vibrator ali dildo
Ce si dovolj sexapilna, ti svetujem črn dildo s premerom 6cm. Ga mam. Prusesa se na gladko površino in se lohk tud od zadaj nabijaš, možu ga oa hkrati o deluješ. Lohk tudi vibro metuljček a je velik kot čevapčič. Ne tega! Dildo ti lohk tud mož poriva v pučko in te vmes poljublja po prsih, scegiju… To je norooo..
Vročabejba, 15.10.2023 ob 09:34
Ce si dovolj sexapilna, ti svetujem črn dildo s premerom 6cm. Ga mam. Prusesa se na gladko površino in se lohk tud od zadaj nabijaš, možu ga oa hkrati o deluješ. Lohk tudi vibro metuljček a je velik kot čevapčič. Ne tega! Dildo ti lohk tud mož poriva v pučko in te vmes poljublja po prsih, scegiju… To je norooo..
Jaz imam tud dildota in v kopalnici je tud lušno uuufff me že ščemi kakšenkrat pa mi moj v muco da dildota v ritko pa njegovega oooh noro
Ena983, 22.02.2024 ob 06:16
Jaz imam pod tušem rada dildota da si ga pritrdim na steno in se nasajam od zadaj . Ko pa sexava pa imam rada vibrator da se moj poigra z mano pa tud jaz se poigram z njim z vibratorjem po jajčkih in njegovemu 🙂😋
Ko sem tole prebrala sem ugotovila, da potrebujem tuš takoj zdaj 🙂
Jaz imam igračko, katero si vstaviš v pičko, potem se to napihne z ročno pumpico in se ti lepo zagozdi v pički. Je pa v obliki pasjega kurca. Potem lahko vklopiš 5 različnih vibracij, ali pa kombinacijo vseh petih. Nori orgarzmi, pa še tisti občutek, da se goniš k psička s pasjim kurcem….mmmmmm noro.
Cena je bila okoli 120 eur.
I am not a Slovenian, I do not know Slovenian, I am 33 age , 185 cm tall. I didn’t meet anyone ,I don’t know how to meet people that’s why you can use me like a dildo, I will take on any role what you want. [email protected]