Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek vhodna vrata

vhodna vrata

Prvič kupujem vhodna vrata za hišo, pa nimam pojma na kaj naj bom pozorna. Zanima me ( tiste ki imate izkušnje z tem ) za katerega proizvajalca ste se odločile in ali ste kupile alu ali pvc vrata ? In kako ste zadovoljne z vrati ?
Najlepša hvala za odgovore

Mi imamo Pirnarjeva alu vhodna vrata. So zelo lepa, vendar zelo občutljiva. Na njih se vidi vsak ris. Glede tega so plastična veliko boljša. Samo nisem še videla plastičnih, ki bi mi bila lepa.

Tudi mi imamo Pirnarjeva, alu. Plastična meni niso všeč. Glede risev mi nimamo težav, imamo pa rjava.

Sem pogledala njihovo spletno strah ( Pirmarjevo ) in imajo res zelo lepa vrata. Zanima me, koliko pa ste dale zanje ? Vsaj okvirno !

Mi imamo Inothermova in smo zadovoljni. Stanejo pa približno toliko kot Pirnarjeva, okoli 2.000 € – odvisno, kakšne dodatke nabereš….

cene obojih so okrog 2000, pri pirnarju dobiš dost več za enak denar-pri preseravanju….

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

mi imamo M tim-ova pa so nekaj cenejša kot od konkurence pa smo ravno tako zadovolni,izbirali pa smo prav tako met vsemi temi proizvajalci ,ker nismo želeli imeti vstavljenega polnila ampak lepljeno ker je bistveno lepše (ni primerjave),to mislim da je pomembno da je pomembno vsaj za videz,kar se tiče pa ALU/PVC pa mislim da ni kaj za razmišljat ker je ALU bistveno bolši in je temu življenska doba daljša,ker vrata pa ne menjamo ravno pogosto,moje mišlenje!!
LP

New Report

Close