Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vhodna vrata hiša

Vhodna vrata hiša

Ne vem zakaj so izbrisali temo… V glavnem zanima me če je kdo pred kratkim ugrajeval vhodna vrata v hišo za kakšna se je odločil in koliko je plačal ter če lahko pove tudi izvajalca?

Jaz, vgradil sam, za kaj zakega pa res ne bi plačeval nekih majstrov, kot suho zlato, saj je povsem enostavno. Alu vrata, s tremi stekelci, ker ti je tudi to v temi zanimalo.😅 Še kaj? Vlomi ti pa lahko tudi čez okno, če so vrata pretrd oreh, veš?😅

Aja, pa še nadstrešek sem spotoma montiral, fiksen, kovinski s steklom.😅

Ups, zdaj šel mimo, se še nisem navadil, 4 stekla imajo vertikalno v polkrožnem loku, ne tri.😅

pri treh lokalnih, bližnjih izvajalcih zahtevaj ponudbo (preje pa si po vasi poglej kakšna vrata imajo drugi in si ena izberi ☺)
Ne vem cene, ker je bilo v sklopu menjave okenj v stanovanju – je pa bil uvoz iz Turčije – 30 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ceneje kot iz (A). Zadovoljen. Se odpirajo in zapirajo pa tudi zaklepajo ☺

Kot že zgoraj. Zmontirali njihovi fantje, ki so jih tudi dostavili. Cena primerna razkošju, ki smo si ga izbrali…

Vprašal sem za ceno in niti eden mi ni odgovoril na to vprašanje.
Viharni tebi ne bi dal čuvat narisanih ovac kaj šele karkoli zmontirat 😉

Kaj bi ti pomagalo, če ti povem, če pa ne veš, zakaj so stala toliko? Tvoje vprašanje je približno tako butasto, kot če bi vprašal, koliko stane avto. Got it?

Kaj bi ti pomagalo, če ti povem, če pa ne veš, zakaj so stala toliko? Tvoje vprašanje je približno tako butasto, kot če bi vprašal, koliko stane avto. Got it?
[/quote]

Zato pa sprašujem da mi pojasniš npr dal sem 2 k€ zato ker imajo nevem 5 točkovni zaklep rosfraj ročaj in elektronsko kukalo npr… Al moram dejansko navodila napisat kako in kaj odgovorit?

Saj jaz tebi ne bi nič montiral, ni moj foh, sebi pa, bedaki ste pripravni za pošteno striženje in naj ostane tako. Za tisto kar si ti plačal dva jurja, bom jaz jurja, pa še bolj natačno bo narejeno, bindek.😅

Jp, kako razkošje imaš pa lahko na vhodnih vratih, se nasajš na njih?😅😅😅…več ima dnara , bolj neumno in ubogo, to drži kot pribito.😅

Zato pa sprašujem da mi pojasniš npr dal sem 2 k€ zato ker imajo nevem 5 točkovni zaklep rosfraj ročaj in elektronsko kukalo npr… Al moram dejansko navodila napisat kako in kaj odgovorit?
[/quote]Pa saj imajo vsaka vrata pet ali šest točkovni zaklep, tudi tista za dvesto ali pa za 3 jurje. MOja imajo šest plus zaklep ključavnice, torej 7, pa niso bila dva jurja. Vlomili bodo pa tako čez okno, če kdaj bodo, ne čez vrata, ker jim bo lažje.😅

😂😂😂😂😂

Samo ljudje so res omejeni sorazmerno s pridobljeni in ne zasluženim denarjem.. Več ga imajo, bolj ubogi so in resnično mislijo, da imajo vhodna vrata za par jurjev neko vrednost in vse ostalo enako. Mi ne dolgo nazaj ena govori, “veš, to je stilski stol”. Pa jebo te stilski stol, tri deskice tako smotano skupaj zmetane, da se ne da na tem sedet niti 5 minut, te vse boli, ga nočem zastonj, še za podkurit ni primeren, kaj šele za sedet, ne da bi plačal celo bogastvo zanj.😅

New Report

Close