Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vi ki se spoznate na horoskop, ali se vidi, da sem jaz DEVICA? 🐔

Vi ki se spoznate na horoskop, ali se vidi, da sem jaz DEVICA? 🐔

Se vidi, da sem devica? Ali pa delujem netipično za devico?

Je pozitivno, da sem devica? Je to dobro in pozitivno znamenje?

Ne.

je pozitivno in verjetno dušno veliko trpiš

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 2129, 28.12.2024 ob 08:50

je pozitivno in verjetno dušno veliko trpiš

Ja res je. 🙂 Zakaj device veliko dušno trpijo?

Koki🐔, 28.12.2024 ob 08:52

Ja res je. 🙂 Zakaj device veliko dušno trpijo?

zaradi iskrenosti in ostre logike

Koki🐔, 28.12.2024 ob 07:29

Se vidi, da sem devica? Ali pa delujem netipično za devico?

Je pozitivno, da sem devica? Je to dobro in pozitivno znamenje?

Pri teh letih ni več normalno, da si devica. Tukaj gor je veliko fukfehtarjev, pa si zrihtaj, da ne boš več devica.

Anonimno 8956, 28.12.2024 ob 08:54

zaradi iskrenosti in ostre logike

Ja, to me pa kar dobro opiše, kajne?! Zato pa tako ponorim, ko nekdo ne daje smisla in piše neumnosti. Saj neumnost res težko prenesem.

Device rade berejo, so zelo zelo razgledane, vendar poznam dve devici, ki so kot mediatorji in dve, ena si ti, ki iščejo konflikte.

Sicer vsak znak pobere delček od ostalih, a v osnovi si devica ja.

Si tipična devica.

Device so povprecno inteligentne, povprwcno sposobne. Imajo sicer dobro razvito analiticno misljenje, ki pa ga velikokrat preglasi neskoncno prefekcionostocno tezenje vsem okoli. Vecina ljudi jih dojema kot zatezene picajzle, ki tecnarijo zgolj zaradi neke ideje, ki jo imajo v svoji glavi in vanjo silijo se vse okoli sebe.

Niso prevec zabavni, niti ne iznajdljivi. Ni srcnosti, ni ognja, le neskoncno patolosko urejanje nekih brezveznih opravkov.

Pac racunovodje. V poslu in privat zivljenju.

Delovni psi, 28.12.2024 ob 10:14

Device so povprecno inteligentne, povprwcno sposobne. Imajo sicer dobro razvito analiticno misljenje, ki pa ga velikokrat preglasi neskoncno prefekcionostocno tezenje vsem okoli. Vecina ljudi jih dojema kot zatezene picajzle, ki tecnarijo zgolj zaradi neke ideje, ki jo imajo v svoji glavi in vanjo silijo se vse okoli sebe.

Niso prevec zabavni, niti ne iznajdljivi. Ni srcnosti, ni ognja, le neskoncno patolosko urejanje nekih brezveznih opravkov.

Pac racunovodje. V poslu in privat zivljenju.

Tako kot praviš, imam DOBRO RAZVITO ANALITIČNO MIŠLENJE in če bi me bebci poslušali bi marsikaj razumeli bolje. Ampak raje gonijo svoje blodnje, kot da bi poslušali nekoga,kot sem jaz, ki je dober analitik.

Eno najboljših in najbolj razumnih znamenj.

Kokoši ti nisi devica, ti si prasica.

Anonimno 10235, 28.12.2024 ob 12:00

Kokoši ti nisi devica, ti si prasica.

haha

Koki🐔, 28.12.2024 ob 10:23

Tako kot praviš, imam DOBRO RAZVITO ANALITIČNO MIŠLENJE in če bi me bebci poslušali bi marsikaj razumeli bolje. Ampak raje gonijo svoje blodnje, kot da bi poslušali nekoga,kot sem jaz, ki je dober analitik.

Jaz se na tvojim mestom ne bi hvalil z analitičnim mišljenjem, če si izdelal kot sam praviš samo 6 razredov OŠ in si padel zaradi naravoslovnih predmetov. Naravoslovni predmeti temeljijo na analitičnem mišljeju in logiki.

Sicer te ne poznam, je pa ena moja sorodnica devica. Dobro službico dobila preko zvez, do visokega položaja se je prebila preko trupel, za poroko je iskala bogatega deca in odklanjala vse ostale, deluje hladno, snobovsko in preračunljivo, ko gre na izlet ali na počitnice, vse nalima na FB ali TikTok, da se ve kje je bila… njena mama pravi, da hči trpi, ker nima prijateljic, vse so jo zapustile.

Toliko o devicah.

Tole sem našel o devicah.Tisti, ki Kokija redno berete, ali se vam zdi, da ta opis velja zanj:

Zoprni ko prasice in hkrati izrazito omejeni, zagovedni in konzervativni.Vsaka pripomba na njihov račun je za njih vojna napoved. Zapičijo s nasprotnika, poiščejo njegovo šibko točko in ga potem prav počasi in zajedljivo mesarijo. Sicer se radi držijo v ozadju, ker nimajo jajc za frontalni napad, ampak bognedaj, da pridejo na oblast: so strahoviti tirani.Znana osebnost: Ivan Grozni, Janez Janša.

Ne vidi se da si devica kura, vidi se pa da si defekt.

Uf kako prav mas

Jst poznam tudi eno taksno

Lep dan

se vam zdi to dober opis Kokija, 28.12.2024 ob 14:30

Tole sem našel o devicah.Tisti, ki Kokija redno berete, ali se vam zdi, da ta opis velja zanj:

Zoprni ko prasice in hkrati izrazito omejeni, zagovedni in konzervativni.Vsaka pripomba na njihov račun je za njih vojna napoved. Zapičijo s nasprotnika, poiščejo njegovo šibko točko in ga potem prav počasi in zajedljivo mesarijo. Sicer se radi držijo v ozadju, ker nimajo jajc za frontalni napad, ampak bognedaj, da pridejo na oblast: so strahoviti tirani.Znana osebnost: Ivan Grozni, Janez Janša.

Ne morem verjeti. Hudo! Tale opis ga nazorno opiše.

New Report

Close