Vichy kozmetika
Meni škoduje. Pretežka, te kr neki grize.
Ne prenesem nobene ‘fensy’ kozmetike….. Afrodita – obup! Green line – isto!
Odgovarja mi Nivea – baby! Ker sem kupila (Idiotka jaz!!) eno kremo zdaj, za čez zimo – za 10 €!!! Kako mi oteži kožo, pa naj bi bila top vlažilna, skrije gube v enem tednu -))) ! Bog ne daj, da se namažem po ustih – ubup!
Čisto navadna Nivea za 2,7 € – to je zame! VSE drugo je stran vržen denar!
Katero Lidlovo pa? Je samo ena?
Jaz bi tudi poskusila. Mi je postalo kar škoda denarja za te kreme …[/quote] Na njej pise Cien. Na tem forumu sem prebrala, da je zelo dobra, zato sem jo, ker je tudi poceni kupila, nisem pa je se sprobala, ker imam se malo vischya (liftactiv), pa moram najprej to porabit. Res upam, da bo v redu.
Trenutno uporabljam Vichy-jeva nočni balzam in detox (2 različni stvari), občutek je fenomenalen.
Dnevno kremo imam od Avene.
No, čez to kremo pa uporabljam Vichy-jevo BB kremo, odtenek medium. Vau! Super zadovoljna!
Je pa res, ja, veliko žensk pravi, da jih koža peče po nanosu Vichy-ja … Pri meni je tako bilo pri njihovih dnevnih kremah, zato jih ne uporabljam več.
Vichy sem uporabljala in mi je bila fajn, samo kar drag hec. Potem sem preizkusila Hoferjevo age control ali nekaj takega, pa je bila ravno tako v redu, samo nekajkrat cenejša ((2,9 evra). Zadnje časa uporabljam zgoraj omenjeno Lidlovo in mi tudi zelo odgovarja.
Kakih čudežev v smislu zmanjševanja gub pa itak od nobene kreme ni pričakovati.
Kar se tiče krem za obraz, je pri meni popolnoma enako.
Edini Vichyjev izdelek, ki mi odgovarja, je njihovo čistilno mleko. Mislim da tri v enem ali nekaj podobnega – primeren tudi za odstranjevanje ličil s predela okrog oči. V času najstništva sem uporabljala tudi njihovo mazilo proti aknam, njihovi ostali izdelki mi ne ustrezajo.