Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Vichyjeva anticelulitna krema D Stock

Vichyjeva anticelulitna krema D Stock

Pouzdravljen forumovke!
Zanima me, kaj menite o vichyjevi anticelulitni kremi D Stock. Sama jo uporabljam že nekaj časa, se masiram, ko si jo vtiram, pijem veliko, veliko tekočine, pa moram priznati, da vidnih rezultatov še vedno ni. prehrano imam redno in nizkokalorično. Kakšne so vaše izkušnje s to kremo. Hvala za odgovore in vsem še naprej lep, sončen in zanimiv dan.

tudi jaz uporabljam D Stock kremo in imam ista opazanja kot ti.Ne vem,a sem sama tako nesigurna ali pa hocem nepricakovano – ni nevem kako velikih izboljsanj,meni se zdi da je ves cas isto.
Kreme imam se za 1 – 2 tedna pa bomo potem videli 🙂 Jo pa ful hvalijo,tako da…koza je res nekako bolj mehka po njej,ampak vecjega izboljsanja celulitnih jamic pa nisem opazila.

Pa tudi če bi vama pomagala, bi učinki kmalu izginili, ko bi z uporabo prenehali. Nekdo (morda jack ali kolesar) je enkrat na forumu Hujšanje opisal delovanje krem proti celulitu. Preberita si.
Po moje je boljše spremeniti prehrano in se dosti gibati. Mislim pa tudi, da ni rešitev samo v niskokalorični prehrani (jaz sem kar nekaj let jedla nizkokalorično hrano z zelo malo maščobami pa ni bilo nobenega izboljšanja), ampak v prehrani z malo ogljikovimi hidrati (predvsem brez prečiščenih OH, kot so npr. bela moka, sladkor, beli riž, testenine, …) in več beljakovinami. Tudi pretiravanje s sadjem ni preveč dobro (max. 2 kosa sadja z niskim glikemičnim indeksom). Namesto sadja je boljša zelenjava. Jaz to prakticiram 1 mesec in že so vidni rezultati.
Do podobnega zaključka je prišla tudi znanka, ki se je prehranjevala po Montignacovi metodi.
LP, Manka

Se strinjam z Manko – če se hočete trajno rešiti odvečnih maščobnih blazinic (kar celulit tudi je), je potrebno spremeniti način življenja. Povečati vnos beljakovin in zmanjšati vnos hidratov (le ti pa naj bodo kompleksni, pa veliko zelenjave). Pomembno je tudi, da ne pozabite na anaerobni in aerobni trening -> rezultati so zagotovljeni (govorim iz osebnih izkušenj).

Jaz kremo Vichty sedaj uporabljam skoraj ze tri tedne in moram povedati, da so rezultati vidni. Kozo imam po kremi napeto, celutita pa opazno manj. Ce povem po resnici si nisem nikoli mislila, da bodo rezultati tako dobri. Ne vem, kako to da ostalim ne pomaga, mogoce imate celulita prevec, pa rezultati niso se tako hitro vidni.Je sicer draga, ampak meni ni bilo zal tega denarja, kako bo potem, ko je ne bom vec uporabljala pa vas se obvestim,
cau.

jaz imam celulita zelo zelo malo in me ravno to jezi,da ne gre stran 🙂

Jaz kremo uporablajm kake 3 tedne, imam tudi malo celulita(jamic) in mi pomaga, trako da ne obupat, saj bo…..ti pa svetujem, da si kozo tam kjer bos nanesla to kremo, prej dobro zmasiras…(s prsti ali pa z masažno rokavico) in sele nato naneses Vichy D Stock……..pri meni je namreč opazna razlika, če si kožo prej zmasiram ali če si je ne zmasiram………

Veliko uspeha in lep dan še naprej, Anja

Z anticelulitnimi kremami NE ODPRAVIŠ celulita ampak samo zategneš kožo, da lepše zgleda. Preberite si naslednje poste na forumu “Prehrana, trening, oblikovanje telesa”:
http://med.over.net/phorum/read.php?f=34&i=2472&t=2361
http://med.over.net/phorum/read.php?f=34&i=2445&t=2361
Pa še en citat (avtor Jure):
“Ti bom jaz razložil kaj celulit v resnici je: celulit je odvečna maščoba + degenerirana vezivna tkiva (in tako kot so včasih mislili, da so celulit v maščobo ujeta voda in razne nečistoče). Zakaj imajo lahko tudi “suhe” ženske celulit – zato, ker imajo vseeno relativno visok delež maščobe glede na majhen delež mišične mase. V resnici so debele trlice. Celulit SE ODPRAVI s treningom tako kot pravi Metka, saj anaerobni trening zvišuje mišično maso, aerobni pa učinkovito znižuje maščobno maso. Ne glede na to, da ima neka ženska slabše kvalitetno vezivno tkivo med celicam, pa ne more imeti pomarančaste kože, če v teh celicah ni maščobe odspodaj pa kožo napenjajo mišice! Če pa ima kakšna ženska 200kg je pa popolnoma logično, da bo vsa tista odvečna teža pustila trajne estetske posledice tudi v primeru, da ji uspe shujšati.”

Mah saj vsi vemo, da s temi kremami celulita ne moreš popolnoma odpraviti, pa saj to niti ni naš namen……..namen vseh nas je omiliti izgled celulitnih jamic, se pravi, da bi bile te jamice(celulit-pomarančna koža) čim manj opazni…..in to dosežemo VSEKAKOR s kremo Vichy D Stock, ker govorim iz lastnih izkušenj, tako da je to to………in ne vem, čemu tvoje sporočilo?????????

