Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vgradni pomivalni stroj

Vgradni pomivalni stroj

Kupujem nov, popolnoma vgradni pomivalni stroj, saj zdajšnji jemlje slovo. Gledam malo na spletu, pa vidim, da imajo nastavljivo višino res le redki stroji. Problem je, ker imam višji pult in ne vem, ali je v tem lahko kak problem.

Na kaj biti pozoren, da bo zdajšnja okrasna fronta pasala tudi na nov stroj?

In nasploh če ima kdo še kak nasvet.

Kupujem pa stroj širine 45 cm in ne bi dala več kot 500 evrov

Hvala.

Ko ti ga pripeljejo, ti ga tudi montirajo in odpeljejo starega. Zdaj ima tako večina ljudi višji pult, tako, da ne bi smelo biti problematično.

Večina novih ima zdaj gumbe skrite na vrhu, tako da je treba bit pozoren na velikost dekorativne “deske” spredaj. Imam isti problem, ker je moj star že 17 let, pa še kar pridno dela 🙂 Siemens

Odgovor na objavo uporabnika
Rijana, 30.04.2023 ob 10:51

Kupujem nov, popolnoma vgradni pomivalni stroj, saj zdajšnji jemlje slovo. Gledam malo na spletu, pa vidim, da imajo nastavljivo višino res le redki stroji. Problem je, ker imam višji pult in ne vem, ali je v tem lahko kak problem.

Na kaj biti pozoren, da bo zdajšnja okrasna fronta pasala tudi na nov stroj?

In nasploh če ima kdo še kak nasvet.

Kupujem pa stroj širine 45 cm in ne bi dala več kot 500 evrov

Hvala.

fronta, če je kuhinjska, se demontira in montira na nov stroj in to je to. Če je problem višina, večina jih ima nastavljivo višino, poleg tega pa lahko tud zgornjo ploščo pustiš gor, tako dobiš še kak cm. za budget ki ga omenjaš ne bo neke hude izbire..beko, morda kak whirlpool potem se (kar se našega trga tiče) že skoraj konča, sploh če je stroj vgraden

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

Pa ne vzemi candy

karkoli samo to ne. Sem menjala lani pa mi je tako zal

Meni tudi jemlje stari slovo. Kje kupite, da montirajo in starega vgradnega odpeljejo. Hvala

Pazi na višino coklja. Imaš star standard – 10cm, novejše kuhinje so večinoma s 15cm cokljem.

Glede višine  tako cokla, kot stroja, sploh ni problem v današđnjih časih – 20 let nazaj je bil, danes ni več… Če maš dobrega mizarja, nikoli.

Imam kuhinjski pult višine 97 cm – pomivalni je popolnoma vgradni AEG, zadnji model – tri pršljive vetrnice in ComfortLift spodnja košara,  ima sicer dodatno izvlečljive nogice cca 15 cm, a je dan iz varnostnih razlogov na dva lesena “klocna” višine cca 20cm dolžine 40cm. Spodnji odstranljivi cokel  kuhinje meri 25 cm.

atikin, 30.04.2023 ob 22:08

Glede višine  tako cokla, kot stroja, sploh ni problem v današđnjih časih – 20 let nazaj je bil, danes ni več… Če maš dobrega mizarja, nikoli.

Imam kuhinjski pult višine 97 cm – pomivalni je popolnoma vgradni AEG, zadnji model – tri pršljive vetrnice in ComfortLift spodnja košara,  ima sicer dodatno izvlečljive nogice cca 15 cm, a je dan iz varnostnih razlogov na dva lesena “klocna” višine cca 20cm dolžine 40cm. Spodnji odstranljivi cokel  kuhinje meri 25 cm.

Moj dobri mizar je naredil tako, da sem imel med fronto in vrhom vrat pomivalca razliko cca. 8cm. Le tako je lahko dosegel, da so se vrata odpirala normalno in da je bila fronta enaka kot na omaricah pod pultom. No, potem sem zamenjal pomivalni stroj. 😉

Imel sem sicer Bosch-ev pomivalni stroj, z WIFI, nekimi prilagodljivimi programi… Ne gre tako preprosto pri vseh pomivalcih…

Hočete reči da bom ob menjavi stroja rabila še mizarja? 🙄

Kuhinja je stara 8 let, toliko kot stroj, tako da cokel je 15 cm.

Ko grem po nakupih moram torej vedt velikost luknje, višino cokla in morda še kaj?

Aja še to, ma netu sem malo gledala in me je presenetilo, da sploh nimajo vsi stroji aqua stop. Nekako sem mislila da je v današnjih časih to obvezna oprema vsakega stroja?

Rijana, 01.05.2023 ob 17:37

Hočete reči da bom ob menjavi stroja rabila še mizarja? 🙄

Kuhinja je stara 8 let, toliko kot stroj, tako da cokel je 15 cm.

Ko grem po nakupih moram torej vedt velikost luknje, višino cokla in morda še kaj?

Aja še to, ma netu sem malo gledala in me je presenetilo, da sploh nimajo vsi stroji aqua stop. Nekako sem mislila da je v današnjih časih to obvezna oprema vsakega stroja?

mizarja ne rabiš..kakšen stroj imaš sedaj? Poišči ga na netu oz navodila, tam maš vse dimenzije napisane in to je to.

luknja je 45 rabiš vedeti višino od tli do pulta. oz slikaj stroj k greš v tr4govino lahk tud sliko trgovcu pokažeš, se bo že zgruntalo kakšen je najbolj primeren zate

aqua strop imajo tam od srednjega ranga naprej od kakih 400,500 € naprej pa še to ne vsi

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

New Report

Close