Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute vezava sredstev NLB

vezava sredstev NLB

Je kdo na tekočem, ali ima NLB kako fajn varianto glede vezave?

NLB ima 200 mio € izgube, ne pa kakšne fajn vezave!

Ha ha ha 200 mio € izgube – tolk so prikazali za dokapitalizacijo, resnica je drugje prej 600 mio € – ne bo dve leti okrog ko bomo spet poslušal, da potrebujejo dodaten denar.

In glede na javno znana dejstva naj grem v NLB delat depozit. Za umret smešno. Mam raje doma v štumfu – bolj varno.

Kaj se tiče vezav, ima NLB največje obresti. Mož ima ves denar tam vezan. Vsaj za leto.

Pa to je brez heca. Jaz sicer si ne bi upala, ampak on je flegma glede tega…

Tudi midva imava na NLB vezan denar, denar bo, banka bo ostala! Nič bat. Poglej na njihovo spletno stran, tam vse piše, odvisno koliko imaš denarja in koliko dobiš obresti.

LP

Banka Slovenije jamči za vse naše banke (poglejte seznam) in sicer za vse vloge do višine 100.000€.
Zakon je bil sprejet decembra lani in je usklajen z direktivami EU (zato tudi znižanje).

Hahahaha kdo, še verjame takšni državi ? kradljivcem, ki se jim nič ne zgodi. so zaščiteni.

Ker dajte denar nalagat in vezat v NLB! Najbolje je vezat za najmanj 13 mesecev, še bolje za 5 let.

Sej vidte, da mi tajkuni in politična elita potrebujemo sedaj že nove zelo ugodne kredite o katerih vi lahko samo sanjate :)))
Če sem za svoj isti zastavljen vikend dobil že 3 kredite po 300.000 € za obnovo vikenda, zakaj ne bi še četrtega, da obnovim bazen in savno 🙂

Sej veste, da pr SKB al pa kakšni tuji banki, mi ne dajo nič. Zato pa potrebujemo NLB v državni lasti, da se jo ob izgubi lahko dokapitalitira z denarjem davkoplačevalcev.

NLB pri dolgoročnih depozitih naobresti tudi obresti:) Poleg obrestne mere je dobro vedeti tudi kako banka računa obresti: http://www.denarnisupermarket.com/index.php?pt=clanek&id=1009

New Report

Close