Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style vichy Lumineuse

vichy Lumineuse

ALi je katera o vas že probala novo tonirano kremo od Vichija(Lumineuse)?Imam močno suho kožo,pa ne vem če bi bila primerna zame.

jaz sem jo probala in je super. sicer sem imela tisto varianto za mastno kožo, ampak imajo tudi za suho. dopade se mi, ker lepo prekriva flekce, žilice ipd.

A je to krema ali mat puder?

Ima slučajno katera izkušnje z Thremal S Mat kremo ali pa morda z Normadermo? Sama sem dobila tester za Thremal S Mat, samo kaj, ko je samo tester in ne vem kako se to obnese vse skupaj na dolgi rok:/

jaz jo uporabljam, je super, moti me edino embalaža, ker ostane kar precej kreme not, ko je kao že prazna…

Zame je bila Thermal S Mat super poleti, sedaj ko je pa bolj mrzlo pa uporabljam Nutrilogie 2, ki se mi zdi enkratna. Je pa za zelo suho kožo in tudi zvečer je koža še vedno lepo navlažena in mehka.

Klara

Jaz sem zdaj porabila tisti tester od Thermal S Mat v tisti 5 ml tubici in sem jo imela kar dolgo časa. Moram pa reči, da mi je krema HydraFresh od L’Oreala dosti bolj všeč. Vichy mi sicer odgovarja, dobim mehko kožo, samo ni pa ravno navdušujoča. Ne vem, morda bi se pa morala samo navadit nanjo…

New Report

Close