Tako da punce: le uporabljajte Vichy D Stock, saj bodo celulit, celulitne jamice, BISTVENO MANJ RAZVIDNE!!!! Kaj pa je celulit pa itak vsi vemo, tako, da ne vem čemu Mankino prejšnje sporočilo…..saj govorimo o tem, da bi bil celulit manj viden!!!

Lp, Anja

Z Vichyjevo kremo nimam osebnih izkušenj, sem pa slišala same pohvale od žensk.
Zavedati se morate, da je res, da s tem ne boste izgubile odvečnega celulita, temveč le zgladile kožo, da ne bo več tako pomarančasta. Pa tudi to je nekaj… vsaj na plaži ne bo grdo zgledalo, pa čeprav se bo po uporabljanju kreme stanje vrnilo nazaj.
Za trajne učinke pa prav tako ni dovolj le pravilna prehrana o kateri so nekatere v tej temi že govorile.

Na lepo telo (brez celulita in z mišično definicijo) upliva:
20% masaža (da pospešimo delovanje limfnega sistema)
+
40% pravilna prehrana (za vsakega posameznika je drugačna – glede na želje… hujšanje ali pridobivanje mišične mase itd.)
+
40% treningi (aerobni in anaerobni)

Tako vidimo da le ena od teh stvari ne bo nikoli delovala 100%. Saj rezultati so vidni, nikoli pa nismo z njimi popolnoma zadovoljni. Seveda ko pa je treba vse troje, da bo uspeh popoln!

LP

veliko boljša je od Loreala, ne vem, kako se že točno imenuje(slim…), pa še cenejša je! LP

S temi kremami sploh ne moreš odpraviti celulita, ker je celilit navadna maščoba. Če bi katera od vas prebrala Mankina sporočila (in pogledala na linke, ki jih je ponudila) in se malo zamislila nad tem, bi ugotovila, da se da odvečne maščobe trajno odpraviti (ne me prepričevati, da si želiš samo tega, da bi bile jamice manj vidne). Zato namesto v investicijo krem, pojdite raje v investicijo zdravega načina življenja!

Hvala Metka.

Pa kaj a si ti farbenblind ženska ali kaj? Preberi si moje prejsnje sporočilo in videla boš kaj si želim. Zakaj pa misliš, da sem pisala prejsnje sporočilo……..ne menda kar tako, ali? Vglavnem to je to……….aja, in tudi samo z zdravim načinom življenja se ne da celulita kar tako odpraviti, ..ker je to vse odvisno od genov, splošnega načina prehranjevanja in seveda veliko moraš vložiti v telovadbo, da dosežeš željeni učinek…torej samo z zdravim načinom življenja-prehrane tega ne boš nikoli dosegla………

Čau čau, Anja

Kdo je pa rekel, da zdrav način življenja pomeni zdrava prehrana?! Zdrav način življenja vsekakor vključuje pravilno prehrano in dovolj aerobnega in anaerobnega treninga. Ja, res je – treba se je pošteno namatrati – ti pa vsekakor iščeš le instant rešitev (zato te tudi pametni nasveti ne zanimajo).

Se strinjam z Metko, da je potreben zdrav način življenja. Razumem pa (zelo dobro) tudi Anjo, ki bi želela “instant” rešitev. Tudi jaz bi jo. Pri službi, dveh majhnih otrocih, gospodinjstvu… nimam ne časa, ne volje in ne energije za zdrav način življenja…

Pa sej sploh nimaš pojma kaj govoriš,…..raje spakiraj dol s tega foruma……..čau čau

Če je tukaj kdo, ki nima pojma, si to ti!

Vichyjeva krema je pa dražja od Loreala za cca. 2.500 sit!!!!

Se pridružujem mnenju Anje……vsepovsod se samo vtiskas s svojimi blesavimi nasveti……..nikoli ne odgovoriš kot je postavljeno vprašanje…tako da 1:0 za Anjo……..

Pa brez zamere Metkica, Nina

Vi ženske (razen Metke) ste ene same nehvaležne kure! Dobite nasvete kako se trajno znebiti celulita, ne pa kako ga zakamuflirati, pa vam ne paše. Gonite samo eno in isto pesem – kako naj čim hitreje zgubim xx kg, kako naj do naslednjega tedna odpravim (v vašem primeru mislite skrijem) celulit in podobno.

Živjo!

Sem prebrala vaša sporočila tuki na formu in ne vem kaj vam naj povem……..se pa definitivno strinjam s puncama prej, torej z Anjo in Nino………imata popolnoma prav…………vprašanje se je glasilo kako omiliti celulitne jamice in ne zdrav način življenja………in vidvi sta kar navajali to slednje…….punci, če nimata dobrega odgovora oz. nasveta, potem raje ne dajajta nasvetov na to temo…..pa saj ne rabita biti prisotni pri vsaki debati………a sta zakompleksani?????Dajta no……

Mogoče pa bi vidvi morali postaviti vprašanje na forumu, kako se rešiti tega kompleksa:))))))????zagotovo, bi vama forumovke znale odgovoriti, torej ne bi neke tretje odgovore dajale ampak bi se držale naslova teme:komnpleksnost………torej ne bi vsekale tko mimo kukr vidvi……..ohjoj:)))

Ajda

Hvala !:)))

Te ne poznam sicer z Vichyjem na splošno nisem zadovoljna,
je pa fajn Biotherm, Clarins, Afrodita cimet gel. Deluje.

Lp, R

New Report

Close