Veverice v Tivoliju 

Šnelca_783, 01.09.2023 ob 09:58
“Šnelca”,
Jaz jih kar ignoriram. Ker pridejo kar do tebe, pa se mi zdi bolje, da ne zaupajo preveč ljudem in da si same hrano iščejo.
Opazujem jih pa od daleč. Je pa res, da zelo redko grem čez Tivoli. Enkrat sva s prijateljem sedela v Tivoliju in je en kup veveric prišel kar k nama na mizo in naju gledal, če jim bova dala hrano. Prijatelj ki je tam iz kmetov je bil v čistem šoku, da v Ljubljani divjina kar tako k tebi pride. Jaz pa sem jih ignoriral in nadeljeval pogovor.
Na nek nacin te razumem kaj hoces povedat in kaj jim sporocas. Ampak jst jih ne morem ignorirat, sicer ne posegam v njih, jih pa radovedno opazujem, ce se kaksna pribliza je pa kjut
Rada sem opazovala orehovo drevo, pod tem drevesom sem rada posedala in brala. Ampak ko so imele veverice polne roke dela z orehi, sem jih od dalec opazovala.
So pa zelo urne in delovne, da bi jim clovek zrihtal kako mini mehanizacijo.
Šnelca_783, 01.09.2023 ob 10:50
Na nek nacin te razumem kaj hoces povedat in kaj jim sporocas. Ampak jst jih ne morem ignorirat, sicer ne posegam v njih, jih pa radovedno opazujem, ce se kaksna pribliza je pa kjut
Rada sem opazovala orehovo drevo, pod tem drevesom sem rada posedala in brala. Ampak ko so imele veverice polne roke dela z orehi, sem jih od dalec opazovala.
So pa zelo urne in delovne, da bi jim clovek zrihtal kako mini mehanizacijo.
Si takoj predstavljam to mehanizacijo.
Brala si pod drevesom. Kako romantično. A to na klopci, ali samo naslonjena na drevo?
V Tivoli kaj zahajaš na sprehod? Ne vem sicer koliko si kaj v Ljubljani. Ti je Trst bližje kot malo večje mesto.
Kokoši anonimno, 01.09.2023 ob 11:13
Si takoj predstavljam to mehanizacijo.
Brala si pod drevesom. Kako romantično. A to na klopci, ali samo naslonjena na drevo?
V Tivoli kaj zahajaš na sprehod? Ne vem sicer koliko si kaj v Ljubljani. Ti je Trst bližje kot malo večje mesto.
Kokosi, v mestnem parku na klopci. Po Lj veliko, skoraj vsakodnevno(pred leti) npr tudi Botanicni vrt, Tivoli, pst…
Ne zdaj nisem tam. Si pa zelo zelo zelim, obujat spomine. V planu pa imam, takoj ko bo zdravje malo boljse
Na domacem terenu, okrog hise…pa kar pod drevesom. Najraje po lipo, veliko krosnjo…tko kot ta
Ma narava je zakon. Ljudje jo moram spostovat, ljubit, lepo z naravo ravnat in nam bo vracala v obilju brez naravnih katastrof.
Ne razumem ljudi ki so po ves dan notri, da ne gredo ven v naravo, med zelenje.
Kokosi, ce se zgledujejo po tej, bodo v Tivoliju stale v vrsti za masazo
(https://www.facebook.com/furrytailsofficial/videos/848836500100925/?app=fbl)
Kokosi, lahko se pogovarjas z veverico, ne jo dat na ignore
(https://www.facebook.com/groups/108046649534931/permalink/2042161809456729/)