Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Vichy Liposyne

Vichy Liposyne

A katera uporablja novo Vichy nego proti celulitu? A mate res manj celulita? Baje da je razlika vidna že v 1 mesecu.

hmmm..kaj res nasedaš takšnim reklamam al kaj? dokazano je da kremice ne zmanjšujejo celulita,ampak pravilna prhrana in vadba.Si se kdaj vprašala zakaj ravno spomladi pred poletjem tako reklamirajo te anticelulitne kreme?tole raklamiranje je za mene golo nategovanje potrošnikov…
Svetujem ti, da redno giblješ in spiješ vsaj 2 litra tekočine na dan + zdrava prehrana.

LP

če bi vse te kreme delovale, a mislš da bi mela še kera ženska celulit? te kreme (ne vse,kakšna pa) ti bodo pomagale hitreje izgubit celulit le v primeru, da boš športno aktivna, se zdravo prehranjevala in se vestno masirala z njimi.
anticeluliten pozdrav 🙂

Jaz mam ta staro od Vichy-a, pa je čist dobra. Sorry sam men je res pomagala. Maserat se pa s tem kremam ni treba, ker se same vpijejo. Seveda pa krema dobi boljši učinek z obilo pitja vode, normalnim prehranjevanjem in seveda nekaj gibanja.

Pa en brezceluliten pozdrav 🙂

jaz uporabljam kolekcijo JUST – proti celulitu – sem zelo zadovoljna mislim da je učinkovita, res pa je, da se tudi rekreiram, tako kot mi je svetovala svetovalka JUSTA, ampulo si vtrem na prizadete dele, nato pa grem hodit. Celulita je vidno manj in hitreje je odpravljen.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close