Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek veterinarska bolnica ptuj

veterinarska bolnica ptuj

ali kdo hodi tja kakšni se vam zdijo veterinarji

Tja sem peljala sterilizirat muco in so se zelo potrudili. Veterinar Stanko. Zelo zadovoljna.

Na Ptujski Gori je zelo super,,zelo se zavzame za žival…mi že kar nekaj let hodimo k njemu….rešil nam je psa,,,piše se Hrnja..

Jaz ti priporočam tega:
http://www.rabim.info/milenkovic-vojko-sp-ambulanta-za-male-zivali-vmv-121004

če seveda gre za male živali. Je zelo prijazen, pa še cenejši.

Maja iz veterinarske bolnice Ptuj, okrog 35 let, rdece kratke lase, mocnejse postave, po moje izjemna veterinarska asistentka (tehnik), drugace je mirna in tiha, zivalim pa zna dajat injekcije brez stresa in skoraj brez bolecine, kar je meni bistveno in skoraj pomembnejse od dela veterinarja, ki mi pokasira, njej pa pove, kaj naj ona skupaj zmesa… Nase muce po njenem pikanju niso kazale stresa, vsaj ne prehudega, niso fasale otekline v nogici na mestu aplickaicje zdravil kot kje drugje, nikoli je niso ugriznile, dobro je znala z njimi. Si ze mislim, da bi jo javno poimenovala, ker drugi ljudje z nasimi zivalmi niso znali tako kot ona in so zivalce trpele – ravno tpljenja sem se najbolj bala in zato jih raje zaupam njej, ker vem, da so pri njej na varnem. Samo mne morme prevideti, kdaj bo ona v sluzbi, ko pridem.
Zato pa se ji naj na tem mestu zahvalim za vse njeno poznavalsko ravnanje z zivalmi, ceprav se ona morda te vrednosti sama ne zaveda, ampak jaz lahko povem le to, kar sama opazim po obnasanju zivali – in sicer so jo vse moje Pikice dobro prenasale, ker ona ima obcutek, kako in kje prijeti, pa kam se nekaj da, pa kaksna mora bit igla, pa vse te strokovne stvari obvlada, ima tud fine rocne spretnosti. Zares ni nasih zivali z niceme po nepotrebnem vznemirjala in mi zares odleze, ko vidim, da je ona v sluzbi. Upam da bo še dolgo. Glavnina zdravstvene oskrbe zivali je poleg kaksne operacije vendarle redno letno cepljenje in zato vozim zivali sem, ce je ona v sluzbi.

New Report

Close