Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu vibrator ali dildo

vibrator ali dildo

Ce si dovolj sexapilna, ti svetujem črn dildo s premerom 6cm. Ga mam. Prusesa se na gladko površino in se lohk tud od zadaj nabijaš, možu ga oa hkrati o deluješ. Lohk tudi vibro metuljček a je velik kot čevapčič. Ne tega! Dildo ti lohk tud mož poriva v pučko in te vmes poljublja po prsih, scegiju… To je norooo..

Odgovor na objavo uporabnika
Vročabejba, 15.10.2023 ob 09:34

Ce si dovolj sexapilna, ti svetujem črn dildo s premerom 6cm. Ga mam. Prusesa se na gladko površino in se lohk tud od zadaj nabijaš, možu ga oa hkrati o deluješ. Lohk tudi vibro metuljček a je velik kot čevapčič. Ne tega! Dildo ti lohk tud mož poriva v pučko in te vmes poljublja po prsih, scegiju… To je norooo..

Jaz imam tud  dildota in v kopalnici je tud lušno uuufff me že ščemi  kakšenkrat pa mi moj v muco da dildota v ritko pa njegovega oooh noro

Ma  6 cm je pa kr debel jaz imam mal tanjšega 5

Vedno bolj se navdušujem nad nošenjem analnih čepov……užitek nebeški…

Včasih sem čepiran za službo. Kdaj ti vse maš not?

Vedno ko greva z dragim zvečer ven, včasih v službi, zelo pogosto na sprehodih, pohodih, doma……

Še bolš so mi pa kroglice

Jaz imam pod tušem rada dildota da si ga pritrdim na steno in se nasajam od zadaj . Ko pa sexava pa imam rada vibrator da se moj poigra z mano  pa tud jaz se poigram z njim z vibratorjem po jajčkih in njegovemu 🙂😋

Ena983, 22.02.2024 ob 06:16

Jaz imam pod tušem rada dildota da si ga pritrdim na steno in se nasajam od zadaj . Ko pa sexava pa imam rada vibrator da se moj poigra z mano  pa tud jaz se poigram z njim z vibratorjem po jajčkih in njegovemu 🙂😋

Ko sem tole prebrala sem ugotovila, da potrebujem tuš takoj zdaj 🙂

Anonimno 6828, 22.02.2024 ob 06:24

Ko sem tole prebrala sem ugotovila, da potrebujem tuš takoj zdaj 🙂

A Potrebuješ tuš . Zakaj ?

Prim……, 22.02.2024 ob 06:50

A Potrebuješ tuš . Zakaj ?

Mislim, da razumljivo kaj sem počela … poleg tuširanja seveda … am…2x 🙂

Anonimno 9899, 22.02.2024 ob 14:27

Mislim, da razumljivo kaj sem počela … poleg tuširanja seveda … am…2x 🙂

WAw 2 x super lepo da si uživala

Prim……, 22.02.2024 ob 14:35

WAw 2 x super lepo da si uživala

Sem, sem uživala:) Kdaj pa je vam nazadnje?

Anonimno 4189, 23.02.2024 ob 06:40

Sem, sem uživala:) Kdaj pa je vam nazadnje?

VČeraj zvečer 🙂😉

A uživate kaj se kaj igrate😉🙂😋

Jaz sem pred uro užival v WC na žel. postaji. Je bilo vroče.

Jaz imam igračko, katero si vstaviš v pičko, potem se to napihne z ročno pumpico in se ti lepo zagozdi v pički. Je pa v obliki pasjega kurca. Potem lahko vklopiš 5 različnih vibracij, ali pa kombinacijo vseh petih. Nori orgarzmi, pa še tisti občutek, da se goniš k psička s pasjim kurcem….mmmmmm noro.

Cena je bila okoli 120 eur.

I am not a Slovenian, I do not know Slovenian, I am 33 age , 185 cm tall. I didn’t meet anyone ,I don’t know how to meet people    that’s why   you can use me like a dildo, I will take on any role what  you want.   [email protected]

https://sua.me/kiss

New Report

Close