteje tudi dotike ustnic in jezika….. dokler me ni obrnil na hrbet in me prekril z dotiki in poljubi še po sprednji strani…. Nazadnje so se njegova usta osredotočila na tisto mesto, kjer so vedno tako zaželena….. Do prvega orgazma ni bilo več treba veliko….
Potem pa spet nekaj trenutkov nežnosti, božanja, crkljanja….
V drugi rundi pa še tista malo trša varianta, ki vključuje tudi gospodovo sabljo! Tudi to je pasalo za umret…. pa še posebej je insistiral, da se mu popolnoma predam, da naj bom tokrat pasivni del para. Eh, druga eksplozija pa je bila dvojna – moja in njegova hkrati…..
In naslednja stvar, ki je spomnim, je bilo jutro…. pa seveda razmetana postelja z dvema nagima telesoma…..
Mmmmmmmmmm…………

Ufff, si že predstavljam soboto zvečer po Planici….. Hvala, draga!

Vidiš, ljubi KIR, sem prava inspiracija za tvoje spolno življenje! Si še vedno štejem v čast!!!

Enkrat bi pa lahko ti meni vrnil in mi dal kak nasvet, kako bi si ti želel obrnjeno situacijo – ko je moški pasivni del para!!!

(Saj ne, da ne znam….. samo zbiram nove ideje!!!)

Kir, je to res ali nakladaš??

A to? Lahko ja, samo tako daleč je že tega – še skoraj mulec sem bil(jaz 21, ona 28, pa še nekje blizu tvojega konca, haha):

Niti ni pustila, da se sam slečem, ampak me je ona, tudi umila me je in že tam začela lizat in si ga drkat v usta….
Na posteljo me je na hrbtu ležečega privezala z vrvjo z rokami in nogami narazen, vsega poljubčkala in pretipala, na koncu pa se je spet spravila na k****. Lahko bi se rešil vezi, a tega niti nisem hotel, tako je pasalo!Toliko časa, da mi je prišlo njej v usta in igrala se je z mehkim naprej in ga lizala vsega od sperme, toliko časa, da je spet otrdel! Pa se je spravila name, reveža in si ga zataknila v luliko, pa naprej – nazaj in z joškicami po prsih! Uh kako je pasalo! Takrat sem se menda res drl naj pohiti, pa mi je kar blazino pritisnila na obraz. Tako sem si zaželel teka na kratke proge in da končam čim prej, zanjo me ni brigalo. In olajšanje je prišlo… Ja včasih res zapaše, da si nemočen/a/, oz. pasiven/a

Ne razumem. Kaj tebe našli? O čem govoriš?

RES JE, KUŠTRA! ŠE TO? IMEL SEM NA RAZPOLAGO CCA 1,5 LETA!!!!

He, si bil še mladič, a ne? In se ti je mudilo…
Kaj pa sedaj? Sedaj te tudi ne briga zanjo? Če gre samo za seks….. Če si z ženo, vem, da lepo posrbiš zanjo!

Najbolj bi se potrudil pri ljubici, kot vsak. Doma pa se v glavnem vedno potrudim. Zakaj sprašuješ?

To se sam tko reče, jaz bi če že, ponavadi raje s samsko žensko seksal, kot pa vezano. Če prav dobro pomislim sploh še nisem bil s kakšno vezano (ops, razen eno – ima dolgoletnega fanta, ma sta bla že parkrat narazen, pa velik prej sva tudi midva nekaj mesecev hodila in se je pač zgodilo, v avtu – verjetno iz spominov na ljubezen iz starih časov;-))

A NISI TI REKEL TUKAJ GOR, DA NI ŠANS, DA BI SVOJO PREVARAL??? HALO, KAJ JE ZDEJ TO??’

Ker ne vem, kako moški seksa z žensko, do katere mu ni bogvekoliko! Moški se lahko tudi na hitro “sprazni”, ženska pa ostane s prazno košarico (če si gledal Jamskega človeks, veš, o čem govorim, če ga pa nisi, ga pa nujno moraš. In to z ženo!!!).

fukj rdeče dlake pa še nepobrite!
itak pa sam nakladaš brez veze

Bolje je z vezano, ti vsaj ne bo težila če ne boš hotel!

Kam naj navalimo? 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kje in kdaj sem to napisal, aviv? Jaz se ne spomnim, se ti?

Se ti ne zdi, da če že sexam, se tudi potrudim?!?

New Report

Close