veterina – katera v Ljubljani?
Sem se pred dvema mesecema ukvarjala z isto problematiko. Preverila mal mnenja na netu in najdla tako pohvale kot graje tko da na koncu sem še manj vedela kot na začetku iskanja. Sem si vzela par dni “odmora” in vajo ponovila. In vmes mi je striček google slučajno dal tudi podatek,da obstaja tudi klinika Halovet na rudniku. In po prebranem sem se nekak odločila,da za ureditev lastništva in cepljenje proti kužnim boleznim probam tukaj,če ne bom zadovoljna grem še vedno lahko drugam. No,pa nisem šla drugam. Sem ostala kar pri njih,ker sem zaenkrat z njihovimi storitvami zadovoljna. Si vzamejo čas,se posvetijo tako tebi kot tvojemu malemu hišnemu ljubljenčku. Če te kaj zanima ti vse lepo podrobno razložijo.
Sicer ne vem kaj imate vi za eno živalco,mi imamo psička.
Ko so potrebni večji posegi ( operacije, narkoze), potem zagotovo veterinarska klinika, Cesta v Mestni log. Več strokovnjakov na kupu, pa še bodoči veterinarjii na kupu na hospitacijah. Pa tudi računi nižji, kot pri zasebnikih ( primer čiščenje zobnega kamna in puljenje zob v narkozi naprimer).
Je pa odvisno tudi od živali same in pasme, če je pripravljena sodelovat pri tistem, kar je potrebno storit.
Mi imamo eno pasmo že mnogo desetletij, pse in psice, ki so pri zdrvniku vedno popolnoma umirjeni, naredijo vse kar je potrebno, celo tačko iztegnejo, ko pobrijejo in nardijo žolni kanal , ker vedo, da je nekaj z njimi narobe in da želimo pomagati. Nikoli živčnosti ali cviljenja in strahu.