Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek vgradni štedilniki – nikjer več

vgradni štedilniki – nikjer več

zdaj pa res ne vem, ali takih štedilnikov ne delajo več, ali jih samo jaz ne znam najti po internetu.

Torej ne posebej pečica in posebej plošča, ampak vse v enem in samo zgornji del tak, da se ga da pod pult. Torej samostoječ in zgornji del vgraden. Včasih so bili samo taki ali samostoječi, zdaj pa tega ne morem najti. Rabim, da zamenjam na morju štedilnik, ki ne more biti starejši kot 10 let. Torej, pred 10 leti je bil to standard, zdaj pa kot da so se v zemljo vgreznili.

Kaj bi sploh rada, v naslovu je vgradni, ti pa bi rada samostojnega al kaj?
Seveda se še dobijo, le malo je treba prebrskat.

To je bolj vprašanje za tiste, ki imajo 40 ++.

Vse sem pregledala in imajo samo to, kar si ti dala link.

To je pa štedilnik, ki ima samo zgornjo ploščo tako, da se vgradi, ostali del (pečica, predal) je pa kot pri samostoječem. Jaz nimam kam vgradit pečice…

vgradna pečica in plošča bo dandanes (morda) bolj pravi izraz za naše vgradne štedilnike… sm tud jaz gledala.)))

Meni tudi ni jasno, kaj točno potrebuješ, ampak če vse ostalo odpove, odreži pult (tam, kjer naj bi se vgradilo samostoječ štedilnik z vgradnim vrhnjim delom

Ja, saj očitno ne morem drugega. Pa saj nimam neke fensi kuhinje, ampak vseeno ne bi rada imela špranje med štedilnikom in ostalim delom. Mogoče pa res ne gre drugače.

Ja kupi vendar pri enem proizvajlcu kuhinj element za vgradno pečico in štedilnik, pa si z njim pomagaj. Menda ne boš imela tistih špranj okrog štedilnika.

Ja, samo potem pa imaš kuhinjo malo cikasto – nekaj v eni barvi, nekaj v drugi. Zelo težko je dobiti povsem enake fronte, če je kuhinja stara že 10 let ali več. Poleg tega ni nujno, da se ujema luknja v pultu z dimenzijami dandanašnjih vgradnih kuhalnih plošč, kar zna še zakomplicirati zadeve. Se pa zna zgoditi, da ti ta varianta podraža rešitev za nekaj sto evrov, odvisno od materiala novega elementa …

Vprašanje je, koliko se ti ljubi komplicirati pri kuhinji, ki jo uporabljaš parkrat letno na morju.

Sem ravno gledala elemente in je seveda res, da barve ne bom zadela. Tudi če vzamem belo, je belih cel milijon.

Verjetno ne bom komplicirala in bom dala navadnega, samostoječega. Pa že zdaj nisem zadovoljna z rešitvijo :-((.

New Report

Close