Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek veterinar – morski prasicki

veterinar – morski prasicki

Pozna kdo dobrega veterinarja, ki se spozna na morske prasicke in zna pogledati zadnje zobe, brez da se prasicka uspava….. sumimo, da ima tezave z zadnjimi zobki, vendar se uspavanja zelo bojimo….lp

na nekem forumu v sklopu mojpes strani so kot dobrega hvalili veterinarja, ki dela v Grosupljem, na netu sem našla tele podatke:
VETERINARSKA AMBULANTA BUBA d.o.o.
Rožna dolina 5
1290 GROSUPLJE
telefon v ambulanti
Phone: +386 1 786 46 58
Phone: +386 1 786 36 86

Ambulanta je odprta vsak dan od 7. do 9. ure – veterinar. Delovniki od 17. do 19. ure – veterinar. Trgovina za male živali: od 7. do 19. ure, sobota in nedelja od 7. do 9. ure.. dr. Kastelica v Grosuplje – st. 041/653-138, mislim, da je ordinacija BUBA.

Sicer pa sem našla na nekem drugem forumu še tale podatek:
Številke veterinarjev, ki se spoznajo na male glodalce, kunce, exotiko in ptice …

– Jožko Račnik in Alenka Dovč, VF – Mestni Log, Ljubljana, 01/477 92 51

– Marjan Kastelic, ambulanta Buba, Grosuplje, 01/786 46 58, 041/653 138

– Zlatko Golob, vet. ambulanta za male, divje in exoticne zivali, Muta, 02/876 12 85, 041/518 939

Definitivno Jožko Račnik in Alenka Dovč, VF – Mestni Log, Ljubljana, 01/477 92 51 . Še posebej on!

potem gre definitivno k doktor racniku oz. zadravcu…. mi zna kdo povedati koliko stane tak poseg, pregled, narkoza in brusenje zob…. da bom pripravljena….

poleg tega bi rada se vprasala kaksni so bili kaj znaki pri vas, da ste pogruntali, da gre za zobe…. nas se nic ne slini, ampak opazamo, da ne more jesti solate (jo izpljune), ne je semen, paprike….poje pa paradiznik, hrusko, jabolko (pusti lupino), manj je….in ce poizkusa pojesti solato npr. nekaj casa melje, striga z usesi, kakor da bi se mu nekaj zatikalo in potem izpljune ven (prav tako pri papriki)… smo bili ze pri veterinarju, ki mu je dal vitamine, infuzijo vode in antibiotik za crevesje, ker smo mislili, da je zaprt, ker smo opazili manj kakcev, pa smo cez vikend opazili, da je bilo ravno obratno, da ni zaprt, ampak da ni mogel jesti ocitno….. tako, da ga jutri spet pelemo nekam…zaenkrt ga hranimo po inekciji (zmleta hrana + voda) – smo prebrali na tujih forumih…..

mislite, da gre za kocnike?

Morski prašiček je glodalec in NIMA kočnikov, ampak le sekalce – 2 v zgornji in 2 v spodnji čeljusti. Obnavljajo se mu vse življenje in tudi če mu izpadejo, zrastejo novi. Mora pa imet vedno nekaj trdega za glodat, da si jih brusi.

Si me pa nasmejala! :)))))))))))

Lady L… prosim, ce nisi dovolj pametna, da ne odgovarjas na vprasanje…. ce slucajno ne ves ima morski prasicek 20 zob in ne samo te 4 zobke, ki jih vidimo…..malo postudiraj na atu googlu….

Teli kočniki so kot, da jih ni. Težave jim delajo sekalci. Imam pujsa in v preteklosti sem jih tudi imela… nikoli ne napišem nič brez veze.

ja potem pa ocitno ves vec kot veterinarji….namrec katerega koli povprasas ti bo povedal, da prasickom najvec tezav povzrozajo zadnji zobki…skriti….ki jim prevec zrastejo in zaradi tega ne morejo normalno jesti…. me veseli, da tvoji prasicki niso imeli se tezav, tudi vsi moji prejsnji ne… ta pa jih na zalost ima

Ti si pa mene razjezika ker nimas pojma o morskih prasickih!!!seveda imajo 4 koncnike odzadaj tako da jih ne vidimo!!!

New Report

Close