Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek vichy ali eucerin

vichy ali eucerin

Stara sem 40 let in imam precej gub.Sem slišala za eucerin hialuron kremo.A kaj pomaga ali je vichy boljši?Vsaj malo da pomaga.Kaj rečete?

Jaz sem (zdaj že 50) kar nekaj let uporabljala Vichy. Kermca super za mojo kožo, ampak ne verjami reklamam ala 48{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} manj gub in podobno. To so predvsem geni.
Jaz gub tudi zdaj še nimam kaj dosti, nimam pa ravno najlepše kože, precej opazne pore pa to. Sem pa pred časom po naključju kupila v Hoferju za 3 evre kremo Ombia antiageing (nekaj takega) in mi še bolj ustreza kot Vichy, tud ogrcev več nimam skoraj nič, pa prav fajn mehko kožo.

Tudi jaz imam 40 in zelo malo gub, čeprav imam suho kožo. Se pa zelo malo smejem. Tako da moj predlog: manj se smej! Pravijo, da smeh je pol zdravja. Je pa tudi zguban obraz.
HE HE HE
LOL LOL LOL

Sem 46 letnica, uporabljam pa Vichyjevo hidratantno kremo, Aqualia antiox. Je preprosta, ne vsebuje nič takega proti gubam, a meni je kljub temu odlična, saj vsebuje največ vlage, edino česar zrela koža največ potrebuje….

vse vsebuje ogromno alkohola in ostalih pizdarij….trenutno uporabljam avene, in mi zelo ugaja…drugače imaš ne nuxe, ki je tudi zelo dober…ostalo, sama reklama

New Report

Close