vichy ali eucerin
Ja uporabljam Vichy kremo Nutrilogie 1. Ker imam mešano kožo, mi je bila Nutrilogi 2 premastna. Uporablam tudi tonik. Sem zelo zadovoljna. Čez poletje sem uporabljala tudi njihov stik proti potenju pa ste forumašice kar malce prestrašle, ker vsebuje aluminijeve snovi. Ker pa mi je odgovarjal, razmišljam da bi ga ponovno kupila saj mislim, da če bi ta aluminij res škodoval izdelkov ne bi prodajali v lekarnah. Ali pač??
Pozdrvljena!
Za nakup kozmetičnih izdelkov morate najprej vedeti kakšen tip kože imate, šele potem začnete s probavanjem kozmetičnih izdelkov.Vsaka kozmetika ne paše vsaki koži.Tako lahko en hvali eucerin, ampak,ker ima drugačne potrebe njegova koža se lahko zgodi, da ta krema ne bo pasala na vašo kožo.
Po posvetu o vaši koži, po boste lažje in hitreje našli pravo koz.linijo zase!
Lep pozdrav!
Petra, dobrodošla tudi tukaj.
Da te predstavim:
Petra Ivančič je nova modaratorka na Med.Over.Net-u. Svetuje tudi v forumu Kozmetične storitve na naslovu . Glede na številna vprašanja iz področja nege kože, bo zelo v pomoč.
Hvala vsem! Je bil zgolj “babji firbec”, da vidim katero “kozmetiko” ali kreme uporabljajo punce in ženske. Res samo firbec! No, jaz uporabljam vichy (termal fix 1). Imela pa sem tudi eno kremo od eucerin, pa mi je bila tudi fajn.Hvala tudi za nasvet “kozmetičarke” Petre. Sem se tudi o moji koži že posvetovala.